Honden

Bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek vindt u een zeer ruime dierenwinkel waar u alles kunt vinden voor honden. Ook voor deskundig advies bent u bij ons op het juiste adres. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over onder andere het hondenvoer, de verzorgingsproducten en de hondenriemen. U bent bij ons van harte welkom!

Dierenwinkel met een ruim assortiment voor honden

In ons tuincentrum nabij Breda hebben wij een zeer ruime dierenafdeling met allerlei benodigdheden voor uw hond. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Hondenspeelgoed, zoals ballen, touwen, pluche knuffels en botten.
  • Hondenmanden in diverse soorten en maten.
  • Hondenvoer en hondenbrokken, maar ook hondensnacks om uw hond eens te verwennen.
  • Verzorgingsproducten voor uw hond, zoals borstels en shampoo.
  • Hondenriemen in diverse soorten en maten.

In onze complete dierenwinkel vindt u alles voor uw hond. Op de eerste plaats is voeding voor uw hond natuurlijk het allerbelangrijkste, maar vergeet ook zeker niet speeltjes voor het maken van uw hond. Met bepaalde soorten hondenspeelgoed kunt u uw zelfs trainen. Het is belangrijk om uw hond te blijven vermaken, want een hond vindt het fijn om bezig te zijn. Wanneer u uw hond traint en blijft vermaken, zal hij of zij niet zo snel uit verveling aan andere dingen kauwen.

Alles voor uw hond vindt u in de dierenwinkel bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda

Wist u dit al over honden?

Iedereen wordt toch blij van een hond? De trouwe viervoeters zijn altijd blij wanneer ze u zien en er is dan ook altijd gezelligheid in huis! Wij hebben een aantal leuke weetjes over honden voor u op een rijtje gezet:

  • Net als ons zweten de honden. Om af te koelen hijgen ze, maar onder hun pootjes, op de kussentjes, hebben ze zweetklieren. 
  • Wist u dat honden zelfs kunnen lachen? Deskundigen hebben aangetoond dat honden echt kunnen lachen. Wij horen het lachen van een hond al gehijg.
  • Honden hebben snorharen en die hebben een hele belangrijke functie. De snorharen van een hond zijn zeer gevoelig, want er hoeft maar een zuchtje wind te staan en dat voelt de hond. Daarnaast helpen de snorharen om de weg te vinden in kleine ruimtes of wanneer het donker is. 
  • De neus van een hond is net als een vingerafdruk bij de mens. Het patroon is uniek!
  • Mensen hebben 10 miljoen geurcellen, maar een hond heeft er maar liefst 220 miljoen! Daarom is de neus van onze trouwe viervoeter echt zijn beste vriend. Het is zelfs zo dat honden met hun neus ziektes bij mensen kunnen herkennen.

Alles voor uw hond vindt u in de dierenwinkel bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda

Alle benodigdheden voor honden vindt u bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek

Benieuwd geworden naar ons assortiment voor honden? Dan bent u bij ons in Prinsenbeek natuurlijk van harte welkom. Op onze dierenafdeling vindt u ook producten voor katten, knaagdieren, vogels en vissen. Voor alle huisdieren bent u dus in ons tuincentrum in ieder geval op het juiste adres. Heeft u vragen? Dan kunt u gemakkelijk contact opnemen via telefoonnummer: 076-5439332 of stuur een e-mail naar: info@prinsenbeek.groenrijk.nl. Wilt u graag een kijkje komen nemen in ons tuincentrum? Bekijk dan snel onze openingstijden. Onze winkel is tevens ook iedere zondag geopend. Zien we u snel bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek?

Lees hier alles over onze dierenwinkel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel