Bewatering

Het besproeien van de planten in de tuin is super belangrijk! Bij GroenRijk Prinsenbeek kunt u dan ook terecht voor een slanghaspel, tuinslag of complete bewateringssystemen van Gardena. Bij ons tuincentrum nabij Breda vindt u een ruim assortiment met allerlei oplossingen voor bewatering in uw tuin. Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft: er is altijd een oplossing te vinden voor het water geven. Bij ons kunt u terecht voor complete sprinkler systemen van Gardena die wij voor u kunnen aanleggen. Wilt u alvast een kijkje nemen in ons assortiment? Bezoek dan onze webshop!

Tips voor het bewateren van uw tuin

Veel water geven aan uw planten is niet goed, maar te weinig natuurlijk ook niet. Gardena heeft enkele tips voor u op een rij gezet voor het bewateren van uw planten:

  • Sproei 's avonds of 's ochtends - Tijdens deze momenten op de dag is de bodem afgekoeld, waardoor het water minder snel verdampt.
  • Minder vaak bewateren, maar wel grondig - Voor planten met bloemen is het goed om één of twee keer in de week water te geven. U kunt beter minder vaak water geven, met veel water, dan vaak bewateren met weinig water.
  • Gericht rond de planten sproeien - Door rondom de planten te bewateren, worden aan alle kanten de wortels goed voorzien van water.
  • Geef grotere hoeveelheden water in gedeeltes - U zult merken dat water tijd nodig heeft om in de bodem te zakken. Daarom kunt u beter een paar keer achter elkaar licht sproeien.

GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Breda | Gardena | Besproeiingssysteem

Uw tuin automatisch laten besproeien met Gardena? Wij leggen het graag voor u aan!

Wilt u uw tuin automatisch laten besproeien, maar geen zin om leidingen te gaan graven? Geen probleem! Dan is voor u de automatische waterverdeler van Gardena dé oplossing! Met dit systeem kunt u maximaal 6 sproeiers automatisch na elkaar laten sproeien en is dus ideaal voor in de voortuin of achtertuin. Zo kunt u met een gerust gevoel op vakantie of een paar dagen weg: de planten krijgen in elk geval genoeg water. Er zijn verschillende soorten bewateringssystemen heeft Gardena:

  • Gardena Sprinklersysteem: Doordat verborgen sprinklers uit de grond omhoog komen, zorgen deze voor een gelijkmatige besproeiing van het gazon. Ook het gazon moet u niet vergeten om te besproeien met water.
  • Gardena Micro-Drip-System: Dit is een waterbesparend druppelsysteem voor potplanten, bloemperken en heggen.
  • Gardena Besproeiingscomputers: Voor het automatisch besproeien in uw tuin is een besproeiingscomputer erg handig. U heeft daardoor meer vrije tijd en kunt zelf aangeven op welk moment.

Wij helpen u graag bij het aanleggen van één van de Gardena besproeiingssystemen. Wilt u hier meer informatie over? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen snel contact met u opnemen. Wilt u één van deze producten bestellen? Dat doet u heel gemakkelijk in onze webshop!

Gardena Sprinkler en Micro Drip Systeem producten

 

 

GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Breda | Gardena | Besproeiingssysteem

Alles voor het bewateren van uw tuin vindt u bij GroenRijk Prinsenbeek

Bij GroenRijk Prinsenbeek vindt u een ruime afdeling met producten van Gardena. Wat voor tuin u ook heeft: voor elke tuin is een goede besproeiingsvoorziening te vinden. Onze medewerkers geven u graag advies over deze producten. Overweegt u om een automatische waterverdeler van Gardena aan te schaffen? Kom langs of neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 076-5439332 of vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen u graag en staan voor u klaar! Weet u al precies welke producten u nodig heeft voor de bewatering in uw tuin? Bestel ze dan gemakkelijk en snel in onze webshop!

Ga naar de webshop

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinafdeling