Neem gerust contact met ons voor een offerte via 076-5439332 of mail

Kerstdecoratie

Hieronder vindt u een foto-impressie van onze kerstdecoratie. Klik op de foto om meer foto's te zien!

Diverse soorten kerstdecoratie

Wanneer u onze medewerkers van GroenRijk Schalk Prinsenbeek uw kantoor laten omtoveren voor de Kerstdagen, hoeft u er zelf niet meer naar om te kijken. En dat is natuurlijk ideaal en heeft u een zorgeloze kerst. Wat kunt u onder andere door ons laten voorzien voor de Kerst:

  • Kerstboom – Laat door ons een prachtige kerstboom plaatsen. Wij hebben aan het eind van het jaar altijd diverse soorten kerstbomen. Groot, klein, breed, smal: wij hebben het allemaal. Zo kan de perfecte kerstboom op uw kantoor geplaatst worden.
  • Kerstversiering – Laat de kerstboom ook door ons versieren! U kunt zelf de kleur van de versiering bepalen of wij kiezen zelf kleuren die bij uw kantoor passen.
  • Kerstkrans – Ook kerstkransen kunnen natuurlijk heel sfeervol staan op het kantoor. Hang ze aan de deur of leg ze mooi op tafel.
  • Kerstverlichting – Ook decoratie voor in het raam met sfeervolle verlichting kunt u door ons laten maken. Daarnaast kan een kerstboom met kerstverlichting natuurlijk ook niet ontbreken. De kerstverlichting zorgt uiteindelijk voor een sfeervolle uitstraling.

Kerstversiering op kantoor

Maak het uzelf gemakkelijk en laat onze medewerkers van GroenRijk Schalk Prinsenbeek uw kantoor voorzien van sfeervolle kerstdecoratie. U kunt uiteraard contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft. Wij kunnen met u vrijblijvend een afspraak maken. Dan komen wij een kijkje nemen in uw kantoor en geven wij u advies over de verschillende soorten kerstdecoratie die wij op uw kantoor kunnen plaatsen.

Hebben wij uw werkplek uiteindelijk voorzien van bijvoorbeeld een prachtige kerstboom en groene plantenstukjes? Dan kunnen wij het groen voor u onderhouden. Bij ons kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten. De plantenexperts van ons tuincentrum komen dan op het kantoor langs om het groen te onderhouden. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij daar zeker rekening mee houden. Neem gerust eens contact met ons op via telefoonnummer: 076-5439332

Terug naar Kantoorbeplanting

Kantoorplanten contact formulier

Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bestelling plaatsen:

Uw bestelling laten bezorgen in de regio? Vul hieronder uw gegevens en bestelling in en wij nemen contact met u op. Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.