Kerstbomen Breda

Hebben wij het over kerstbomen, dan hebben wij het over de heerlijk geurende, échte kerstbomen die vanaf begin november verkrijgbaar zijn in ons tuincentrum nabij Breda. GroenRijk Prinsenbeek zoekt ieder jaar een prachtige collectie kerstbomen uit. Van een Nordmann kerstboom met mooie dikke naalden tot een Fijnspar. Grote kerstbomen, kleine kerstbomen, dikke kerstbomen, dunne kerstbomen, met kluit of zonder kluit, wij halen alles voor jullie in huis, zodat iedereen een boom naar wens uit kan zoeken. Ons team helpt u graag bij het uitkiezen van de perfecte boom!

KiKa kerstballen kopen

GroenRijk doet dit jaar mee met een prachtige actie voor het goede doel KiKa (Kinderen Kankervrij). In samenwerking met Tuinbranche Nederland zijn er vier kinderen met kanker die een prachtige tekening hebben gemaakt en een verhaal hebben geschreven. Deze tekeningen zijn gedrukt op een KiKa kerstbal en ligt vanaf begin november bij ons in het tuincentrum. Van iedere verkochte kerstbal gaat er direct € 2,50 naar KiKa. Wij hopen op deze manier, samen met jullie hulp, een prachtig bedrag op te kunnen halen voor KiKa. 

Zie hier de KiKa kerstballen van Femke, Judith, Roos en Vera: 

Soorten kerstbomen nabij Breda

Er gaat niets boven een echte kerstboom in huis tijdens de kerst! In ons tuincentrum nabij Breda kun je terecht voor echte kerstbomen maar ook voor kunstkerstbomen in allerlei soorten en maten. Het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat je uit praktisch oogpunt voor een kunstkerstboom kiest. Dat heeft voordelen, geen naalden om op te vegen en ieder jaar is de kerstboom al in huis aanwezig! Een echte kerstboom biedt je de natuurlijke en de heerlijke dennen geur in huis, wat natuurlijk sfeer verhogend is. Ook is het traditie om een echte boom in huis te hebben. 

Als je voor een echte kerstboom gaat dan is het handig te weten dat de sparren in twee families zijn onder te verdelen: 

  • de Abies (zilversparren) 
  • en de Picea (sparren)

De Abies familie is wat duurder omdat deze twee keer zo langzaam groeien en van betere kwaliteit zijn.  De Abies heeft zachte rechtopstaande naalden de Picea familie heeft meer hangende stekelige naalden. De zilverspar ziet er om die reden veel voller uit dan de gewone sparren, vandaar het verschil in prijs.

Tips om maximaal van je kerstboom te genieten

Wil je maximaal van je kerstboom genieten? Volg dan onderstaande tips van onze kerstboom specialist!

  • De kerstboom moet aan het temperatuur verschil wennen. Het is niet de bedoeling de boom direct van buiten naar binnen te halen. Plaats de boom eerst in de garage of het schuurtje, zodoende zal de boom minder snel zijn naalden verliezen
  • Let op waar je de boom neerzet: plaats de kerstboom nooit naast een verwarming of andere warmtebron
  • Een kerstboom met kluit heeft regelmatig water nodig, zodra de boom binnen is kun je de boom gelijk een liter water geven
  • Verleng de levensduur van uw boom met universele plantenvoeding, vraag er naar in ons tuincentrum

De kerstvreugde start zodra de boom in huis staat, samen de boom versieren is een heerlijk ritueel! Ook voor kerstversiering en kerstverlichting kun je in ons tuincentrum in Prinsenbeek terecht.

Vragen? Neem gerust contact met ons op, bel: 076-5439332 of kom langs in ons tuincentrum aan de rand van Breda!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst