Kerstverlichting

Met de donkere dagen voor de boeg, mogen huis en tuin wel wat meer kerstverlichting gebruiken. Met kerstverlichting kunt u de ultieme kerstsfeer creëren in en om het huis. Daar voor bent u bij GroenRijk Prinsenbeek in ieder geval op het goede adres. Wij hebben zoveel verschillende soorten kerstverlichting van bijvoorbeeld Kaemingk. Er moet vast en zeker wat voor u tussen zitten. Kom gerust eens een keertje langs en laat u inspireren door onze kerstshow!

Kerstverlichting voor binnen

Een bekende soort kerstverlichting voor binnen is natuurlijk kerstboomverlichting. Maar er zijn nog veel meer soorten verlichting. Kerstverlichting is tegenwoordig makkelijk te gebruiken. Koppelbare kerstverlichting kan voor zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wat daarnaast erg goed is om te weten, is dat wij bij GroenRijk Prinsenbeek ook LED-kerstverlichting verkopen. LED-verlichting is duurzaam en milieuvriendelijk. Daarnaast gaat LED-verlichting veel langer mee dan gewone kerstverlichting. Bent u toch op zoek naar kerstverlichting waar geen stopcontact voor nodig is? Dan hebben wij ook kerstverlichting op batterij. Dat is heel handig, want deze soort verlichting kunt u dus overal in huis gebruiken. Het enige wat u dan nodig heeft, zijn wat batterijen en ook die kunt u in ons tuincentrum vinden.

Kerstverlichting kopen bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda

Buiten kerstverlichting

Buiten uw huis kunt u natuurlijk ook kerstsfeer creëren. Het maakt niet uit of u van uitbundige kerstverlichting houdt of juist meer ingetogen. Alles is mogelijk, want het assortiment bij GroenRijk Prinsenbeek is erg groot! Ook wanneer u geen tuin, maar juist een balkon heeft, is het ook mogelijk om kerstverlichting op te hangen. Zowel voor binnen als buiten, met of zonder batterij zijn er zoveel soorten kerstverlichting. Enkele voorbeelden hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Lichtfiguren: Het is mogelijk om in uw tuin lichtfiguren te zetten. Denk daar bij aan verlichte ijsberen of sneeuwpoppen.
  • Cascadeverlichting: Deze soort verlichting bestaat uit een bos van draadjes met heel veel lampjes daaraan. Deze verlichting wordt eigenlijk gebruikt als kerstboomverlichting.
  • Lichtgordijn: Het woord zegt het eigenlijk al; het is een gordijn van lichtjes en wordt vaak voor een raam of deur gehangen. Dit geeft een leuk effect, want het lijkt net of het dan sneeuwt.
  • Clusterverlichting: Bij deze soort verlichting zitten de lichtjes heel erg dicht bij elkaar. Dit zorgt voor een nog sfeervoller effect.
  • Ijspegelverlichting: De vorm van deze verlichting ziet eruit van ijspegels en is heel leuk om aan de dakgoot of gevel te hangen. Daarnaast is het ook heel leuk om dit langs de rand van je balkon te hangen.

Dit is nog maar een kleine selectie van de verschillende soorten buiten kerstverlichting. In ons tuincentrum is nog veel meer te bekijken. U kijkt uw ogen uit!

Kerstverlichting koopt u bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda

Kerstverlichting kopen bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda

Bent u dus op zoek naar sfeervolle kerstverlichting voor zowel binnen als buiten? Dan zit u bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda helemaal goed. Laat u verrassen door ons assortiment en kom inspiratie op doen voor de kerstdagen. Komt u er toch niet uit welke verlichting het beste bij uw huis past? De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Naast kerstverlichting vindt u bij ons uiteraard ook andere kerstversiering, zoals de kerstdorpjes van Lemax en vergeet ook zeker de kerstbomen en kunstkerstbomen niet. Bekijk onze openingstijden, plan hieronder uw route naar het tuincentrum en dan zien we u graag in ons tuincentrum!

Lees hier meer over Kerst bij GroenRijk Prinsenbeek

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst