Vijverafdeling

Met een vijver heb je een echte blikvanger in de tuin. Het voegt sfeer toe, draagt bij aan de uitstraling van je tuin en biedt de mogelijkheid vissen te hebben in de tuin. Bij GroenRijk vind je alles wat je nodig hebt voor het maken en vullen van je eigen vissen vijver. Een vijver aanleggen is eenvoudig met ons assortiment vijverartikelen bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, hét tuincentrum in de buurt van Breda, Roosendaal en Dordrecht. We zien je graag terug bij tuincentrum GroenRijk, waar onze experts 7 dagen in de week voor je klaarstaan.

Alles voor je vijver

Een vijver aanleggen vergt enige tijd, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Met een vijver maak je jouw tuin helemaal af en kun je genieten van vissen in de tuin. Voor de aanleg van je vijver kun je kiezen uit voorgevormde vijvers of vijvers die je bekleedt met vijverfolie. Alles wat je nodig hebt voor de aanleg, het vullen en het onderhoud van je vijver vind je in ons assortiment bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek:

Dit en veel meer vind je in ons tuincentrum in de buurt van Breda, Dordrecht en Roosendaal. 

Vijver aanleggen advies

In ons tuincentrum in de buurt van Tilburg, Prinsenbeek en Made kun je 7 dagen per week terecht voor persoonlijk advies over jouw vijver aanleg. Ook over welke vissen in welke vijver gehouden kunnen worden geven wij je graag advies. Daarnaast kunnen onze vakmensen je alles vertellen over de beste manieren om je vijver schoon te maken en je planten gezond te houden. Kom daarom snel langs bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek in de buurt van Breda, Roosendaal en Dordrecht.

Vijver kopen in de buurt 

In ons GroenRijk tuincentrum vind je alles voor jouw vijver. In onze webshop kun je heel gemakkelijk producten voor de vijver bestellen. Denk dan bijvoorbeeld aan vissenvoer, test strips voor het water, vijver tabletten, netten speciaal voor over de vijver, pompen filters. Neem snel eens een kijkje in onze webshop en bestel alles voor jouw vijver gemakkelijk online! Je bent daarnaast ook 7 dagen in de week welkom in ons tuincentrum, waar onze experts je persoonlijk advies kunnen geven over de beste producten voor jouw vijver.

Webshop

 

Kom je liever niet naar de winkel dan bezorgen wij alles voor de vijver ook thuis in de regio! Hoe plaats je een bestelling?

  • Geef je gewenste artikelen door via het contactformulier onderaan deze pagina.
  • Geef een voorkeur voor een dag.
  • Geef een voorkeur voor ochtend of middaglevering.
  • Wij nemen contact met je op over de prijzen en de levering, bezorgen vanaf € 5,- in de regio (Prinsenbeek gratis).
  • Graag betalen met pin (contactloos indien mogelijk) of door betaalverzoek via de bank voor levering.
  • Kom je toch naar het tuincentrum, dan kun je daar ook je bestelling doorgeven. Welke maatregelen we hebben genomen lees je hier.