Kerstdecoratie

Hieronder vindt u een foto-impressie van onze kerstdecoratie. Klik op de foto om meer foto's te zien!

Kerstversiering op kantoor

Maak het uzelf gemakkelijk en laat onze medewerkers van GroenRijk Schalk Prinsenbeek uw kantoor voorzien van sfeervolle kerstdecoratie. U kunt uiteraard contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft. Wij kunnen met u vrijblijvend een afspraak maken. Dan komen wij een kijkje nemen in uw kantoor en geven wij u advies over de verschillende soorten kerstdecoratie die wij op uw kantoor kunnen plaatsen. Kerstversiering huren is bij ons niet mogelijk.

Hebben wij uw werkplek uiteindelijk voorzien van bijvoorbeeld een prachtige kerstboom en groene plantenstukjes? Dan kunnen wij het groen voor u onderhouden. Bij ons kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten. De plantenexperts van ons tuincentrum komen dan op het kantoor langs om het groen te onderhouden. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij daar zeker rekening mee houden. Neem gerust eens contact met ons op via telefoonnummer: 076-5439332

Terug naar Kantoorbeplanting

Kantoorplanten contact formulier

Wij slaan jouw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bestelling plaatsen:

Uw bestelling laten bezorgen in de regio? Vul hieronder uw gegevens en bestelling in en wij nemen contact met u op. Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.