Sfeer & Cadeau

Bij GroenRijk Prinsenbeek kunt u terecht voor een ruim aanbod aan sfeer en cadeau-artikelen. Op deze afdeling verkopen wij verschillende producten zoals:

  • Foam- en zijdebloemen
  • Kaarsen
  • Kussens
  • Woonaccessoires

Foam- en zijdebloemen

De foam- en zijdebloemen uit ons assortiment zien eruit als echte bloemen. U zult bijna geen verschil merken, behalve dat deze foam- en zijdebloemen natuurlijk geen verzorging nodig hebben! Zo zijn ze ideaal voor op plaatsen waar echte bloemen niet kunnen staan. Denk bijvoorbeeld aan een boeket in de badkamer of een donker hoekje van de huiskamer. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor foam- en zijdeplanten. Ons aanbod foam- en zijdebloemen gaat met de trends van ieder seizoen mee. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor een prachtig boeket met echte bloemen!

Kaarsen

Kaarsen zijn in een sfeervol huis onmisbaar. Met een aantal kaarsen in huis tovert u al snel uw huiskamer om in een sfeervolle plek met een goede verhouding van het licht. Wij verkopen verschillende soorten kaarsen voor binnen en buiten in verschillende kleuren. Ook voor geurkaarsen kunt u bij ons terecht. De citronella kaarsen die wij verkopen hebben ook nog eens een praktische functie: ze houden insecten op een goede afstand. Zo kunt u nog beter genieten van die lange zomeravonden!

Kussens

Kussens zijn van belang als het gaat om sfeer in huis. Kussens zorgen ervoor dat uw oude bank er net weer even wat frisser uitziet. Er zijn zoveel kussens beschikbaar in ons tuincentrum in Prinsenbeek dat er vast en zeker wel een match voor u bij zit. Wij verkopen kussens in verschillende formaten en in allerlei kleuren. 

Woonaccessoires

In onze afdeling woonaccessoires zijn veel verschillende soorten producten te koop. Hier vindt u bijvoorbeeld fotolijstjes, prachtige spiegels en mooie buddha's. Ook voor de wat meer praktische woonaccessoires kunt u terecht bij GroenRijk Prinsenbeek, ook kapstokken, mooie gieters en deurmatten zijn bij ons te koop.

Sfeer en cadeau-artikelen koopt u bij GroenRijk Prinsenbeek

Voor de mooiste sfeer en cadeau-artikelen komt u dus naar GroenRijk Prinsenbeek. Al de sfeerartikelen die wij verkopen zijn natuurlijk hartstikke goed geschikt als cadeau. Mocht u toch niet zo goed weten wat voor cadeau u moet kopen voor bijvoorbeeld een verjaardag, koop dan een cadeaukaart! Voor vragen kunt u terecht in ons tuincentrum of kunt u contact opnemen.