Foam- en zijdebloemen

Bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek kun je terecht voor prachtige bloemen en planten, maar als je nu geen groene vingers heeft, is daar ook een oplossing voor: foam- en zijdebloemen. Dit zijn kunstbloemen en kunstplanten die niet van echt te onderscheiden zijn. Deze foambloemen of zijdebloemen kunnen mooi gecombineerd worden met een trendy bloempot. Of zet een mooi boeket van zijdebloemen in de hal en het oogt meteen vrolijk voor jouw gasten. Benieuwd naar ons assortiment? Kom dan snel eens langs!

De voordelen van foambloemen en zijdeplanten

Foambloemen, zijdeplanten en kunstplanten worden elke keer steeds hipper. Dat komt onder andere omdat ze niet van echt te onderscheiden zijn en dat is natuurlijk ideaal! We hebben nog meer voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Foam- en zijdebloemen hebben (uiteraard) geen water nodig. Je hebt er dus geen omkijken meer naar.
  • De kunstbloemen en kunstplanten zijn onderhoudsvriendelijk. Je hoeft geen losse bladeren op te ruimen en niet te verpotten. Het enige wat je wel moet doen is zo af en toe even de kunstbloemen en kunstplanten afstoffen. Dat geeft daarna meteen weer een frisse uitstraling!
  • Bloemen die na een tijdje zijn verwelkt, daar heb je in ieder geval geen last meer van met onze foam- en zijdebloemen.
  • De kunstbloemen en kunstplanten zijn er echt in verschillende soorten, hoogtes, kleuren enzovoort. Bij ons tuincentrum vlakbij Breda helpen we je graag bij het samenstellen van een mooi boeket. Wat is jouw favoriete kleur?

Een puntje van aandacht is wel dat de kunstbloemen en kunstplanten door zonlicht kunnen verkleuren. Daarom zijn de kunstbloemen en kunstplanten eigenlijk alleen voor het gebruik binnenshuis. Ben je op zoek naar tuinplanten? Neem dan een kijkje op onze tuinplanten afdeling en vraag één van onze medewerkers om advies en tips.

Foambloemen en zijdeplanten kopen bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda

Geen groene vingers? Kies dan voor kunstplanten

Tegenwoordig zijn kunstplanten ook super hip! Deze planten zijn ideaal wanneer je het lastig vindt om kamerplanten goed te verzorgen. Maak het jezelf dan ook niet te moeilijk en kom naar GroenRijk Prinsenbeek om kunstplanten uit te zoeken. Ook met deze soort planten kun je een gezellige sfeer in huis creëren. Heb je bijvoorbeeld een lege hoek in huis en ben je op zoek naar een wat grotere plant? Ook bij de kunstplanten vind je grotere soorten die hier perfect voor zijn. Weet u niet precies welke soort het best bij u past? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers. Zij helpen je graag en weten alles van de woontrends van dit moment.

Foambloemen en zijdeplanten kopen bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda

Op zoek naar foam- en zijdebloemen? Kom langs bij GroenRijk Prinsenbeek, vlakbij Breda

Wil je onze foambloemen, zijdebloemen en planten eens in het echt bekijken? Dan ben je bij ons van harte welkom! Onze medewerkers kunnen je ook helpen wanneer je vragen hebt over het samenstellen van de foam- en zijdebloemen. Zij weten precies welke soorten en kleuren mooi met elkaar gecombineerd kunnen worden. Daarnaast kun je de foam- en zijdebloemen ook mooi met andere woonaccessoires combineren. Kom je snel bij ons langs? Plan hieronder dan alvast de route naar ons tuincentrum, bekijk onze openingstijden en dan hopen we je snel te zien bij GroenRijk Prinsenbeek!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer & Cadeau