Perkplanten uit eigen kwekerij

Bij ons tuincentrum in Breda vind je vele perkplanten uit eigen kwekerij! Onze kwekerij is geopend van april tot en met half juli en in die tijd kan de kwekerij bezocht worden waar je jouw eigen planten uit kunt zoeken! Het voordeel van een eigen kwekerij is dat deze tuinplanten zo vers als mogelijk zijn. Wij kunnen je verzekeren dat er veel liefde en aandacht is geschonken tijdens het kweken van de planten en wij jou deze mooie, gezonde tuinplanten tegen een scherpe prijs aan kunnen bieden.

Verse perkplanten in ons tuincentrum in Breda

Uit onze eigen kwekerij vind je bijvoorbeeld de mini petunia "Calibrachoa cabaret". Deze plant is te verkrijgen in verschillende soorten en kleuren. Als je op zoek bent naar een tuinbloeier met een écht zomergevoel, dan is de mini petunia echt iets voor u. Deze plant is heel geschikt voor in potten, balkonbakken of in hangmanden. De bloemen hebben veel weg van de hangpetunia, maar ze zijn net een slagje kleiner en kunnen beter tegen het wispelturige weer waar we in Nederland nog wel eens 'last' van kunnen hebben. Naast de mini petunia vind je bij ons nog vele andere zomerbloeiers die bloeien van april tot november. Kom gerust eens langs in Breda!

   
GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Perkplanten uit eigen kwekerij GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Perkplanten uit eigen kwekerij
   
GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Perkplanten uit eigen kwekerij GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Perkplanten uit eigen kwekerij

Divers assortiment perkplanten in onze eigen kwekerij

Elk jaar gaan wij speciaal voor onze klanten aan de slag en kweken wij met heel veel liefde perkplanten. Van april tot en met juli is onze eigen kwekerij geopend en is iedereen welkom om zijn of haar eigen perkgoed uit te komen zoeken. Bij ons vind je dan ook een ruim en divers assortiment met perkplanten, zoals:

  • (Mini) Petunia
  • Vlijtige liesjes
  • Geranium
  • Viooltjes

Benieuwd naar ons aanbod? Bezoek dan snel de kwekerij van GroenRijk Prinsenbeek

GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Perkplanten uit eigen kwekerij

GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Perkplanten uit eigen kwekerij

Eigen kwekerij met perkplanten in Breda

Je bent dus vanaf april van harte welkom om planten te kopen uit onze eigen kwekerij. Kom dus vooral naar ons tuincentrum in Breda, want daar staan de mooiste kuipplanten en perkplanten uit onze eigen kwekerij voor je klaar. Voor een mooie prijs kun je bij ons gegarandeerd slagen! Bekijk hieronder twee video's van onze eigen kwekerij. Wil je meer informatie over onze eigen gekweekte planten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 076-5439332 of je kunt een mailtje sturen naar: info@prinsenbeek.groenrijk.nl. Graag tot ziens bij GroenRijk Prinsenbeek!

Openingstijden tuincentrum


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten Breda