Maison Berger Paris

Opzoek naar de producten van Maison Berger Paris? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want bij GroenRijk Prinsenbeek nabij Breda en in onze webshop bieden we u een ruim assortiment branders, huisparfums, mist diffusers, parfumverspreiders, autoparfum en kaarsen! Lampe Berger, is voor iedereen die graag een persoonlijk tintje wilt toevoegen in huis met een geparfumeerde sfeer en een decoratief object die past bij je eigen stijl. Met een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen; de collectie van Lampe Berger heeft altijd een model te bieden voor ieder interieur.


Bestel Maison Berger Paris in onze webshop, klik hier!

 

De inspiratie bron van Maison Berger Paris

De natuur is de inspiratie bron van deze heerlijke producten. De collectie van huisparfums bevat op dit moment meer dan 50 geuren die uitnodigen om even weg te dromen. Iedere nieuwe huisparfum wordt geboren uit een persoonlijke ervaring uit het intieme geheugen van een Maison Berger parfumeur. Maison Berger vangt perfect alle momenten van ons leven met een diversiteit aan aroma's: 

 • Warme noten geuren
 • Verse bloemen
 • Koele schittering
 • Exotische geuren
 • Levendige amber tinten

Maison Berger Paris, voorheen Lampe Berger, kopen bij GroenRijk Prinsenbeek | Breda

De collectie van Maison Berger Paris

Momenteel bestaat de collectie uit meer dan 100 verschillende modellen. Bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek nabij Breda is de gehele collectie verkrijgbaar. Veel modellen zijn dan ook zeker op voorraad. Wat kunt u onder andere bij ons vinden:

 • Giftsets
 • Mist diffuser
 • Auto parfums
 • Aroma collectie
 • Geurkaarsen
 • Parfumverspreider met sticks

Naast bovenstaande producten vindt u bij ons in Breda ook navullingen, branders en accessoires. Tevens beschikken wij over een boek met de volledige collectie zodat u altijd de Maison Berger kunt vinden die bij u past. Weet u niet precies welke manier van parfumeren bij u past? Vraag het dan gerust aan één van onze medewerkers of u kunt op de website van Maison Berger een test doen om te zien welke parfum bij u past.

Maison Berger Paris, voorheen Lampe Berger, kopen bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda

Collecties MR. & MRS. en Muse van Maison Berger Paris

Laten we de collecties MR. & MRS. en Muse eens in de spotlight zetten! Beide collecties zijn toegevoegd aan de Maison Berger Paris collectie en zijn ontworpen door de designer en auteur Jonathan Adler. De MR. & MRS. is geïnspireerd op de interactie tussen zwart en wit; een klassieke combinatie. De collectie van Muse bestaat uit mooie, porseleinen items met verschillende accenten. Deze nieuwe collecties geven het interieur een authentieke uitstraling.

GroenRijk Prinsenbeek | Breda | Maison Berger Paris

Maison Berger Paris aanbiedingen nabij Breda

Bij GroenRijk Prinsenbeek nabij Breda bent u op het juiste adres voor Maison Berger aanbiedingen. Regelmatig hebben wij bijvoorbeeld de huisparfums of parfumverspreiders in de aanbieding. Bekijk onze homepage voor de meest recente Maison Berger aanbieding.

Het assortiment van Maison Berger huisparfums is zo breed, u kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken. De geur is er in ieder geval! Liever de geur van echte bloemen en planten? Ook daarvoor bent u ook bij GroenRijk Prinsenbeek nabij Breda aan het juiste adres. Kom ook even langs bij onze bloemist of bezoek onze ruime afdeling met mooie kamerplanten of kleurrijke, bloeiende kamerplanten.Maison Berger Paris, voorheen Lampe Berger, kopen bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda

Ruim aanbod Maison Berger Paris in ons tuincentrum nabij Breda

Kom voor een ruim aanbod Maison Berger naar ons tuincentrum nabij Breda. Aan de hand van de testers vindt u zeker uw favoriete Maison Berger huisparfum en/of geurkaars. Ook voor de Maison Berger navulling bent u bij GroenRijk aan het juiste adres! Na het shoppen even ontspannen met een heerlijke cappuccino of een broodje? Dat kan in onze gezellige lunchroom 'Lekker Lunchen & Zo'. Wilt u bij ons langskomen? Wij zijn 7 dagen per week geopend. Bekijk onze openingstijden, plan hieronder uw route naar onze winkel en dan zien we u hopelijk snel bij GroenRijk Prinsenbeek.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer & Cadeau