Deskundige medewerkers
Advies op maat
Gevarieerd assortiment

Vijver Breda

Heeft u een mooie tuin die u graag nog mooier wilt maken met het aanleggen van een vijver in uw tuin in Breda? Neem dan zeker eens een kijkje bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek. Wij hebben een uitgebreide vijverafdeling waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft voor het aanleggen en onderhouden van uw vijver in Breda.

Alles wat u nodig heeft voor het aanleggen van uw vijver in Breda

Bij het aanleggen van een vijver in Breda komt heel wat kijken. Om te beginnen, moet u bekijken waar u de vijver wilt plaatsen. Houd hierbij rekening met de zon. Deze is bepalend voor de temperatuur en de kwaliteit van het water. Heeft u de perfecte plek gevonden? Dan is het tijd om een gat te graven en dit vervolgens te bedekken met een kant-en-klare vijvervorm of vijverfolie.

Zo maakt u uw vijver tot een pronkstuk in uw tuin

De volgende stap die u zet, is het afwerken van de vijverranden. Ga voor stenen, hout of beplanting, de keuze is aan u. Plaats ook een pomp en/of filters om de waterkwaliteit op peil te houden. Welke specifieke pomp het beste voor u is, is afhankelijk van de vissen en waterplanten die u in uw vijver wilt houden. Bij ons kunt u terecht voor alle materialen die u nodig heeft voor het aanleggen van uw vijver. 

Hulp nodig? Kom langs en ontvang persoonlijk advies!

Zoals u leest, komt er heel wat bij kijken wanneer u een vijver in de tuin wilt plaatsen. Zorg daarom voor een goede voorbereiding. Wenst u hier hulp bij te ontvangen? Kom dan bij ons langs en ontvang persoonlijk advies over het aanleggen van een vijver in uw tuin in Breda én welke materialen u precies nodig heeft. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en geven een antwoord op al uw vragen. Ook nadat de vijver is geplaatst mag u altijd bij ons langskomen voor advies over het onderhoud.

Neem contact op en stel uw vraag

Wilt u weten of wij een bepaald product in ons assortiment hebben? Heeft u hulp nodig bij het aanleggen van uw vijver in Breda? Of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op! U bereikt ons door te bellen naar 076-5439332.

Kom ook bij ons langs voor:

Tuinplanten Dordrecht | Kunstplanten Breda | Tuinaanleg Breda | Planten Breda