Sfeer & Cadeau

Bij GroenRijk Prinsenbeek kun je terecht voor een ruim aanbod aan sfeer en cadeau artikelen. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een bekende of een mooie woonaccessoires voor jezelf; je vindt het vast en zeker in ons tuincentrum nabij Breda. Wij verkopen verschillende merken, zoals onder andere Maison Berger Paris. Op onze sfeer en cadeau afdeling verkopen wij verschillende producten, zoals:

Kleur in huis met onze foam- en zijdebloemen

De foam- en zijdebloemen uit ons assortiment zien eruit als echte bloemen. Je zult bijna geen verschil merken, behalve dat deze foam- en zijdebloemen natuurlijk geen verzorging nodig hebben! Zo zijn ze ideaal om bijvoorbeeld te plaatsen waar echte bloemen niet kunnen staan. Denk bijvoorbeeld aan een boeket in de badkamer of een donker hoekje van de huiskamer. Ook kun je natuurlijk bij ons terecht voor zijdeplanten. Tegenwoordig zijn de kunstplanten niet meer van echt te onderscheiden, dus creëer in huis ook een urban jungle stijl met kunstplanten. Ons aanbod foam- en zijdebloemen gaat met de trends van ieder seizoen mee. Kies je toch liever voor een boeket met echte bloemen? Ook daarvoor ben je bij ons op het goede adres. Wij hebben altijd prachtige boeketten klaarstaan die je zo kunt meenemen!

Sfeer & Cadeau artikelen kopen bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda

Sfeervolle kaarsen op onze sfeer en cadeau afdeling

Kaarsen zijn in een sfeervol huis eigenlijk onmisbaar. Met een aantal kaarsen in huis tover je al snel jouw huiskamer om tot een sfeervolle plek met een goede verhouding van het licht. Wij verkopen verschillende soorten kaarsen voor binnen en buiten in verschillende kleuren. Ook voor geurkaarsen kun je bij ons terecht. De citronella kaarsen die wij verkopen hebben ook nog eens een praktische functie: ze houden insecten op een goede afstand. Zo kun je nog beter genieten van die lange zomeravonden!

Kussens voor op de bank

Kussens zijn van belang als het gaat om sfeer in huis. Kussens zorgen ervoor dat jouw oude bank er net weer even wat frisser uitziet. Er zijn zoveel kussens beschikbaar in ons tuincentrum nabij Breda dat er vast en zeker wel een match voor je bij zit. Wij verkopen kussens in verschillende formaten en in allerlei kleuren. Wat is jouw favoriete kleur?

Woonaccessoires in verschillende stijlen

In onze afdeling woonaccessoires zijn veel verschillende soorten producten te koop. Hier vind je bijvoorbeeld fotolijstjes, prachtige spiegels en mooie buddha's. Wij hebben in ons tuincentrum een zeer ruime afdeling met Maison Berger Paris. Hier vind je een zeer ruim assortiment met huisparfums, branders, parfumverspreiders, kaarsen en autoparfum. Ook voor de wat meer praktische woonaccessoires kun je terecht bij GroenRijk Prinsenbeek, ook kapstokken, mooie gieters en deurmatten zijn bij ons te koop. 

Sfeer & Cadeau artikelen kopen bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda

Sfeer en cadeauartikelen koop je bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda

Voor de mooiste sfeer en cadeau artikelen kom je dus naar GroenRijk Prinsenbeek. Al de sfeerartikelen die wij verkopen zijn natuurlijk hartstikke goed geschikt als cadeau. Mocht je toch niet zo goed weten wat voor cadeau je moet kopen voor bijvoorbeeld een verjaardag, koop dan een cadeaukaart! Voor vragen kun je terecht in ons tuincentrum of kun je contact opnemen. Wist je dat woonaccessoires ook perfect te combineren zijn met kamerplanten? Dit geeft nóg meer sfeer en gezelligheid in huis! Plan hieronder alvast de route naar ons tuincentrum en dan zien we je hopelijk snel bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek.

GroenRijk Prinsenbeek | Breda | Sfeer & Cadeau