Parasols

Een parasol in de tuin geeft niet alleen afkoeling en bescherming, maar staat ook gezellig en knus! In ons tuincentrum nabij Breda verkopen wij parasols in allerlei kleuren. Bent u op zoek naar een ronde parasol, een vierkante parasol of misschien wel een rechthoekige parasol die precies boven de eettafel past?  Bij GroenRijk Prinsenbeek vindt u zowel parasols met een stok in het midden als zweefparasols. 

Parasols van Madison

De parasols bij ons tuincentrum in Breda zijn van het merk Madison. Dit merk heeft parasols in allerlei kleuren en maten. Al sinds 1977 worden in het familiebedrijf Madison alle producten in eigen huis gemaakt, met als gevolg dat er altijd een hoge kwaliteit is, snelle levering en grote flexibiliteit. 

madison parasols breda

Parasolvoeten

Natuurlijk is een parasolvoet ook erg belangrijk bij een parasol. Het is mogelijk om vier tegels neer te leggen op de vierpoot, maar een goede parasolvoet zorgt ervoor dat uw parasol stevig blijft staan en niet verplaatst of zelfs wegwaait. Bezoek ons tuincentrum nabij Breda voor advies over onze parasols en bijpassende parasolvoeten. Laat u adviseren door een van onze medewerkers in ons tuincentrum over welke parasolvoet het beste past bij jouw parasol. 

Parasolhoezen

Een parasolhoes lijkt voor sommige mensen misschien overbodig, maar de stof van iedere parasol gaat op den duur verkleuren. Hoe snel een parasol verkleurt hangt af van de stofklasse, maar hoe langer de parasol wordt opengesteld aan zonlicht, hoe eerder deze zal verkleuren. Om uw parasol te beschermen en mooi te houden is het dus raadzaam om een hoes om de parasol te doen wanneer u deze niet gebruikt. Dit beschermt de parasol ook tegen het weer en voorkomt vlekken. 

parasol madison bredaparasol madison bredaparasol madison breda

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment