Kunstkerstbomen

Heb je dit jaar echt geen zin in uitgevallen naalden? Of wil je niet ieder jaar geld uitgeven aan een echte kerstboom? Dan is daar een goede oplossing voor, namelijk de kunstkerstboom! Wij hebben bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek een ruim assortiment aan kunstkerstbomen in verschillende soorten en maten van Triumph Tree en Black Box.

Tegenwoordig zijn er zelfs witte kunstkerstbomen of wat dacht je van zwarte kunstkerstbomen? Niet geheel volgens traditie, maar wel super hip met een luxe uitstraling. Benieuwd geworden? Kom eens langs en laat je verrassen door ons assortiment met diverse kunstkerstbomen. Vanaf half oktober is onze kerstshow weer geopend!

Kunstkerstbomen bestellen

Waarom is de kunstkerstboom zo populair?

Kunstkerstbomen worden steeds populairder. Tegenwoordig zijn ze namelijk niet meer van echt te onderscheiden. Vroeger zagen kunstkerstbomen er vrij nep uit. Tegenwoordig worden ze van materialen gemaakt, waardoor het lijkt alsof er een echte kerstboom in huis staat. De kunstkerstbomen van Black Box en Triumph Tree hebben verschillende voordelen en die hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • De kunstkerstbomen zijn tegenwoordig standaard brandvertraagd behandeld.
  • Kunstkerstbomen zijn vrijwel onderhoudsvrij.
  • De kunstkerstbomen zijn er in verschillende kleuren, zoals bijvoorbeeld groen, rood en wit.
  • Kunstkerstbomen zijn vaak gemakkelijk in model te brengen.
  • Een kunstkerstboom heeft vrijwel geen naalduitval.

Al met al kunnen we wel stellen dat je van een kunstkerstboom echt jarenlang plezier hebt. Voor de allermooiste kunstkerstbomen moet je gewoon langskomen bij ons tuincentrum in de buurt van Breda. Laat de kerstdagen maar komen!

Kunstkerstbomen | GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Breda

Ons ruime kerst assortiment met verschillende soorten kunstkerstbomen

Wat heel handig is van een kunstkerstboom, is dat er varianten zijn waar de verlichting al in is verwerkt. Zo heb je dus geen last meer van in de knoop geraakte kerstverlichting en kun je de kunstkerstboom met verlichting meteen opzetten. Daarnaast zijn kunstkerstbomen in verschillende soorten en maten te koop. Denk bijvoorbeeld aan kleine bomen, smalle bomen of hele grote bomen. Er zijn zelfs kunstkerstbomen op een ronddraaiend plateau. Kleine kunstkerstbomen zijn natuurlijk erg geschikt wanneer je niet veel ruimte in huis hebt, maar wanneer je toch een kerstsfeer wilt creëren in jouw huis. Grotere kunstkerstbomen zijn daarentegen ideaal als je een groot huis heeft en juist iets zoekt voor wat opvulling. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat in ieder geval. Heb je geen idee welk soort kunstkerstboom bij je past? De medewerkers van ons tuincentrum nabij Breda helpen je graag en kunnen je advies geven over de kunstkerstbomen. Bij ons vind je namelijk kunstkerstbomen van Triumph Tree en Black Box. Heb je een passende kunstboom kunnen vinden? Dan is het tijd om de boom te versieren. En ook daarvoor ben je bij GroenRijk Prinsenbeek nabij Breda op het juiste adres. Wij hebben allerlei soorten kerstdecoratie van de mooiste materialen, kleuren en volgens de laatste trends. 

Kunstkerstbomen | GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Breda

Kom langs voor de perfecte kunstkerstboom bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda

Ben je benieuwd geworden naar onze kunstkerstbomen van Black Box en Triumph Tree? Kom gerust eens een keertje langs bij GroenRijk Prinsenbeek en kijk jouw ogen uit. Overigens kun je dan meteen een kijkje nemen bij de rest van onze kerst collectie, met onder andere sfeervolle kerstverlichting en prachtige kerstversiering. We kunnen je garanderen dat er voor ieder wat wils tussen zit. Bekijk onze extra openingstijden, plan hieronder de route naar het tuincentrum en dan zien we je hopelijk snel bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda!

Kunstkerstbomen bestellen

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst