Bijzondere kamerplanten

We kennen natuurlijk allemaal de bekende Monstera, Sansevieria of Bananenplant, maar ken je ook al de Monstera Thai Constellation, Xanthosoma Lindenii of de mini Caladium’s. Dat zijn enkele voorbeelden van de botanic juweeltjes die je bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek kunt vinden. Dit zijn bijzondere kamerplanten die jouw interieur weer helemaal tot leven brengen. Echte juweeltjes, eyecatchers en pronkstukken voor in huis. En zeg nu eerlijk... het is toch een plaatje om naar te kijken?

Bijzondere kamerplanten voor de échte verzamelaar

Wist je dat wij een eigen kwekerij hebben? Hier kweken wij zelf de urban jungle beauties die je in ons tuincentrum kunt vinden. Met veel zorg en liefde maken we de kleine plantjes tot echte pronkstukken die ook in jouw huis passen. Bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek vind je dus bijzondere kamerplanten voor de echte verzamelaar, waaronder de volgende soorten:

Let op: Deze kamerplanten zijn momenteel zó populair dat het zomaar kan zijn dat ze al zijn uitverkocht. Heb je een vraag over deze kamerplanten of wil je er één reserveren, dan raden wij je aan om naar ons te bellen!

  • Monstera Thai Constellation | Deze Monstera is een bonte soort en erg uniek. Daarom is bij momenteel zo populair bij de kamerplantenliefhebbers. Maar dat snappen wij wel, want heb je dat mooie blad al eens gezien? Prachtig!
  • Xanthosoma Lindenii | De Xanthosoma Lindenii is de must have voor elke planten verzamelaar. De frisse groene bladeren geven een mooi effect aan jouw urban jungle. De bladeren zijn groen gekleurd en hebben opvallende witte nerven. Deze zijn wit en het lijkt alsof ze licht geven. De plant wordt ook wel 'Angels wing' genoemd.
  • Mini Caladium | Wil je een bijzondere plant met wat meer kleur dan alleen maar groen? Dan is één van de mini Caladium's misschien wel wat voor jou!

GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Bijzondere kamerplanten

Actueel aanbod bijzondere kamerplanten vind je op social media

In ons tuincentrum vind je veel kamerplanten, waaronder de nu ook zo populaire bijzondere kamerplanten. Omdat ons aanbod met speciale kamerplanten snel wisselt of snel is uitverkocht, raden wij je aan om onze social media kanalen in de gaten te houden voor het actuele aanbod óf even contact met ons op te nemen. Je kunt mailen naar: info@prinsenbeek.groenrijk.nl of bellen naar: 076-5439332.

Instagram

Facebook

 

GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Bijzondere kamerplanten

Botanic juweeltjes koop je bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek

Ben je ook benieuwd naar onze botanic juweeltjes? Kom dan snel langs bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek voor het actuele aanbod. Onze medewerkers op de kamerplanten afdeling geven je maar al te graag tips & tricks voor het verzorgen van deze prachtige, groene kamerplanten. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we hopelijk snel!

Contact

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten