Barbecues

Nu vele kortingen op onze barbecues! Bekijk een aantal aanbiedingen online of kom langs in ons tuincentrum in Breda voor alle aanbiedingen. 

Kom voor barbecues naar GroenRijk Schalk Prinsenbeek nabij Breda! Wij hebben een mooi assortiment klaar staan. Zowel voor houtskoolbarbecues als gasbarbecues kunt u bij ons terecht. We hebben barbecues in verschillende soorten en maten, dus er zit voor ieder wat wils tussen. 

Verschillende merken en soorten barbecues

Wij hebben barbecues van verschillende merken in het assortiment. Zowel van Napoleon, Cobb als The Bastard. Daarnaast hebben wij zowel houtskoolbarbecues als gasbarbecues. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren kunt u een barbecue naar keuze vinden in ons tuincentrum nabij Breda. Houdt u bijvoorbeeld van het echte gevoel van barbecuen met rook en vuur, ga dan voor een barbecue op houtskool. Gaat u voor gemak? Kies dan voor een gemakkelijk te bedienen gasbarbecue! Wilt u een alleskunner waarin u zelfs een pizza kunt bakken? Ga dan voor een Kamado buitenkeuken. 

Napoleon barbecues

Van het merk Napoleon hebben wij een uitgebreide lijn barbecues. Dit zijn zowel houtskool barbecues als gasbarbecues in verschillende soorten en maten. We hebben ook barbecue accessoires van Napoleon in ons assortiment. Meer weten? Neem contact op of kom langs in ons tuincentrum nabij Breda! 

Cobb barbecues

Op zoek naar Cobb barbecues? In ons tuincentrum in Breda hebben wij het gehele assortiment Cobb barbecues! Deze barbecues zien er niet alleen heel leuk uit, ze zijn zeer veelzijdig en makkelijk mee te nemen. Klaar voor een barbecue in het park? 

Bastard barbecue / Kamado buitenkeuken

De bastard barbecue is een keramische barbecue van top kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. The bastard is een kamado buitenkeuken en wordt gemaakt van zeer hoogwaardig industrieel keramiek en gehard staal. Je kunt zowel grillen als roken, barbecueën als brood bakken op de keramische Bastard bbq. Uniek aan The Bastard is ook de "triple spring" scharnier. Deze scharnier zorgt ervoor dat de deksel met gemak opengaat en ook zachtjes weer land. The Bastard barbecues zijn gemaakt van cordieriet, een soort keramiek van zeer goede kwaliteit wat voor duurzaamheid en warmtevastheid zorgt. U krijgt maar liefst 20 jaar garantie op deze barbecues! 

Kom voor barbecues naar GroenRijk Prinsenbeek nabij Breda!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment