Robotmaaiers

Voor robotmaaiers bent u bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek nabij Breda aan het juiste adres. Robotmaaiers zijn populair! Waarom? Ze zijn stil, wendbaar, volautomatisch, nauwkeurig en betrouwbaar. Een robotmaaier maakt uw tuin een ontspannen plek om te zijn! Bij ons kunt u terecht voor robotmaaiers van Gardena en Wolf Garten.

Gardena robotmaaiers

De Gardena maaiers (Husqvarna) zijn dankzij de Silent Drive motoren de meest stille robotmaaiers op de markt. Deze produceren maximaal een geluid van van 58 decibel. Het instellen van de robotmaaier is zeer eenvoudig dankzij het gebruiksvriendelijke menu. Gardena robotmaaiers zijn technologisch een stap voor en kunnen daardoor in alle weersomstandigheden worden gebruikt. Een regensensor is daardoor niet meer nodig. De SensorControl-functie op de Sileno+ detecteert hoe snel het gazon groeit en maait alleen als het gras lang genoeg is. Alle Gardena robotmaaiers werken met het SensorCut systeem. Aangezien de robotmaaier het gras in verschillende richtingen maait is het gazon altijd mooi en gelijkmatig. Dagelijkse verzorging zorgt ervoor dat het gazon dikker wordt en het uiterlijk van een groen tapijt krijgt. Met een geluidsproductie van slechts 64 decibel is de Gardena robotmaaier een erg rustige machine. U kunt dus zelfs ‘s avonds maaien zonder dat u iemand stoort. De robot zal in alle stilte zijn rondjes maaien met een geluidniveau van ongeveer 60 db. De Gardena robot maait met drie kleine roterende scheermesjes.

robotmaaiers gardena groenrijk prinsenbeek breda

Wolf Garten robotmaaiers

Naast Gardena voeren we ook het bekende merk Wolf Garten. We hebben twee modellen beschikbaar. Voor de kleinere gazons hebben we de s-serie, met daarin de scherp geprijsde Loopo S150 instapmodel. Daarnaast hebben we in de m-serie drie modellen voor gazons van 1000 tot maximaal 2.000 m². De Wolf Garten Loopo S150 is de aanbevolen gazonmaaier als uw tuin tot 150m² is. Leuk weetje: de nieuwe 'Loopo' komt qua benaming uit het Latijns/Italiaans en betekent Wolf. Hij omvat een dockingssysteem en basisstation voor half-automatisch maaien. De maaier is binnen een uur geplaatst. Druk op GO en de Loopo S150 vertrekt uit het basisstation voor automatisch maaien. Aan het einde van elke taak keert de Loopo S150 naar het basisstation terug voor het opladen tot de volgende maaibeurt. Het Wolf Garten model 'Robomow' is ongelooflijk gebruiksvriendelijk. U kunt gewoon op de GO knop drukken en de rest overlaten aan de Wolf Garten Loopo S150. 

robotmaaier wolf garten groenrijk prinsenbeek breda

Robotmaaiers: hergebruiken van gras

De robotmaaiers maken gebruik van de laatste innovatieve gras recyclage technieken. U hoeft de grasresten niet op te ruimen, omdat het gras wordt hergebruikt als compostmateriaal. Hierdoor wordt goede, organische voedingsstoffen weer vrijgegeven aan de grond. Gras recyclage is een bewezen techniek waarmee een gazon zichzelf kan onderhouden. Deze top robotmaaiers zijn ontworpen als innovatieve mulchmaaiers, die de grasresten via grasrecyclage technieken hergebruikt. Zodra de grasresten op de grond terecht komen, worden deze snel afgebroken en geven goede, organische stoffen aan de grond terug. Dit resulteert in een gezonder en mooier gazon en maakt het verzamelen en verwijderen van de grasresten overbodig. Met gras recyclage bespaart u tijd, geld en beschermt u tegelijkertijd het milieu. Ons advies is daarom ook om organische bemesting toe te passen met toevoeging van micro-organismen. Doordat de maaier het gras mulched zorgen de micro organismen ervoor dat het korte gras sneller wordt verteerd en als voeding aan de bodem wordt afgestaan. Daarnaast werkt organische mest ongeveer vier maanden. De gazon-experts van GroenRijk Prinsenbeek geven u het volgende bemestingsadvies voor het gazon:

  • Februari: gras bekalken 1 kg / 10 m2
  • Maart: gras bemesten 1 kg / 10 m2 + verticuteren + doorzaaien
  • Juni: 2e bemesting gazonmest
  • September: 2e bekalking / najaarsmest

Robotmaaiers van Gardena en Wolf Garten koopt u bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda

Installatie en veiligheid van de robotmaaiers

De Gardena en de Wolf Garten robotmaaiers zijn familievriendelijk en bezitten diverse sensoren die ervoor zorgen dat mensen en dieren zich niet aan het toestel kunnen verwonden. Diverse sensoren zijn aanwezig die meteen de mesjes of het roterende mes stilzetten indien de robotmaaier detecteert dat er iets aan de hand is. Met een kinderslot is de grasrobot kindvriendelijk en veilig. De bediening kunt u in het handige menu of via de smart app bedienen. Voor meer informatie over de robotmaaier bent u bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek aan het juiste adres.

Kom voor een robotmaaiers naar GroenRijk Schalk Prinsenbeek nabij Breda

De voordelen van een robotmaaier zijn duidelijk: de robotmaaier maakt van uw tuin een ontspannen plek om te zijn! Voor de aanschaf van een robotmaaier van Gardena of Wolf Garten bent u in ons tuincentrum nabij Breda van harte welkom. Dan kunt u tevens nog meer producten zien op onze uitgebreide tuinafdeling. Heeft u nog vragen over onze robotmaaiers? Vul onderstaand contactformulier in, neem contact met ons op of kom gerust eens langs. Bekijk onze contactgegevens en dan hopen we dat u binnenkort kunt genieten van het gemak van een robotmaaier!

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinafdeling