Vaste planten

Woont u in de buurt van Breda en bent u op zoek naar mooie vaste planten? Kom dan eens langs bij GroenRijk Prinsenbeek voor een erg ruim assortiment met vaste planten. U bent van harte welkom om u te laten inspireren voor uw tuin en natuurlijk te laten adviseren door onze tuinexperts. Wij hebben altijd diverse tuinplanten in de aanbiedingen. Voor de actuele aanbiedingen bent u in ons tuincentrum nabij Breda natuurlijk van harte welkom. Uiteraard kunt u ook alvast een kijkje nemen in onze webshop!

Bestel vaste planten in onze webshop

 

 

Hoe moeten vaste planten worden onderhouden?

Vaste planten komen ieder jaar terug en zijn daarom dus de basis van uw tuin. Denk goed na over welke sfeer u neer wilt zetten voordat u vaste planten gaat kopen. Combineer groene planten met kleurrijke planten en zoek hierin een goede balans. In het voorjaar combineert u uw vaste planten met éénjarige planten en kuipplanten. In de herfst sterven en uw vaste planten af. Ze gaan zich dan in de grond alvast voorbereiden om het volgende jaar we er prachtig te bloeien. Een tip van onze tuinexperts van GroenRijk Prinsenbeek: wees nooit te voorzichtig met het snoeien van vaste planten. Juist door veel weg te snoeien, gaan de planten extra mooi bloeien.

GroenRijk Prinsenbeek | Breda | Vaste planten

Wat zijn populaire vaste planten?

Mooie planten in de tuin of op uw balkon worden steeds populairder. De medewerkers van GroenRijk Prinsenbeek zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen u advies geven als het gaat om onze tuinplanten. Enkele bekende voorbeelden van vaste planten zijn:

  • Hortensia
  • Buxus
  • Rozen
  • Lavendel
  • Pampasgras

Eigenlijk moet u in ons tuincentrum langskomen, want dit is nog maar een kleine greep van de vaste planten die wij verkopen in ons tuincentrum. Bent u misschien op zoek naar een hele speciale vaste plant? Vraag het eens aan één van onze medewerkers, want wij helpen u graag bij het vinden van die ene plant.

GroenRijk Prinsenbeek | Breda | Vaste planten

Vaste planten? Kom naar GroenRijk Prinsenbeek of bestel in onze webshop

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vaste planten die wij verkopen? U bent natuurlijk van harte welkom om ons assortiment te komen bekijken in ons tuincentrum. Dan kunt u meteen onze sfeervolle kamerplanten zien. Wie weet zit daar ook nog wat voor u tussen! Neem ook een kijkje in onze webshop waar u een deel van onze vaste planten kunt bestellen. Heeft u vragen over bijvoorbeeld ons assortiment? Bel gerust naar: 076-5439332 of stuur een e-mail naar: info@prinsenbeek.groenrijk.nl. Wilt u graag langskomen? Dat kan! Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum. Hopelijk tot snel bij GroenRijk Prinsenbeek!

Vaste planten in onze webshop

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten Breda