Kerstverlichting

Met de donkere dagen voor de boeg, mogen huis en tuin wel wat meer kerstverlichting gebruiken.

Met kerstverlichting kun je de ultieme kerstsfeer creëren in en om het huis. Voor sfeervolle verlichting ben je bij GroenRijk Prinsenbeek in ieder geval op het goede adres.

Wij hebben zoveel verschillende soorten kerstverlichting van Lumineo. Er moet vast en zeker wat voor je tussen zitten. Kom gerust eens een keertje langs en laat je inspireren door onze kerstshow! Onze kerstshow is vanaf half oktober geopend!

Bestel kerstverlichting

Kerstboomverlichting voor binnen

Een bekende soort kerstverlichting voor binnen is natuurlijk kerstboomverlichting. Maar er zijn nog veel meer soorten verlichting. Kerstverlichting is tegenwoordig makkelijk te gebruiken. Koppelbare kerstverlichting kan voor zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wat daarnaast erg goed is om te weten, is dat wij bij GroenRijk Prinsenbeek uiteraard ook LED kerstverlichting verkopen. LED verlichting is duurzaam én milieuvriendelijk. Daarnaast gaat LED verlichting veel langer mee dan gewone kerstverlichting. Ben je toch op zoek naar kerstverlichting waar geen stopcontact voor nodig is? Dan hebben wij ook kerstverlichting op batterij. Dat is super handig, want deze soort verlichting kun je dus overal in huis gebruiken. Het enige wat je dan nodig hebt, zijn wat batterijen en ook die kun je in ons tuincentrum vinden. Voor elke plek in en om het huis is bij GroenRijk Prinsenbeek nabij Breda geschikte kerstverlichting te vinden!

Kerstverlichting kopen bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda

Maak het buiten gezellig met kerstverlichting

Buitenshuis kun je natuurlijk ook die ultieme kerstsfeer creëren. Het maakt niet uit of je van uitbundige kerstverlichting houdt of juist meer ingetogen. Alles is mogelijk, want het assortiment bij GroenRijk Prinsenbeek is erg groot! Ook wanneer je geen tuin, maar juist een balkon hebt, is het ook mogelijk om kerstverlichting op te hangen. Zowel voor binnen als buiten, met of zonder batterij zijn er zoveel soorten kerstverlichting. Enkele voorbeelden hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Lichtfiguren: Het is mogelijk om in jouw tuin lichtfiguren te zetten. Denk daarbij aan verlichte ijsberen of sneeuwpoppen.
  • Cascadeverlichting: Deze soort verlichting bestaat uit een bos van draadjes met heel veel lampjes daaraan. Deze verlichting wordt eigenlijk gebruikt als kerstboomverlichting.
  • Lichtgordijn: Het woord zegt het eigenlijk al; het is een gordijn van lichtjes en wordt vaak voor een raam of deur gehangen. Dit geeft een leuk effect, want het lijkt net of het dan sneeuwt.
  • Clusterverlichting: Bij deze soort verlichting zitten de lichtjes heel erg dicht bij elkaar. Dit zorgt voor een nog sfeervoller effect.
  • IJspegelverlichting: De vorm van deze verlichting ziet eruit van ijspegels en is heel leuk om aan de dakgoot of gevel te hangen. Daarnaast is het ook heel leuk om dit langs de rand van je balkon te hangen.
  • Vlaggenmast kerstboom: Met een vlaggenmast kerstboom van Fairybell heb je echt iets bijzonders in de tuin. Dit is een 3D kerstboom die je eenvoudig in de vlaggenmast hijst. Deze vlaggenmast is van stevig materiaal gemaakt en daardoor kan het tegen alle weersinvloeden. Gaat het stormen? Dan raden wij je aan om de kerstboom even naar beneden te halen. Bij aankoop van een vlaggenmast kerstboom van Fairybell krijgt u 3 jaar garantie!

Dit is nog maar een kleine selectie van de verschillende soorten buiten kerstverlichting. In ons tuincentrum is nog veel meer te bekijken. Je kijkt jouw ogen uit, dus kom snel eens langs!

Hoeveel lichtjes in mijn kerstboom?

Wil je graag weten hoeveel lichtjes je in jouw kerstboom kan hangen? Bekijk dan het schema hieronder! 

Kerstverlichting koopt u bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda

Kerstverlichting kopen bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda

Ben je dus op zoek naar sfeervolle kerstverlichting voor zowel binnen als buiten? Dan zit je bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda helemaal goed. Laat je verrassen door ons assortiment en kom inspiratie op doen voor de kerstdagen. Kom je er toch niet uit welke verlichting het beste bij jouw huis past? De medewerkers van ons tuincentrum helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Naast kerstverlichting vind je bij ons uiteraard ook andere kerstversiering en vergeet ook zeker de kerstbomen en kunstkerstbomen niet. Bekijk onze openingstijden, plan hieronder jouw route naar het tuincentrum en dan zien we je graag in ons tuincentrum!

Bestel kerstverlichting

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst