Bedrijfsbeplanting voor buiten

Voor bedrijfsbeplanting voor buiten bent u bij GroenRijk Prinsenbeek aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment tuinplanten; van kleine planten tot grote planten en bomen. Hier zitten zeker een paar prachtige planten tussen voor uw bedrijfstuin.

Bedrijfsbeplanting; voor een gezond bedrijf!

Een frisse groene uitstraling door en mooie bedrijfsbeplanting zorgt niet alleen voor een goede indruk bij buitenstaanders; het zal uw medewerkers ook aansporen om harder te werken. Een goede werkomgeving zorgt namelijk voor een goed gevoel en verhoogt zo de productiviteit. GroenRijk Prinsenbeek biedt u deskundig advies op het gebied van bedrijfsbeplanting. Wat zijn uw wensen? Een kleurrijke of juist een hele groene bedrijfstuin? Laat uw medewerkers vooral meebeslissen; wie weet komen zij met hele goede ideeën. Een bedrijfstuin waar heerlijk doorheen gewandeld kan worden, wordt vaak gewaardeerd. Uw medewerkers kunnen dan in de pauze lekker een frisse neus halen en u kunt uw klanten meenemen de tuin in voor een ontspannen sfeer.

Bedrijfsbeplanting inspiratie bij GroenRijk Prinsenbeek

Bij GroenRijk Prinsenbeek helpen we u graag met uw bedrijfsbeplanting. Bekijk ons brede assortiment tuinplanten en we zoeken samen een paar geschikte planten uit. U koopt bij ons bijvoorbeeld:

  • Rozen & Klimplanten
  • Hortensia’s
  • Exotische tuinplanten
  • Bomen
  • Heesters
  • Coniferen
  • Bloembollen

Onze ervaring is dat bedrijven het onderhoud van hun bedrijfstuin vaak beperkt willen houden. U kunt dan het best wat grotere eenheden van beplanting kopen. Informeer ook naar de planten uit ons assortiment die insecten, zoals bijen en vlinders aantrekken. Dit brengt leven naar uw bedrijfstuin!

Bedrijfsbeplanting en meer bij GroenRijk?

Voor een mooie, moderne bedrijfstuin is bedrijfsbeplanting alleen niet genoeg. Denk ook eens na over de aanschaf van mooie meubelen, waar uw medewerkers even lekker op kunnen uitrusten tijdens de pauzes. Of wat dacht u van een vijver? Dit zorgt ook voor een originele uitstraling. Maak uw bedrijfstuin af met de juiste bestrating. Houdt u van grote tegels of gaat u liever voor kleine stenen of grind? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Kom snel eens bij ons langs, dan bespreken we onder het genot van een kopje koffie of thee de mogelijkheden. Succes met de aanleg van uw nieuwe bedrijfstuin!

 

Benieuwd naar onze bedrijfsbeplanting voor binnen?

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten Breda