Vandaag geopend van 09:30 t/m 20:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Parasols

Opzoek naar een parasol voor in uw tuin of op uw terras in de omgeving van Breda, Oosterhout of Roosendaal? Kom dan naar GroenRijk Prinsenbeek! In ons tuincentrum vindt u een ruim aanbod aan parasols. Het is zeker van belang om een goede parasol te hebben op uw terras of balkon de zon kan verraderlijk zijn dus zorg voor voldoende bescherming met een goede parasol en uiteraard de juiste factor crème. 

Schaduw van een parsol in uw tuin

Heerlijk in de zon liggen daar houden we wel van, maar een schaduwrijke plek op zijn tijd is niet verkeerd.  Met een parasol of een schaduwdoek van GroenRijk Prinsenbeek creëert u uw eigen schaduwRijke plek! Parasols zijn verkrijgbaar in verschillende modellen denk aan een vierkante, ronde, stokparasol of zweefparasol. Bevestig uw parasol in de juiste parasolvoet zodat deze netjes blijft staan, zo worden gevaarlijke situaties voorkomen.

Verschillende modellen parasols

Onze parasols zijn te verkrijgen in de meest uiteenlopende kleuren en materialen. Kies een kleur die aansluit bij de tuinmeubelen in uw tuin om een mooie eenheid te creëren. De juiste parasol geeft niet alleen schaduw, maar kan ook bescherming geven bij een onverwachtse zomerse regenbui. U kunt bij ons terecht voor de onderstaande artikelen van het merk Platinum:

  • Zweefparasol
  • Schaduwdoeken
  • Parasolvoet
  • Stok parasol

Wanneer u uw parasol goed onderhoud gaat deze jaren mee. Laat om die reden uw parasol zo min mogelijk buiten in de regen staan, bescherm uw parasol met een speciale hoes. Mochten er vlekken op uw parasol komen wij hebben ook speciale parasoldoekreiniger in ons assortiment om deze weer te verwijderen.

Kom langs in ons tuincentrum en laat u door ons adviseren over welke parasol het meest geschikt is voor uw tuin.Heeft u vragen over ons aanbod, dan kunt u ook bellen op: 076-5439332

Luxe Platinum parasols