Kamerplanten

Kom voor jouw kamerplanten naar GroenRijk Prinsenbeek nabij Breda! In ons tuincentrum vind je een groot assortiment kamerplanten en vakkundig personeel! Groen in huis brengt een prettige sfeer met zich mee daarnaast zorgen veel kamerplanten, zoals de Aloë Vera, Lepelplant (Anthurium), Goudpalm en klimplanten voor een zuiverende werking van de lucht.

Bestel kamerplanten in onze webshop

 

Veel soorten kamerplanten nabij Breda

Er zijn diverse soorten kamerplanten. De makkelijkste planten zijn de groene kamerplanten, zoals de cactussen en vetplanten. Deze kamerplanten hebben weinig verzorging nodig. Het nadeel van deze planten is dat ze nooit in bloei staan, maar het groen zorgt al wel voor een prettige sfeer in huis. Wil je meer bloemen en kleur in huis? In dat geval kun je beter kiezen voor bloeiende kamerplanten, zoals de Bromelia, Orchidee of bijvoorbeeld de prachtige plant met trosbloemen de Medinilla Magnifica. In ons tuincentrum nabij Breda vind je dan ook ontzettend veel soorten kamerplanten. Veel van deze kamerplanten zijn verdeeld in de volgende groepen:

GroenRijk Prinsenbeek | Breda | Kamerplanten

Producten voor de verzorging kamerplanten

Naast het grote assortiment kamerplanten hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond. Zo kun je kiezen uit speciale grond voor orchideeën, cactussen en varens. In de potgrond speciaal zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat je extra lang van jouw kamerplanten kunt genieten. Deze grond geeft jouw kamerplant net even die extra boost. Daarnaast hebben we ook voor diverse planten vloeibare voeding in de schappen staan van onder andere de merken: Pokon en Ecostyle. Ook voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen. Wil je hier meer over weten? Vraag het aan onze medewerkers in de winkel!

Welke kamerplanten kunnen tegen de volle zon?

Laten we eerlijk zijn... veel kamerplanten kunnen niet zo goed tegen de volle zon. Een plek in direct zonlicht raden we voor veel planten eigenlijk af, omdat onder andere de bladeren kunnen gaan verkleuren. Gelukkig zijn er enkele soorten die er wel tegen kunnen. Dit zijn voornamelijk planten die eigenlijk uit de woestijn komen en een echte liefhebber zijn van de zon. Bij GroenRijk Prinsenbeek vind je de volgende planten die op een plek in de zon kunnen staan:

Of je nu op zoek bent naar een kamerplant voor in de badkamer, slaapkamer of op zolder: voor elke plek in huis is een geschikte kamerplant te vinden. Vind je het lastig en zie je door de bomen het bos niet meer? Laat je dan eens adviseren door één van onze medewerkers. Zij kunnen je op onze kamerplanten afdeling de verschillende soorten laten zien die voor elke ruimte in huis geschikt zijn.

GroenRijk Prinsenbeek | Breda | Kamerplanten

Koop jouw kamerplanten van zeer goede kwaliteit bij GroenRijk Prinsenbeek

Wil je jouw woonkamer meer sfeer geven? Breng een bezoek aan ons tuincentrum voor het volledige aanbod met kamerplanten. Uiteraard is het aanbod afhankelijk van het seizoen. Onze medewerkers nemen graag de tijd om jouw vragen en wensen door te spreken! Ook wanneer je een specifieke kamerplant zoekt, helpen wij je graag! Heb je vragen over onze kamerplanten? Je kunt ons mailen via: info@prinsenbeek.groenrijk.nl of bel even naar: 076-5439332.

GroenRijk Prinsenbeek | Breda | Kamerplanten