Kunstkerstbomen

Heeft u geen zin in uitgevallen naalden? Of wilt u niet ieder jaar geld uitgeven aan een echte kerstboom? Dan is daar een goede oplossing voor, namelijk de kunstkerstboom! Wij hebben bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek een ruim assortiment aan kunstkerstbomen in verschillende soorten en maten. Tegenwoordig zijn er zelfs witte kunstkerstbomen of wat dacht u van zwarte kunstkerstbomen? Niet geheel volgens traditie, maar wel super hip met een luxe uitstraling. Benieuwd geworden? Kom eens langs en laat u verrassen door ons assortiment met diverse kunstkerstbomen.

De kunstkerstboom is populair

Kunstkerstbomen worden steeds populairder. Tegenwoordig zijn ze namelijk niet meer van echt te onderscheiden. Vroeger zagen kunstkerstbomen er vrij nep uit. Tegenwoordig worden ze van materialen gemaakt, waardoor het lijkt alsof er een echte kerstboom in huis staat. Een kunstkerstboom heeft verschillende voordelen en die hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • De kunstkerstbomen zijn tegenwoordig standaard brandvertraagd behandeld.
  • Kunstkerstbomen zijn vrijwel onderhoudsvrij.
  • De kunstkerstbomen zijn er in verschillende kleuren, zoals bijvoorbeeld groen, rood en wit.
  • Kunstkerstbomen zijn vaak gemakkelijk in model te brengen.
  • Een kunstkerstboom heeft vrijwel geen naalduitval.

Al met al kunnen we wel stellen dat je van een kunstkerstboom echt jarenlang plezier hebt. Voor de allermooiste kunstkerstbomen moet u gewoon langskomen bij ons tuincentrum in de buurt van Breda. Laat de kerstdagen maar komen!

Kunstkerstbomen koopt u bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda

Verschillende soorten kunstkerstbomen

Wat heel handig is van een kunstkerstboom, is dat er varianten zijn waar de verlichting al in is verwerkt. Zo heeft dus geen last van in de knoop geraakte kerstverlichting. Daarnaast zijn kunstkerstbomen in verschillende soorten en maten te koop. Denk bijvoorbeeld aan kleine bomen, smalle bomen of hele grote bomen. Er zijn zelfs kunstkerstbomen op een ronddraaiend plateau. Kleine kunstkerstbomen zijn natuurlijk erg geschikt wanneer u niet veel ruimte in huis hebt, maar wanneer u toch een kerstsfeer wilt creëren in uw huis. Grotere kunstkerstbomen zijn daarentegen ideaal als u een groot huis heeft en juist iets zoekt voor wat opvulling. U kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat in ieder geval. Heeft u geen idee welk soort kunstkerstboom bij u past? De medewerkers van ons tuincentrum in Prinsenbeek helpen u graag en kunnen u advies geven over de kunstkerstbomen. Heeft u een passende kunstboom kunnen vinden? Dan is het tijd om de boom te versieren. En ook daarvoor bent u bij GroenRijk Prinsenbeek nabij Breda op het juiste adres. Wij hebben allerlei soorten kerstdecoratie van de mooiste materialen, kleuren en volgens de laatste trends. 

Kunstkerstbomen koopt u bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda

Kom langs voor de perfecte kunstkerstboom bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda

Bent u benieuwd geworden naar onze kunstkerstbomen? Kom gerust eens een keertje langs bij GroenRijk Prinsenbeek en kijk uw ogen uit. Overigens kunt u dan meteen een kijkje nemen bij de rest van onze kerst collectie, met onder andere sfeervolle kerstverlichting en prachtige kerstversiering. We kunnen u garanderen dat er voor ieder wat wils tussen zit. Bekijk onze extra openingstijden, plan hieronder uw route naar het tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda!

Lees hier meer over onze kerstartikelen

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst