Sfeer & Cadeau

Bij GroenRijk Prinsenbeek kunt u terecht voor een ruim aanbod aan sfeer en cadeau artikelen. Of u nu op zoek bent naar een cadeau voor een bekende of een mooie woonaccessoires voor uzelf; u vindt het vast en zeker in ons tuincentrum nabij Breda. Wij verkopen verschillende merken, zoals onder andere Maison Berger Paris. Op onze sfeer en cadeau afdeling verkopen wij verschillende producten, zoals:

Kleur in huis met onze foam- en zijdebloemen

De foam- en zijdebloemen uit ons assortiment zien eruit als echte bloemen. U zult bijna geen verschil merken, behalve dat deze foam- en zijdebloemen natuurlijk geen verzorging nodig hebben! Zo zijn ze ideaal om bijvoorbeeld te plaatsen waar echte bloemen niet kunnen staan. Denk bijvoorbeeld aan een boeket in de badkamer of een donker hoekje van de huiskamer. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor zijdeplanten. Tegenwoordig zijn de kunstplanten niet meer van echt te onderscheiden, dus creëer in huis ook een urban jungle stijl met kunstplanten. Ons aanbod foam- en zijdebloemen gaat met de trends van ieder seizoen mee. Kiest u toch liever voor een boeket met echte bloemen? Ook daarvoor bent u bij ons op het goede adres. Wij hebben altijd prachtige boeketten klaarstaan die u zo kunt meenemen!

Sfeer & Cadeau artikelen kopen bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda

Sfeervolle kaarsen op onze sfeer en cadeau afdeling

Kaarsen zijn in een sfeervol huis eigenlijk onmisbaar. Met een aantal kaarsen in huis tovert u al snel uw huiskamer om tot een sfeervolle plek met een goede verhouding van het licht. Wij verkopen verschillende soorten kaarsen voor binnen en buiten in verschillende kleuren. Ook voor geurkaarsen kunt u bij ons terecht. De citronella kaarsen die wij verkopen hebben ook nog eens een praktische functie: ze houden insecten op een goede afstand. Zo kunt u nog beter genieten van die lange zomeravonden!

Kussens voor op de bank

Kussens zijn van belang als het gaat om sfeer in huis. Kussens zorgen ervoor dat uw oude bank er net weer even wat frisser uitziet. Er zijn zoveel kussens beschikbaar in ons tuincentrum nabij Breda dat er vast en zeker wel een match voor u bij zit. Wij verkopen kussens in verschillende formaten en in allerlei kleuren. Wat is uw favoriete kleur?

Woonaccessoires in verschillende stijlen

In onze afdeling woonaccessoires zijn veel verschillende soorten producten te koop. Hier vindt u bijvoorbeeld fotolijstjes, prachtige spiegels en mooie buddha's. Wij hebben in ons tuincentrum een zeer ruime afdeling met Maison Berger Paris. Hier vindt u een zeer ruim assortiment met huisparfums, branders, parfumverspreiders, kaarsen en autoparfum. Ook voor de wat meer praktische woonaccessoires kunt u terecht bij GroenRijk Prinsenbeek, ook kapstokken, mooie gieters en deurmatten zijn bij ons te koop. 

Sfeer & Cadeau artikelen kopen bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda

Sfeer en cadeauartikelen koopt u bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda

Voor de mooiste sfeer en cadeau artikelen komt u dus naar GroenRijk Prinsenbeek. Al de sfeerartikelen die wij verkopen zijn natuurlijk hartstikke goed geschikt als cadeau. Mocht u toch niet zo goed weten wat voor cadeau u moet kopen voor bijvoorbeeld een verjaardag, koop dan een cadeaukaart! Voor vragen kunt u terecht in ons tuincentrum of kunt u contact opnemen. Plan hieronder alvast de route naar ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek.