Vaste planten

Nu vele kortingen op onze tuinplanten! Bekijk een aantal aanbiedingen online of kom langs in ons tuincentrum in Breda voor alle aanbiedingen. 

Woont u in de buurt van Breda en bent u op zoek naar mooie vaste planten? Kom dan eens langs bij GroenRijk Prinsenbeek voor een erg ruim assortiment met vaste planten. U bent van harte welkom om u te laten inspireren voor uw tuin en natuurlijk te laten adviseren door onze tuinexperts.

Onderhoud vaste planten

Vaste planten komen ieder jaar terug en zijn daarom dus de basis van uw tuin. Denk goed na over welke sfeer u neer wilt zetten voordat u vaste planten gaat kopen. Combineer groene planten met kleurrijke planten en zoek hierin een goede balans. In het voorjaar combineert u uw vaste planten met éénjarige planten en kuipplanten. In de herfst sterven en uw vaste planten af. Ze gaan zich dan in de grond alvast voorbereiden om het volgende jaar we er prachtig te bloeien. Een tip van onze tuinexperts van GroenRijk Prinsenbeek: wees nooit te voorzichtig met het snoeien van vaste planten. Juist door veel weg te snoeien, gaan de planten extra mooi bloeien.

Populaire vaste planten

Mooie planten in de tuin of op uw balkon worden steeds populairder. De medewerkers van GroenRijk Prinsenbeek zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen u advies geven als het gaat om onze tuinplanten. Enkele bekende voorbeelden van vaste planten zijn:

  • Hortensia
  • Buxus
  • Rozen
  • Lavendel
  • Pampasgras

Vaste planten kopen bij Breda

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vaste planten die wij verkopen? U bent natuurlijk van harte welkom om ons assortiment te komen bekijken in ons tuincentrum. Dan kunt u meteen onze sfeervolle kamerplanten zien. Wie weet zit daar ook nog wat voor u tussen! Wilt u graag langskomen? Dat kan! Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum. Hopelijk tot snel bij GroenRijk Prinsenbeek!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten Breda