Tuinafdeling

Op de tuinafdeling van ons tuincentrum vindt u bij GroenRijk Prinsenbeek alles voor in de tuin! Van tuinplanten tot grind en van de moestuin tot tuinverlichting. Hier vindt u alles om uw tuin sfeer te geven en de tuin goed te kunnen onderhouden. Kom naar ons tuincentrum in Prinsenbeek voor onze complete tuinafdeling en bekijk ons ruime aanbod. Ook kunt u natuurlijk langskomen voor inspiratie of om advies te vragen over uw tuin! U kunt op onze tuinafdeling terecht voor de volgende producten:

 • Moestuin
 • Bewatering
 • Buitenpotten
 • Regentonnen
 • Kunstgras
 • Gazon
 • Robotmaaiers
 • Gereedschap
 • Meststoffen en bestrijding
 • Tuinverlichting
 • Tuinkassen
 • Tuinhuizen

‚ÄčGazon en robotmaaiers 

Bent u er klaar mee om het gazon steeds zelf te moeten maaien? Kom dan eens langs op onze tuinafdeling waar wij ook robotmaaiers verkopen! Robotmaaiers maken uw leven makkelijker, want u hoeft vrijwel nooit meer om te kijken naar de verzorging van uw gazon. Een andere optie om nooit meer gras te maaien is natuurlijk grind. Ook voor grind kunt u bij GroenRijk Prinsenbeek terecht. Kom langs en bekijk ons aanbod robotmaaiers en grind! Ook voor een prachtig gazon bent u bij GroenRijk Prinsenbeek aan het juiste adres. U kunt bij ons complete graszoden bestellen die het leggen van gras nog makkelijker maken. 

GroenRijk-Prinsenbeek-Tuinafdeling

Alles voor sfeer in de tuin: tuinhuizen, potten en tuinverlichting

Tuinhuizen, potten en tuinverlichting zijn allemaal sfeermakers voor de tuin. Tuinhout en grind geven de tuin een natuurlijke look en feel, terwijl tuinhuizen en potten juist bijdragen aan het creëren van gezellige ruimtes in de tuin. Wij verkopen tuinhuizen van hout, maar ook van verschillende andere soorten materiaal. De juiste tuinverlichting in de tuin is erg van belang als het gaat om sfeer. Door verschillende kleinere lichtpunten te plaatsen in de tuin wordt de hele tuin sfeervol. 

Meststoffen en (biologische) bestrijding kopen bij GroenRijk Prinsenbeek

Om te voorkomen dat schimmels of onkruid zich gaat vestigen in uw tuin is het belangrijk om de juiste bestrijdingsmiddelen in huis te hebben. Met onkruid, insecten en schimmels geldt allemaal hetzelfde: voorkomen is beter dan bestrijden. Kom langs op onze tuinafdeling en bekijk ons ruime aanbod (biologische) bestrijdingsmiddelen. Meststoffen zijn ideaal om de grond in de tuin vruchtbaarder te maken. U kunt bij ons terecht voor onder andere turfgrond en potgrond. 

Tuingereedschap maakt tuinieren nog leuker!

Zonder goed werkend tuingereedschap wordt tuinieren wel erg ingewikkeld en zwaar. Wij maken het u gemakkelijk en hebben al ons tuingereedschap op de tuinafdeling geplaatst. Zo vindt u gemakkelijk wat u nodig heeft en kunt u rustig ons gehele aanbod bekijken. Zonder snoeischaar is snoeien namelijk erg lastig. Zorg er ook altijd voor dat uw snoeischaar scherp is, anders ontstaan er wonden op de planten die niet goed meer kunnen helen en eventueel zelfs sterven. 

Kom langs op de tuinafdeling in GroenRijk Prinsenbeek

Onze tuinafdeling is ontzettend ruim en u zult vrijwel zeker vinden waar u naar op zoek bent. Lukt dit toch niet? Vraag dan hulp aan een medewerker op de tuinafdeling of neem contact met ons op! Wij helpen u graag aan een prachtige tuin vol met sfeer. Ook voor vragen kunt u ons altijd bereiken. Hopelijk zien wij u gauw terug in ons tuincentrum in Prinsenbeek nabij Etten-Leur, Zwartenberg en Terheijden.