Kerstversiering

Met kerstversiering denk je natuurlijk aan kerstballen, slingers en allerlei leuke woonaccessoires om maar die ultieme kerstsfeer te kunnen creëren? GroenRijk Prinsenbeek nabij Breda heeft het allemaal in huis. Kerstversiering naar de kersttrends van dit jaar in prachtige kleuren, vormen en stijlen. Vanaf half oktober staat het tuincentrum vol met kerstverlichting, kunstkerstbomen en natuurlijk onze prachtige kerstversiering. Een zeer ruime keuze, dus kom gezellig langs voor inspiratie, sfeer, mooie producten en prachtige voorbeelden:

  • Prachtige glazen kerstballen
  • Originele pieken
  • Hippe houten kerstbomen
  • Kerstfiguren
  • Kerststukjes
  • Kerstboeketten
  • Sfeervolle kaarsen en lichtjes

Kerstartikelen bestellen

Kersttrends van 2023

Elk jaar zijn er bepaalde trends rondom de kerst helemaal hip. Ook dit jaar zien we enkele kleuren en stijlen die niet kunnen ontbreken tijdens de Kerst van dit jaar. Zo zien we bijvoorbeeld veel fluweel tinten in combinatie met paars. Ook de bekende industriële look van dit moment zien we terug tijdens de kerstdagen. Het stoere zwart in combinatie met bijvoorbeeld ijsblauw en wit staat heel sfeervol in huis! Ben je benieuwd naar alle kersttrends van dit moment? Kom dan gerust langs bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek in Breda!

Kerstversiering kopen bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda

Hoe versier ik een kerstboom?

Daar staat hij dan eindelijk in de woonkamer: een kerstboom of kunstkerstboom. Dan is het nu tijd om de boom mooi te versieren. Dat klinkt heel makkelijk, een boom versieren maar kan soms nog best lastig zijn. Er is zoveel om de kerstboom mee te versieren. Begin als eerst met de kerstboomverlichting. In sommige kunstkerstbomen zit de verlichting al verwerkt. Dat is natuurlijk ideaal, maar bij een echte kerstboom zal je toch echt aan de slag moeten met echte kerstverlichting. Zorg dat de kerstverlichting mooi is verdeeld in de kerstboom. Vervolgens kun je de slingers erbij pakken en drapeer de slingers gelijkmatig over de kerstboom. Zorg bij het versieren van de kerstboom ervoor dat je een paar mooie grote kerstballen toevoegt. Dit zijn als het ware de echte eyecatchers van jouw kerstboom. Pak daarna de wat kleinere kerstballen en eventuele andere kerstdecoratie erbij en 'vul' als het ware de boom met de andere kerstversiering. Als laatste zet je een mooie piek bovenop de boom en dan... laat de feestdagen maar komen!

Kerstversiering kopen bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda

Kerstdecoratie, woonaccessoires, kerstboom versiering en nog veel meer in Breda

Met de juiste kerstdecoratie creëer je een speciale kerstsfeer in jouw huis en tuin. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum in de buurt van Breda en kom alvast in de kerstsfeer! Vanaf half oktober is de kerstshow geopend en vanaf half november kun je weer bij ons terecht voor echte kerstbomen. Weet je al wat je wil? Een kleintje voor in huis of een hele grote voor in jouw tuin? Of je nu op zoek bent naar een mini kerstboompje, een houten kerstboom of een grote boom voor in de tuin; wij hebben voor ieder een passende kerstboom klaar staan! Wist je trouwens dat wij ook de vlaggenmast kerstboom van Fairybell verkopen? Wil je naar ons tuincentrum in Breda komen? Maak er dan een compleet uitje van! Je kunt namelijk in ons tuincentrum lunchen en genieten van een heerlijk broodje. Of wat dacht je van een lekker kopje koffie met een gebakje. Dat wordt genieten! Kortom, bekijk snel de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder jouw route naar onze winkel en dan zien we je hopelijk snel!

Kerstartikelen bestellen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst