Kerst

In omgeving Breda zijn wij gek op Kerst! En dat vindt u zeker terug in ons tuincentrum. GroenRijk Schalk Prinsenbeek is vanaf half oktober omgetoverd tot een ware kerstshow vol prachtig versierde kerstbomen ter inspiratie en de leukste creaties rondom kerststukjes en kerstarrangementen. Uiteraard vindt u in ons tuincentrum een prachtig Lemax kerstdorp waar veel mensen écht van kunnen genieten! Combineer uw bezoek aan ons tuincentrum met een lekkere lunch of een kopje koffie met gebak. In ons tuincentrum vindt u namelijk een lunchroom. Kortom, een bezoek aan ons tuincentrum in Prinsenbeek rondom de feestdagen is zeker de moeite waard.

De kerstdagen zorgen voor één en al gezelligheid met onze kerstaccessoires

Maak van de kerstdagen de mooiste en meest sfeervolle feestdagen van het jaar. Bij ons kunt u terecht voor moderne kerstaccessoires, maar ook zeker voor de klassieke, traditionele kerstartikelen. In ons tuincentrum nabij Breda vindt u onder andere het volgende:

Het allerbelangrijkste is natuurlijk: de kerstboom. Wanneer deze in huis staat, geeft dit meteen al zoveel sfeer en gezelligheid. Die heerlijke geur van dennennaalden zorgt voor die echte kerstsfeer. Ga vervolgens aan de slag met de overige decoratie en versier de kerstboom of kunstkerstboom helemaal naar wens. Bij ons vindt u echt alles voor de kerstdagen, want wij hebben het in huis. Kom gezellig kerst proeven en geniet van de prachtige creaties, leuke ideeën en de mooiste producten!

Alles voor Kerst vindt u bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda

De kerst trends van 2019

Ieder jaar staan weer een aantal kerst trends centraal. Ook bij GroenRijk Prinsenbeek spelen wij daar op in. Bij ons vindt u altijd, ieder jaar de laatste trends rondom de kerst met de meest trendy kleuren en stijlen. Ieder jaar zien we natuurlijk wit, zwart, goud en zilver. Deze kleuren zijn namelijk met alle kleuren goed te combineren. Daarnaast zien we dit jaar veel de kleur groen. Dit zien we terug in de kerstversiering en andere kerstdecoratie. In combinatie met rood, goud en wit staat dit natuurlijk sfeervol, maar ook erg chique. Dit jaar zien we ook veel verschillende tinten hout terugkomen. Denk dan bijvoorbeeld aan een houten kerstboom of kerstaccessoires met houten tinten. Overige eyecatchers deze kerst zijn kerstaccessoires met fluwelen accenten, de Scandinavische stijl en de kleuren geel, blauw en lichtroze.

Kerstdecoratie koopt u bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda

Kerstdecoratie op kantoor

Wij kunnen u ook helpen bij het versieren van uw kantoor of werkplek. Naast onze kantoorbeplanting versieren wij graag uw kantoor met passende kerstdecoratie. Een groot voordeel hiervan, is dat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Dat is natuurlijk erg prettig: een zorgeloze kerst. Heeft u hier interesse in? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken. Neem contact met ons op via telefoonnummer: 076-5439332 of stuur een mail naar: [email protected]. Wij geven u graag advies over de diverse soorten kerstdecoratie die mogelijk zijn op uw kantoor. 

Lees hier meer over de kerstdecoratie op kantoor

 

Kerstaccessoires kopen doet u bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek

Bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek bent u op het juiste adres voor al uw kerstinkopen. Kom gerust eens langs in ons tuincentrum om inspiratie op te doen! Wilt u advies over het combineren van kerstaccessoires? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar en kunnen u ook advies geven over bijvoorbeeld de kunstkerstbomen of de kerstverlichting. Naast onze jaarlijkse kerstshow vindt u bij ons het gehele jaar door natuurlijk een ruim assortiment met onder andere kamerplanten, tuinplanten en woonaccessoires. Wilt u bij ons langskomen? U bent bij ons van harte welkom. Bekijk onze openingstijden, plan hieronder de route naar het tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel een keer bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda!