Kamerplanten

GroenRijk is sterk in groen. Kamerplanten is dan ook van onze specialiteiten. Altijd de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een ruim assortiment planten voor in huis met voor ieder wat wils. In ons tuincentrum kun je terecht voor advies over welke planten bijvoorbeeld luchtzuiverend zijn, welke zorgen voor een goede luchtvochtigheid in huis en welke weinig verzorging nodig hebben. 

Mix & Match: Kamerplanten en bloempotten

Ook voor een prachtige collectie bijpassende potten variërend in grootte, kleur, vorm en materiaal kan je bij ons terecht. Of je nu op zoek bent naar een stoere, industriële look of juist een klassieke uitstraling. Wij geven je graag goede voorbeelden en tips! Ook voor kantoorbeplanting maken wij graag een afspraak en laten we foto's zien van eerdere projecten. 

Bekijk de meest populaire kamerplanten op onze website of kom langs in ons tuincentrum nabij Breda. Openingstijden en route >>

 

Kom je liever niet naar de winkel dan bezorgen wij de kamerplanten ook thuis in de regio! Hoe plaats je een bestelling?

  • Geef je gewenste artikelen door via het contactformulier onderaan deze pagina.
  • Geef een voorkeur voor een dag.
  • Geef een voorkeur voor ochtend of middaglevering.
  • Wij nemen contact met je op over de prijzen en de levering, bezorgen vanaf € 5,- in de regio (Prinsenbeek gratis).
  • Graag betalen met pin (contactloos indien mogelijk) of door betaalverzoek via de bank voor levering.
  • Kom je toch naar het tuincentrum, dan kun je daar ook je bestelling doorgeven. Welke maatregelen we hebben genomen lees je hier.