Kerst

In omgeving Breda zijn wij gek op Kerst! En dat vind je zeker terug in ons tuincentrum. GroenRijk Schalk Prinsenbeek is vanaf 3 oktober omgetoverd tot een ware kerstshow vol prachtig versierde kerstbomen ter inspiratie en de leukste creaties rondom kerststukjes en kerstarrangementen. Uiteraard vind je in ons tuincentrum een prachtig Lemax kerstdorp waar veel mensen écht van kunnen genieten! Combineer jouw bezoek aan ons tuincentrum met een lekkere lunch of een kopje koffie met gebak. In ons tuincentrum vind je namelijk een lunchroom. Kortom, een bezoek aan ons tuincentrum in Prinsenbeek rondom de feestdagen is zeker de moeite waard.

De kerstdagen zorgen voor één en al gezelligheid met onze kerstaccessoires

Maak van de kerstdagen de mooiste en meest sfeervolle feestdagen van het jaar. Bij ons kun je terecht voor moderne kerstaccessoires, maar ook zeker voor de klassieke, traditionele kerstartikelen. In ons tuincentrum nabij Breda vind je onder andere het volgende:

Het allerbelangrijkste is natuurlijk: de kerstboom. Het maakt niet uit of je voor een grote kerstboom of misschien een kleine kerstboom kiest: wanneer deze in huis staat, geeft dit meteen al zoveel sfeer en gezelligheid. Die heerlijke geur van dennennaalden zorgt voor die echte kerstsfeer. Wil je een kerstboom zonder kluit? Vergeet dan niet om een goede kerstboomstandaard aan te schaffen. Vraag onze medewerkers naar alle mogelijkheden. Ga vervolgens aan de slag met de overige decoratie en versier de kerstboom of kunstkerstboom helemaal naar wens. Bij ons vind je echt alles voor de kerstdagen, want wij hebben het in huis. Kom gezellig kerst proeven en geniet van de prachtige creaties, leuke ideeën en de mooiste producten!

Alles voor Kerst vindt u bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda

De kerst trends van 2020

Ieder jaar staan weer een aantal kerst trends centraal. Ook bij GroenRijk Prinsenbeek spelen wij daar natuurlijk op in. Bij ons vind je altijd, ieder jaar de laatste trends rondom de kerst met de meest trendy kleuren en stijlen. Ieder jaar zien we natuurlijk wit, zwart, goud en zilver. Deze kleuren zijn namelijk met alle kleuren goed te combineren. Daarnaast zien we dit jaar veel de kleur groen. Dit zien we terug in de kerstversiering en andere kerstdecoratie. In combinatie met rood, goud en wit staat dit natuurlijk sfeervol, maar ook erg chique. Wil je dit jaar met Kerst echt opvallen? Kies dan voor dierenprintjes als kerstversiering. Super hip én populair! Overige eyecatchers deze kerst zijn kerstaccessoires met fluwelen accenten, pastelkleuren en de kleuren bruin, oranje en blauw.

GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Kerst | Kerstartikelen

Kerstdecoratie op kantoor

Wij kunnen je ook helpen bij het versieren van jouw kantoor of werkplek. Naast onze kantoorbeplanting versieren wij graag jouw kantoor met passende kerstdecoratie. Een groot voordeel hiervan, is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Dat is natuurlijk erg prettig: een zorgeloze kerst. Heb je hier interesse in? Dan kun je vrijblijvend een afspraak met ons maken. Neem contact met ons op via telefoonnummer: 076-5439332 of stuur een mail naar: [email protected]. Wij geven je graag advies over de diverse soorten kerstdecoratie die mogelijk zijn op jouw kantoor. 

Lees hier meer over de kerstdecoratie op kantoor

 

Kerstaccessoires kopen doe je bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek

Bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek ben je op het juiste adres voor al jouw kerstinkopen. Kom gerust eens langs in ons tuincentrum om inspiratie op te doen! Wil je advies over het combineren van kerstaccessoires? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers. Zij staan altijd voor je klaar en kunnen je ook advies geven over bijvoorbeeld de kunstkerstbomen of de kerstverlichting. Vanaf 3 oktober is onze kerstshow geopend en vanaf 22 november kun je bij ons weer kerstbomen kopen. Naast onze jaarlijkse kerstshow vind je bij ons het gehele jaar door natuurlijk een ruim assortiment met onder andere kamerplanten, tuinplanten en woonaccessoires. Wil je bij ons langskomen? Je bent bij ons van harte welkom. Bekijk onze openingstijden, plan hieronder de route naar het tuincentrum en dan zien we je hopelijk snel een keer bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda!