Vuurwerk

Bent u op zoek naar het mooiste Zena vuurwerk in de buurt van Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur of Zevenbergen? In onze Zena Megastore vuurwerkwinkel gevestigd in het GroenRijk tuincentrum kunt u zeker vinden wat u zoekt. Wij hebben het allemaal klaar liggen in onze vuurwerkwinkel nabij Breda. Vanaf 1 november kunt u uw vuurwerk online bestellen in onze webshop!

Vuurwerk bestellen

 

Verschillende soorten Zena vuurwerk kopen in Breda

Wij zijn de tweede Zena Megastore van Brabant. In onze Zena Megastore vuurwerkwinkel verkopen wij voornamelijk het Belgische Zena vuurwerk. Harder, better, faster! Zo luidt de slogan van Zena vuurwerk en daar sluiten we ons zeker bij aan. Naar België rijden is niet meer nodig wij hebben het allemaal in huis: van mooi siervuurwerk tot de zwaarste koppelboxen. In onze Megastore vindt u alles waar uw vuurwerk hart sneller van gaat kloppen. Vroeger was Zena vuurwerk alleen in België verkrijgbaar, maar tegenwoordig volop verkrijgbaar in ons eigen land. Ons vuurwerkassortiment is erg groot. Zo verkopen wij bijvoorbeeld:

Bent u een echte vuurwerk fan? Bestel dan op tijd uw vuurwerk, zodat u verzekerd bent van een volledig assortiment. Het vuurwerk wat wij verkopen voldoet uiteraard aan de Europese richtlijnen. Veiligheid staat bij ons op nummer één!

Zena vuurwerk GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda

Kindervuurwerk

Voor de kleintjes hebben wij uiteraard ook kindervuurwerk. Zo hebben wij onder andere sterretjes, knalerwten, confetti poppers en trektouwtjes. Deze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken Wij raden u aan het vuurwerk samen met de kinderen af te steken ook al is het kindervuurwerk geschikt voor verschillende leeftijden. Voor het beste kindervuurwerk van Zena hoeft u in ieder geval niet meer naar België te rijden. Heeft u vragen over ons vuurwerk aanbod? Neem gerust contact met ons op!

Zena vuurwerk 

Zena vuurwerk koop je bij de Zena megastore in Prinsenbeek. Hier koop je exclusief het enige echte Zena grondvuurwerk, siervuurwerk en cake boxen. De wortels van Zena vuurwerk liggen in België. Vroeger was Zena vuurwerk alleen in België verkrijgbaar, maar tegenwoordig hoef je de grens niet meer over. Ook voor de prijs hoef je daar niet heen. Maak het vuurwerk afsteken harder, better, faster! De webshop van Zena vuurwerk is dé vetste online vuurwerkshop van Nederland.  Vanaf 1 november kun je al online een bestelling plaatsen. Vanaf begin december kun je ook bestelling plaatsen in de winkel. Op 28, 29 en 30 december kun je de bestelling afhalen. Ben je benieuwd geworden naar het Zena vuurwerk assortiment? Kom vuurwerk bestellen in onze Zena webshop!

Vuurwerk bestellen

 

Vuurwerk afhalen bij GroenRijk Prinsenbeek

Het bestelde vuurwerk kun je afhalen op de volgende afhaaldagen:

  • Donderdag 28 december
  • Vrijdag 29 december
  • Zaterdag 30 december

De vuurwerkwinkel is deze dagen ook open voor reguliere vuurwerkverkoop. Je kunt ook altijd in onze vuurwerkwinkel terecht als je jouw vuurwerk niet van tevoren hebt besteld, maar om teleurstelling te voorkomen is het slim om het vuurwerk vooraf te bestellen!

Zena Trophy busreis

Helaas geen Zena Trophy dit jaar! Bekijk hieronder de aftermovie van de Zena Trophy van 2018 om een indruk te krijgen van deze geweldig dag of om nog een keer na te genieten van deze enorme show. Hier moet je als liefhebber geweest zijn, dus wellicht tot 2024!