Vijverafdeling

Met een vijver heb je een echte blikvanger in de tuin. Het voegt sfeer toe, draagt bij aan de uitstraling van je tuin en biedt de mogelijkheid vissen te hebben in de tuin. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor het maken en vullen van je eigen vissen vijver. Bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek vind je allerlei benodigdheden voor jouw vijver. Wij verkopen producten van Moerings, Superfish, Colombo, Hikari en zijn Gold Dealer van Oase en Pontec.  Een vijver aanleggen is eenvoudig met ons assortiment vijverartikelen bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, hét tuincentrum in de buurt van Breda, Roosendaal en Dordrecht. We zien je graag terug bij tuincentrum GroenRijk, waar onze experts 7 dagen in de week voor je klaarstaan.

Alles voor je vijver bij GroenRijk Prinsenbeek

Een vijver aanleggen vergt enige tijd, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Met een vijver maak je jouw tuin helemaal af en kun je genieten van vissen in de tuin. Voor de aanleg van je vijver kun je kiezen uit voorgevormde vijvers of vijvers die je bekleedt met vijverfolie. Alles wat je nodig hebt voor de aanleg, het vullen en het onderhoud van je vijver vind je in ons assortiment bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek:

Dit en veel meer vind je in ons tuincentrum in de buurt van Breda, Dordrecht en Roosendaal. 

GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Vijverafdeling | Velda

Advies voor een vijver aanleggen

In ons tuincentrum in de buurt van Tilburg, Prinsenbeek en Made kun je 7 dagen per week terecht voor persoonlijk advies over jouw vijver aanleg. De beste tijd om een vijver aan te leggen is in april. Waarom? Omdat de vijver dan de grootste kans heeft om het juiste, biologische evenwicht op te bouwen. Ook over welke vissen in welke vijver gehouden kunnen worden geven wij je graag advies. Daarnaast kunnen onze vakmensen je alles vertellen over de beste manieren om je vijver schoon te maken en je planten gezond te houden. Kom daarom snel langs bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek in de buurt van Breda, Roosendaal en Dordrecht.

Alles voor jouw vijver 

Bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek vind je allerlei benodigdheden voor jouw vijver. Wij verkopen producten van Moerings, Superfish, Colombo, Hikari en zijn Gold Dealer van Oase en Pontec. 

Op zoek naar producten voor je vijver? Bestel deze gemakkelijk in onze webshop

GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Vijverafdeling

Vijver kopen in de buurt van Breda

In ons GroenRijk tuincentrum vind je alles voor jouw vijver! In onze webshop kun je heel gemakkelijk producten voor de vijver bestellen. Denk bijvoorbeeld aan vissenvoer, teststrips voor het water, vijvertabletten, netten speciaal voor over de vijver, pompen en filters. Neem snel eens een kijkje in onze webshop en bestel alles voor jouw vijver gemakkelijk online! Je bent daarnaast ook 7 dagen in de week welkom in ons tuincentrum, waar onze experts je persoonlijk advies kunnen geven over de beste producten voor jouw vijver. Bekijk onze openingstijden!

Webshop