Barbecues

Kom voor barbecues naar GroenRijk Schalk Prinsenbeek nabij Breda! Wij hebben een mooi assortiment klaar staan. Zowel voor houtskool barbecues als gasbarbecues kunt u bij ons terecht. We hebben barbecues in verschillende soorten en maten. Er zal vast en zeker wat voor u tussen zitten! 

Verschillende merken en soorten barbecues nabij Breda

Wij hebben barbecues van verschillende merken in het assortiment: Napoleon, Cobb en The Bastard. Het assortiment van deze barbecues bestaat uit zowel houtskool barbecues als gasbarbecues. Naast deze soorten barbecues vindt u bij ons ook een ruime afdeling met barbecue accessoires. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren kunt u een barbecue naar keuze vinden in ons tuincentrum nabij Breda. Houdt u bijvoorbeeld van het echte gevoel van barbecueën met rook en vuur? Dan adviseren wij u om voor een barbecue met houtskool te kiezen. Gaat u voor gemak? Kies dan voor een gemakkelijk te bedienen gasbarbecue! Wilt u een alleskunner waarin u zelfs een pizza kunt bakken? Ook daar hebben wij een optie voor: ga dan voor een Kamado buitenkeuken van bijvoorbeeld The Bastard.

Napoleon barbecues

Van het merk Napoleon hebben wij een uitgebreide lijn barbecues. Dit zijn zowel houtskool barbecues als gasbarbecues in verschillende soorten en maten. Uiteraard vindt u bij ons ook barbecue accessoires van Napoleon, zoals barbecue hoezen, barbecue thermometers, borstels voor het onderhoud van de barbecue en diverse soorten barbecue gereedschap. Meer weten van de Napoleon bbq? Neem contact op of kom langs in ons tuincentrum nabij Breda. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cobb barbecues

Bent u op zoek naar een Cobb bbq? Bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek hebben wij het gehele assortiment Cobb barbecues. Keuze genoeg dus! Deze barbecues zien er niet alleen heel leuk uit, ze zijn ook nog eens zeer veelzijdig en makkelijk mee te nemen. Klaar voor een barbecue in het park of op de camping? Het kan allemaal met een barbecue van Cobb.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Bastard barbecues

The Bastard barbecue is natuurlijk wel een echte eyecatcher. The Bastard is een keramische barbecue van top kwaliteit en voor een zeer aantrekkelijke prijs aan te schaffen. The Bastard is een kamado bbq en wordt gemaakt van zeer hoogwaardig industrieel keramiek en gehard staal. U kunt met The Bastard zowel grillen als roken, barbecueën en zelfs brood bakken. Wat zo uniek is aan The Bastard is ook het triple spring scharnier. Deze scharnier zorgt er namelijk voor dat de deksel met gemak opengaat en ook zachtjes weer dicht gaat. The Bastard barbecues zijn gemaakt van cordieriet. Dit is een bepaalde soort keramiek van echt hele goede kwaliteit wat voor duurzaamheid en warmtevastheid zorgt. Wanneer u The Bastard koopt krijgt u maar liefst 20 jaar garantie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom voor barbecues naar GroenRijk Prinsenbeek nabij Breda

Benieuwd geworden naar de barbecues van bovenstaande merken? U bent in ons tuincentrum natuurlijk van harte welkom! Kom barbecue inspiratie opdoen en laat u adviseren door onze medewerkers. Zij kunnen u alle functies van de barbecues laten zien. Plan hieronder uw route naar GroenRijk in Prinsenbeek en dan zien we u hopelijk snel een keertje. Graag tot ziens!