Dierenwinkel

Heeft u een huisdier? Dan wilt u natuurlijk het allerbeste voor uw maatje! Bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, dichtbij Breda, vindt u een ruime dierenwinkel met allerlei dierbenodigdheden en accessoires. In onze dierenwinkel vindt u allerlei producten voor honden, katten, knaagdieren, vissen en vogels. Denk dan aan producten voor de verzorging van uw huisdier, maar ook voor het vermaak. Benieuwd naar ons assortiment? Kom gerust eens langs in ons tuincentrum!

Ruim assortiment voor uw huisdier

Alles voor uw huisdier vindt u in ons tuincentrum. Bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek vindt u producten voor:

Wij verkopen producten van zeer goede kwaliteit voor scherpe prijzen. Zoekt u misschien iets speciaals voor uw huisdier? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers. Zij zijn expert op het gebied van huisdieren en kunnen u alles vertellen over onze artikelen.

 

Dierenwinkel bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda

Populaire artikelen in onze dierenwinkel

Het allerbelangrijkste wat uw huisdier nodig heeft, is natuurlijk voeding. Het is belangrijk om de juiste voeding voor uw huisdier te nemen, omdat dit ervoor zorgt dat uw kat, hond, konijn of cavia gezond en fit blijft. Natuurlijk is het ook belangrijk om uw huisdier zo af en toe eens te verwennen. Dan kan natuurlijk in de vorm van een speeltje, maar ook in de vorm van wat lekkers. In onze winkel vindt u onder andere de volgende populaire dierbenodigdheden:

  • Hondensnacks
  • Krabpaal
  • Hondenmand
  • Hondenriem
  • Drinkbakjes
  • Voederbakjes
  • Hondenkussens

Dit is nog maar een kleine greep uit ons totale dieren assortiment. Naast het voer en de speeltjes voor huisdieren is het ook belangrijk om de vacht van uw huisdier goed te verzorgen. Daar kunt u bijvoorbeeld borstels, kammen en shampoo voor gebruiken. Daarnaast verkopen wij ook diverse producten tegen vlooien en teken. Vergeet ook zeker het gebit niet en verzorg deze. Voor honden zijn er bijvoorbeeld speciale sticks om de tanden en het tandvlees goed te verzorgen. Voor katten is het goed om droogvoer te geven. Dit zorgt ervoor dat het gebit sterk blijft en voorkomt tandaanslag.

Dierenwinkel ook op zondag geopend

Heeft u onverwachts iets op zondag nodig voor uw huisdier? Ook wanneer u op zoek bent naar een dierenwinkel die op zondag open is, zit u bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek goed. Wij zijn namelijk iedere zondag geopend. Bekijk onze openingstijden op zondag!

Dierenwinkel bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda

Dierenwinkel vindt u bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek

Weet u niet precies welke producten geschikt zijn voor uw huisdier? Op onze dierenafdeling vindt u altijd een medewerker die u kunt helpen en advies kan geven. Heeft u misschien een vraag over onze dierenafdeling of over onze artikelen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 076-5439332 of stuur een mail naar: info@prinsenbeek.groenrijk.nl. U bent bij ons natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons tuincentrum. Wilt u gezellig langskomen, vergeet dan ook zeker niet om een kijkje te nemen op onze kamerplanten en tuinplanten afdeling. Zin in koffie of thee? Stop dan even in onze lunchroom en geniet van een heerlijk kopje versgemalen koffie, diverse soorten gebak en lekkere broodjes. Bekijk snel onze openingstijden en zien we u hopelijk snel bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek!