Rouwboeketten

Rouwboeketten zijn een mooie en waardige manier om steun en medeleven te betuigen waar woorden tekort schieten. Bij GroenRijk Prinsenbeek ben je aan het juiste adres voor een passend rouwboeket, in verschillende vormen en maten. Daarnaast voegen we een rouwkaart of een rouwlint toe voor een persoonlijke boodschap of een laatste groet. De rouwboeketten die je in onze webshop bestelt, worden samengesteld met bloemen van het seizoen en kunnen daardoor iets afwijken van de afbeeldingen in onze webshop. De kleuren en vormen blijven uiteraard in dezelfde lijnen. 

Rouwboeket bestellen

Rouwboeket bestellen in onze webshop

De rouwboeketten die je online bestelt in onze webshop worden door heel Nederland verzonden. Bestellingen die voor 12.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Je kunt ervoor kiezen om het boeket te laten bezorgen in het uitvaartcentrum, de kerk, het bejaardenhuis of op het huisadres. Wij maken verschillende soorten rouwboeketten, namelijk:

  • Rouwarrangementen in verschillende stijlen en vormen
  • Volledige kistversiering
  • Rouwbloemstukken
  • Rouwboeket met lint

De verschillende rouwboeketten en rouwstukken zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Zo kun je een boeket of rouwstuk uitkiezen dat aan jouw wensen voldoet. Met een mooi en passend boeket kun je niet alleen zelf op een waardige manier afscheid nemen, je kunt ook de familie en nabestaanden veel steun betuigen. Is er een bepaald thema afgesproken qua kleur of bloemsoort? Dan kun je ook contact met ons opnemen om dit met ons af te stemmen. Wij zijn telefonisch te bereiken via: 076-5439332.

GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Breda | Rouwboeket | Rouwbloemstuk | Rouwbloemen

Rouwboeket met lint samenstellen

Een rouwboeket kun je compleet maken met een mooi lint er omheen. Ook de linten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals wit, crème, mosgroen, licht groen, licht blauw en lila. Voor de tekst kleur kun je kiezen uit zwart en goud. Het lint bestaat dan uiteindelijk uit twee linten: op één lint staat jouw persoonlijke boodschap en op het andere lint staat jouw naam of een aantal namen. Bij de bestelling kun je een bezorgdag en -moment uitkiezen óf gebruik maken van de optie om het boeket op te komen halen in ons tuincentrum nabij Breda.

Rouwarrangement online bestellen

De rouwarrangementen die wij samenstellen zijn zeer veelzijdig. Er zijn natuurlijk altijd verschillende wensen en stijlen waar wij graag gehoor aan geven. Daarom vind je in ons assortiment dan ook diverse soorten en maten rouwarrangementen. De bloemen die wij gebruiken in de arrangementen zijn altijd van het seizoen, daarom kunnen er kleine verschillen aanwezig zijn tussen het rouwarrangement dat wij samenstellen en het rouwarrangement op de foto in onze webshop

GroenRijk Schalk Prinsenbeek | Breda | Rouwboeket | Rouwbloemstuk | Rouwbloemen

Rouwboeket bestellen in Breda: bezoek onze webshop

Wij helpen je graag om van een afscheid een mooie en waardige gelegenheid te maken. Een rouwboeket kan een mooie en warme manier zijn om iemand te herdenken. De kleuren, vormen en soorten bloemen kunnen namelijk erg persoonlijk zijn. Wij dragen daar graag aan bij. Daarom bestel je bij ons rouwboeketten in de webshop, die dezelfde dag nog bezorgd kunnen worden als je voor 12.00 uur bestelt. Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in ons tuincentrum GroenRijk Schalk Prinsenbeek. Daar kunnen we je uiteraard ook voorzien van alle informatie. Je bent van harte welkom!

Bekijk de rouwbloemen in de webshop

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemen