Tuincentrum Breda

Tuincentrum GroenRijk nabij Breda is een actief en gezellig tuincentrum op steenworp afstand van de stad. Wij zijn gespecialiseerd in alle facetten voor het inrichten en onderhouden van je huis en tuin. Wij bieden de keuze uit een breed assortiment van kamer- tuinplanten, woonaccessoires en ook voor je huisdier kun je in onze dierenwinkel terecht. Is een bezoek aan ons tuincentrum goed bevallen? Ongetwijfeld! Pak dan voordeeltjes mee met onze klantenkaart door punten te sparen voor leuke kortingen.Veelzijdig tuincentrum bij Breda GroenRijk

Ontdek het assortiment van ons tuincentrum bij Breda

Wij zijn hét plantencentrum, kwekerij, dierenwinkel en tuincentrum van Breda en omstreken! Op al onze afdelingen staan medewerkers met kennis van zaken, zodoende ben je verzekerd van een goed advies. Of het nu om de verzorging van je kamerplanten of je huisdier gaat.

Bezoek ons voor producten zoals:

 • Bloemen, de mooiste boeketten van onze ervaren bloemist voor iedere gelegenheid
 • Sfeervolle kamerplanten, heb je al een pot neem hem mee we potten de plant graag op
 • Bloempotten en plantenbakken van o.a. het merk Elho
 • Zaden en groentenplantjes voor je eigen moestuin
 • De mooiste tuinplanten uit onze eigen kwekerij!
 • Barbecues in verschillende soorten en maten!
 • Alles voor je huisdier in onze dierenwinkel 
 • Cadeaubonnen, voor als een keuze maken niet lukt
 • Sluit af met een gezellige high tea of broodjeslunch in de lunchroom van ons tuincentrum nabij Breda

Kortom alles wat je kunt verwachten van een compleet en gezellig tuincentrum!

Bloemist van ons plantencentrum GroenRijk nabij Breda

Heb je vragen over onze bloemist? Aangaande boeketten voor je bruiloft of rouwstukken? Bel ons gerust of bezoek ons tuincentrum in Prinsenbeek nabij Breda. Je bent altijd welkom om even langs te komen, een afspraak plannen kan ook geheel vrijblijvend. Onze creative bloemist zal zeker in de smaak vallen. Haar ervaring met jouw wensen zorgen voor een perfect bloemstuk of trouwboeket.

tuincentrum bredatuincentrum bredatuincentrum bredatuincentrum breda 

Ruim assortiment tuinplanten nabij Breda en perkplanten uit eigen kwekerij

Voor tuinplanten nabij Breda ben je bij ons tuincentrum helemaal op de juiste plek. Bij ons vind je namelijk een zeer ruim aanbod van de mooiste tuinplanten. Uiteraard altijd vers! Onze perkplanten zelfs zo vers als maar mogelijk, die komen namelijk uit onze eigen kwekerij! Verder vind je zowel éénjarige tuinplanten, vaste planten, bomen, heesters, coniferen, bloembollen, zaden, rozen als klimplanten in ons assortiment. Kom langs in ons tuincentrum in Prinsenbeek nabij Breda om jouw tuinplanten uit te kiezen of krijg beplantingsadvies. Wij adviseren je graag over welke planten het beste bij jouw tuin passen! In onze plantengids kun je een kijkje nemen om te zien welke tuinplanten je aanspreken. 

tuincentrum bredatuincentrum bredatuincentrum breda

De leukste workshops en activiteiten nabij Breda

In ons tuincentrum nabij Breda organiseren we regelmatig workshops en activiteiten. Voor jonge kinderen en voor volwassenen. Een greep uit in het verleden georganiseerde workshops en activiteiten volgen hieronder:

 • Bloemschik workshops, de thema's zijn afhankelijk van het seizoen
 • Kinderspeurtocht door ons tuincentrum
 • Halloween feest voor de kinderen
 • Roofvogel- en reptielendag
 • Kinderworkshops met thema's als Pasen en moederdag

Bekijk voor het actuele aanbod activiteiten en workshops de activiteitenpagina!

tuincentrum bredatuincentrum bredatuincentrum bredatuincentrum breda

Bezoek tuincentrum GroenRijk Breda

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief hier onderaan op de pagina en je bent als eerste op de hoogte van leuke activiteiten en acties. Heb je nog vragen over ons huidige aanbod? Kom langs in ons tuincentrum nabij Breda en vraag één van onze medewerkers om advies. Telefonisch kunnen we je ook te woord staan, bel dan naar: 076-5439332 mailen kan uiteraard ook naar info@prinsenbeek.groenrijk.nl of plan je route naar ons tuincentrum bij Breda gelijk met Google maps. Bekijk de openingstijden hier.