Vijverafdeling

In ons GroenRijk tuincentrum vindt u ook alles voor uw vijver. Een vijver is een sieraad in uw tuin waarvan u elke dag kunt genieten. U kunt kiezen uit voorgevormde kunststofvijvers en vijvers die u bekleedt met vijverfolie. De folie is in diverse breedtes verkrijgbaar. Voor uitgebreide informatie kunt u bij ons terecht evenals informatie over pompen en filters. Ook over welke vissen in welke vijver gehouden kunnen worden geven wij u graag advies. Een karper hoort niet thuis in een kleine vijver, een Goudwinde zwemt graag aan de oppervlakte terwijl de goudvis graag de bodem opzoekt. Ook vindt u bij ons een groot assortiment zuurstof- en waterplanten.

Heeft u al een vijver, maar heeft u er geen optimaal plezier van door bijvoorbeeld troebel water? Neem een potje vijverwater mee naar het tuincentrum en wij geven u advies. 

 

Kom je liever niet naar de winkel dan bezorgen wij alles voor de vijver ook gratis thuis in de regio! Hoe plaats je een bestelling?

  • Geef je gewenste artikelen door via het contactformulier onderaan deze pagina.
  • Geef een voorkeur voor een dag.
  • Geef een voorkeur voor ochtend of middaglevering.
  • Wij nemen contact met je op over de prijzen en de levering.‚Äč
  • Graag betalen met pin (contactloos indien mogelijk) of door betaalverzoek via de bank voor levering.
  • Kom je toch naar het tuincentrum, dan kun je daar ook je bestelling doorgeven. Welke maatregelen we hebben genomen lees je hier.

 

Gratis bezorgen

Uw bestelling laten bezorgen in de regio? Vul hieronder uw gegevens en bestelling in en wij nemen contact met u op. Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.