Lunchroom nabij Breda

Een lunchroom bezoeken nabij Breda? Kom naar GroenRijk Prinsenbeek voor een heerlijke lunch of High Tea tussen het groen. En combineer het met een bezoek aan ons tuincentrum. Ook de kinderen voelen zich bij ons welkom want wij organiseren diverse kinder activiteiten en hebben voor de kleintjes een hoekje met kinderservice ingericht.

Lunchroom bij Breda kom naar GroenRijk

Lekker Lunchen & Zo is een mooie sfeervolle lunchroom nabij Breda ingericht in het midden van ons tuincentrum! Je kunt bij ons terecht voor:

  • Een heerlijk kopje vers gemalen koffie
  • Diverse soorten gebak
  • Heerlijke vers bereide broodjes in onze lunchroom
  • Huisgemaakte soep
  • Salades
  • Maar ook voor een uitgebreide High Tea
  • De High Tea combineren met een workshop? Vraag naar de mogelijkheden in onze lunchroom nabij Breda

Gezonde broodjes lunchroom nabij Breda

Een goede lunch is van belang voor een energieke dag. Brood is de basis vinden wij, dus heerlijk brood zal niet ontbreken wanneer je bij ons voor een lunch of High Tea komt. Lekkere en gezonde broodjes eten dat kan in onze lunchroom Lekker Lunchen & Zo nabij Breda. Een broodje gezond, geitenkaas of huisgemaakte zalmsalade! Wij serveren diverse luxe belegde broodjes, voor ieder wat wils. Het aanbod verschilt per seizoen. Kom lunchen bij GroenRijk!

Nieuw in onze lunchroom: Kids Jungle

Klimmen, klauteren, springen en rollen; kinderen kunnen zich helemaal uitleven in onze Kids Jungle. Speciaal voor de kinderen hebben we een heerlijke kids lunch samengesteld. Na deze lunch kunnen de kids gaan spelen in het speeltoestel, zodat jij nog kunt genieten van een heerlijk koffie of een lekkere thee. De kinderen kunnen lekker spelen, dus kom snel een keer langs!

GroenRijk Prinsenbeek | Speeltoestel Kids Jungle

Lunchroom met kindermenu in de buurt van Breda

Wil je ergens lunchen met de kinderen in een lunchroom bij Breda? Dan ben je in onze lunchroom Lekker lunchen & zo aan het juiste adres, wij bieden een leestafel, een speelhoek en service welke de kinderen zelf uit de kast kunnen uitkiezen. Dus je kunt rustig koffie drinken terwijl jouw kind zich vermaakt in de speelhoek of aan de leestafel. Daarnaast is een bezoek aan ons tuincentrum ook een leuk dagje uit met de kinderen. wij organiseren regelmatig activiteiten voor de kinderen. Meer weten, volg dan onze facebook pagina!

Probeer onze lunchroom eens uit! Even snel een bakje koffie doen? Of ontspannen lunchen met de kinderen in een GroenRijke omgeving? 

Meer weten of andere vragen? Bel Lekker Lunchen & Zo: 076-5439332

   Kinderactiviteit lunchroom nabij Breda