Kunstkerstbomen

Heb je geen zin in uitgevallen naalden? Of wil je niet ieder jaar geld uitgeven aan een echte kerstboom? Dan is daar een goede oplossing voor, namelijk de kunstkerstboom! Wij hebben bij GroenRijk Prinsenbeek een ruim assortiment aan kunstkerstbomen in verschillende soorten en maten. Kom eens langs en laat je verrassen door ons assortiment met kunstkerstbomen.

De kunstkerstboom is populair

Kunstkerstbomen worden steeds populairder. Tegenwoordig zijn ze namelijk niet meer van echt te onderscheiden. Vroeger zagen kunstkerstbomen er vrij nep uit. Tegenwoordig worden ze van materialen gemaakt, waardoor het lijkt alsof er een echte kerstboom in huis staat. Een kunstkerstboom heeft verschillende voordelen en die hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • De kunstkerstbomen zijn tegenwoordig standaard brandvertraagd behandeld.
  • Kunstkerstbomen zijn vrijwel onderhoudsvrij.
  • De kunstkerstbomen zijn er in verschillende kleuren, zoals bijvoorbeeld groen, rood en wit.
  • Kunstkerstbomen zijn vaak gemakkelijk in model te brengen.
  • Een kunstkerstboom heeft vrijwel geen naalduitval.

Al met al kunnen we wel stellen dat je van een kunstkerstboom echt jarenlang plezier hebt. Voor de allermooiste kunstkerstbomen moet je gewoon langskomen bij ons tuincentrum in de buurt van Breda. Laat de kerstdagen maar komen!

Verschillende soorten kunstkerstbomen

Wat heel handig is van een kunstkerstboom, is dat er varianten zijn waar de verlichting al in is verwerkt. Zo heb je dus geen last van in de knoop geraakte kerstverlichting. Daarnaast zijn kunstkerstbomen in verschillende soorten en maten te koop. Denk bijvoorbeeld aan kleine bomen, smalle bomen of hele grote bomen. Er zijn zelfs kunstkerstbomen op een ronddraaiend plateau. Kleine kunstkerstbomen zijn natuurlijk erg geschikt wanneer je niet veel ruimte in huis hebt, maar wanneer je toch een kerstsfeer wilt creëren in je huis. Grotere kunstkerstbomen zijn daarentegen ideaal als je een groot huis hebt en juist iets zoekt voor wat opvulling. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat in ieder geval. Heb je geen idee welk soort kunstkerstboom bij jou past? De medewerkers van ons tuincentrum in Prinsenbeek helpen je graag en kunnen je advies geven over de kunstkerstbomen.

Kom langs voor de perfecte kunstkerstboom

Ben je benieuwd geworden naar onze kunstkerstbomen? Kom gerust eens een keertje langs bij GroenRijk Prinsenbeek en kijk je ogen uit. Overigens kun je dan meteen een kijkje nemen bij de rest van onze kerst collectie, met onder andere sfeervolle kerstverlichting en prachtige kerstversiering. We kunnen je garanderen dat er voor ieder wat wils tussen zit. Bekijk onze extra openingstijden, want wij zijn bijvoorbeeld ook iedere zondag geopend. We zien je hopelijk snel bij GroenRijk Prinsenbeek!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst