Bomen, heesters & coniferen

Nu vele kortingen op onze tuinplanten! Bekijk een aantal aanbiedingen online of kom langs in ons tuincentrum in Breda voor alle aanbiedingen. 

Bomen horen niet alleen in grote tuinen of plantsoenen thuis. Er bestaan namelijk een groot aantal kleinere boomsoorten die bijzonder geschikt zijn voor de kleinere tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bolboompjes en treurvormen, zoals de bolacasia, het treurwilgje of het krenteboompje. Onder de categorie heesters vallen struiken die in vele gevallen in de herfst hun blad laten vallen, uitzonderingen daargelaten. Een heester kan heel bepalend zijn in de tuin. Er zijn vroegbloeiende heesters zoals de forsythia en ribes, heesters die vooral gekocht worden door mooie getinte en getekende bladeren en heesters die 's-winters groen blijven zoals de Laurier, Rhododendron en Buxus. Conifeer is de verzamelnaam voor naaldbomen en -struiken. Ze blijven zijn bijna allemaal winterhard. De Larix verliest wel z'n naalden. De Conifeer is gemakkelijk te onderhouden en u kunt hem in verschillende vormen snoeien. 

Gratis bezorgen

Uw bestelling laten bezorgen in de regio? Vul hieronder uw gegevens en bestelling in en wij nemen contact met u op. Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten Breda