Bedrijfsbeplanting voor binnen

Op zoek naar bedrijfsbeplanting voor binnen? GroenRijk Prinsenbeek is hier in gespecialiseerd. Wij hebben een breed assortiment woonplanten in alle soorten en maten. Wij leggen je graag uit waarom bedrijfsbeplanting zo belangrijk is voor jouw kantoor.

Bedrijfsbeplanting voor binnen

Bij GroenRijk kun je terecht voor bedrijfsbeplanting voor binnen en buiten. Het is heel belangrijk dat je genoeg planten in jouw kantoor heeft staan. Een goede sfeer zorgt namelijk voor een hogere productiviteit. Fris groen zal het humeur van jouw werknemers verbeteren. Daarnaast zijn planten ook nog eens essentieel voor de gezondheid van jouw werknemers. Ze zorgen namelijk voor zuurstof, zuiveren de lucht van afvalstoffen en houden het vochtgehalte op peil. Te weinig zuurstof en vocht of te veel afvalstoffen in de lucht veroorzaakt vaak lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn en (in het ergste geval) longproblemen. Investeer dus in een groen kantoor!

Ons assortiment bedrijfsbeplanting voor binnen

Grote planten doen het vaak goed in kantoren; ze zijn in staat om een grote ruimte te zuiveren. Maar een combinatie van diverse kleinere planten is natuurlijk ook heel leuk! Wat heeft GroenRijk je allemaal te bieden op het gebied van bedrijfsbeplanting voor binnen? Wij verkopen onder andere:

Bekijk het volledige assortiment in ons tuincentrum. Zorg er voor dat je duidelijke afspraken maakt over wie de planten watergeeft. Het probleem met bedrijfsbeplanting is soms dat de planten vergeten worden en dit zou natuurlijk zonde zijn. 

Gezonde planten voor op kantoor

Heb je na een dag weleens last van een snotneus, hoofdpijn, niezen of geïrriteerde ogen? Dan is het binnenklimaat van jouw kantoor niet in orde. We noemen dit ook wel kantoorziekte. Kantoorlucht zit vaak vol ongezonde en zelfs giftige chemicaliën. NASA heeft hier onderzoek naar gedaan en kwam met vier gezonde kantoorplanten:

  • De Areca palm
  • De Sansevieria
  • De Scindapsus
  • De Gerbera

Gerbera kwam als grote favoriet naar buiten, omdat deze plant het best bleek te zuiveren én je brengt kleur naar het kantoor. Areca, Scansevieria en Scindapsus zijn prachtige groene kantoorplanten met een origineel tintje. Heb je nog vragen? Kom dan eens langs in ons tuincentrum!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten