Gasbarbecues

Woont u in de buurt van Breda en bent u op zoek naar een gasbarbecue van goede kwaliteit? Dan bent u bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek op het juiste adres! In ons tuincentrum vindt u een zeer ruim assortiment met diverse barbecues, waaronder natuurlijk ook gasbarbecues. Wij hebben in ons tuincentrum het complete assortiment van Cobb en Napoleon en daarnaast een ruim aanbod met diverse barbecue-accessoires. Bent u benieuwd geworden naar de gasbarbecues? Kom dan gerust eens langs in ons tuincentrum!

De voordelen van gasbarbecues

De ene grillmaster heeft het liefst een houtskoolbarbecue en de ander grilt liever zijn vlees op een elektrische barbecue. Toch zijn er ook veel liefhebbers van gasbarbecues en dat snappen wij wel! gasbarbecues hebben veel voordelen. Onze bbq-experts van GroenRijk Prinsenbeek hebben enkele voordelen voor u op een rijtje gezet:

 • Wanneer u een gasbarbecue heeft, zult u zien dat u snel aan de slag kunt. Zet de barbecue aan, wacht een minuut of 10 en leg vervolgens de eerste kipsaté op het rooster. Laat het barbecueën maar beginnen!
 • De temperatuur van een gasbarbecue is heel gemakkelijk te regelen door middel van de draaiknop. Daarnaast blijft de temperatuur ook makkelijk constant te houden.
 • Gasbarbecues zijn een stuk milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld houtskool barbecues. Dat komt omdat er geen stoffen van het houtskool in de lucht komen.
 • Met een gasbarbecue heeft u veel minder last van rookontwikkeling.
 • Wat misschien wordt gezien als een nadeel, maar wat echt een voordeel is, is dat een gasbarbecue gemakkelijk schoon te maken is. Wanneer u klaar bent met barbecueën, moet u de barbecue op de hoogste temperatuur zetten. Na ongeveer een kwartiertje zullen de etensresten loslaten en kunt u de bbq gemakkelijk schoonmaken en netjes opbergen. Een tip van ons: gebruik een goede bbq hoes om uw barbecue te beschermen.

Diverse gasbarbecues vindt u bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, vlakbij Breda

Diverse merken en barbecue accessoires voor gasbarbecues

Tegenwoordig zijn er veel verschillende merken van barbecues. Wij verkopen in ons tuincentrum gasbarbecues van de volgende merken:

Van beide merken verkopen wij een zeer uitgebreid assortiment in ons tuincentrum in Breda. U vindt bij ons dan ook diverse barbecue modellen. Naast de gasbarbecues vindt u ook een ruim bbq accessoires assortiment in ons tuincentrum. Wat voor barbecue accessoires kunt u bij ons vinden?

 • Wok
 • Braadpannen
 • Barbecue hoezen
 • Pizzasteen
 • Barbecue gereedschap, zoals een spatel, vork, tang en kwast
 • Thermometer
 • Producten voor het onderhouden van de gasbarbecue

Gasbarbecue kopen in de buurt van Breda

Woont u in de buurt van Breda en bent u op zoek naar een gasbarbecue? Breng dan snel een bezoekje aan ons tuincentrum in Prinsenbeek. Onze bbq-experts staan voor u klaar om tips en advies te geven bij het kiezen van de juiste gasbarbecue. Wat zijn uw wensen voor een barbecue? Wat is belangrijk voor u: een mooi design of een barbecue die vooral heel praktisch is in gebruik? Onze medewerkers weten alles over de diverse barbecues. Bekijk de openingstijden van GroenRijk Schalk Prinsenbeek, plan hieronder uw route naar ons tuincentrum en dan zie we u hopelijk heel snel.

Meer over houtskool barbecues

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues