Parasols

In ons tuincentrum nabij Breda verkopen wij parasols in allerlei kleuren. Een parasol in de tuin geeft niet alleen afkoeling en bescherming, maar staat ook gezellig en knus! Bent u op zoek naar een ronde parasol, een verrijdbare parasol of misschien wel een rechthoekige parasol die precies boven de eettafel past? Bij GroenRijk Prinsenbeek vindt u zowel parasols met een stok in het midden, als zweefparasols. Een ruime keuze dus! Tevens vindt u in ons tuincentrum in de zomermaanden ook zwembaden. Want in een zwembad kunt u ook lekker afkoelen tijdens die warme, zonnige dagen. Kom eens een keer langs en bekijk de diverse modellen!

Parasols van Madison

In ons tuincentrum in Breda vindt u parasols van het merk Madison. Dit merk heeft parasols in allerlei kleuren en maten. Al sinds 1977 worden in het familiebedrijf Madison alle producten in eigen huis gemaakt, met als gevolg dat er altijd een hoge kwaliteit is, snelle levering en grote flexibiliteit. Het kopen van een Madison parasol heeft dus veel voordelen! 

madison parasols breda

parasol madison bredaparasol madison bredaparasol madison breda

Handig in gebruik: verrijdbare parasolvoet

Natuurlijk is een parasolvoet ook erg belangrijk bij een parasol. Het is mogelijk om vier tegels neer te leggen op de vierpoot, maar een goede parasolvoet zorgt ervoor dat uw parasol stevig blijft staan en niet verplaatst of zelfs wegwaait. Om het u nog gemakkelijker te maken zijn er tegenwoordig ook verrijdbare parasolvoeten. Bezoek ons tuincentrum nabij Breda voor advies over onze parasols en bijpassende (verrijdbare) parasolvoeten. Laat u adviseren door een van onze medewerkers in ons tuincentrum over welke parasolvoet het beste past bij jouw parasol. 

GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Breda | Parasols | Madison

Stijlvolle zweefparasols voor in uw tuin nabij Breda

Naast de bekende stokparasols vindt u bij GroenRijk Prinsenbeek ook stijlvolle zweefparasols. Bij een zweefparasols bevindt de parasolvoet zich aan de zijkant, waardoor het doek van de parasol als het ware vrij hangt. Een groot voordeel van een zweefparasol is dat hij gekanteld kan worden. Zo kunt u op iedere gewenste plek in de tuin schaduw creëren. Benieuwd naar onze zweefparasols? Kom dan snel eens langs in ons tuincentrum nabij Breda.

Afkoelen in het zwembad

Naast parasols om de verkoeling op te kunnen zoeken vindt u bij GroenRijk Prinsenbeek ook zwembaden. Leuk voor de kinderen om in te spelen, maar ook zeker voor volwassenen om eens lekker af te koelen tijdens die warme, zonnige dagen. De zwembaden zijn bij ons in de zomermaanden verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen!

De parasolhoes: bescherming voor de parasol

Een parasolhoes lijkt voor sommige mensen misschien overbodig, maar de stof van iedere parasol gaat op den duur verkleuren. Hoe snel een parasol verkleurt hangt af van de stofklasse, maar hoe langer de parasol wordt opengesteld aan zonlicht, hoe eerder deze zal verkleuren. Om uw parasol te beschermen en mooi te houden is het dus raadzaam om een hoes om de parasol te doen wanneer u deze niet gebruikt. Een parasolhoes beschermt de parasol tegen het weer en voorkomt vlekken. Onmisbaar dus bij het kopen van een parasol!

GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Breda | Parasols | Madison

Een parasol koopt u natuurlijk bij GroenRijk Prinsenbeek

Wanneer u op zoek bent naar een parasol, dan bent u bij GroenRijk Prinsenbeek op het juiste adres. In ons tuincentrum nabij Breda vindt u diverse parasols van Madison. Wij hebben parasols voor grote tuinen, maar ook zeker voor op een balkon. De keuze is ruim en u bent bij ons dan ook van harte welkom. Bekijk de actuele openingstijden van ons tuincentrum of maak direct een route naar het tuincentrum. We hopen u snel te zien bij GroenRijk Prinsenbeek!

Bekijk de actuele openingstijden Routebeschrijving maken

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinafdeling