Neem gerust contact met ons op voor een offerte via 076-5439332 of mail

Kantoorbeplanting

Op zoek naar kantoorbeplanting voor op kantoor? GroenRijk Schalk Prinsenbeek in Breda is gespecialiseerd in interieurbeplanting. Wij hebben een breed assortiment met onder andere bloemen arrangementen en kantoorplanten in alle soorten en maten. Wij leggen je graag uit waarom bedrijfsbeplanting zo belangrijk is voor op kantoor!

Wat zijn de voordelen van kantoorplanten?

Vooral kamerplanten zijn tegenwoordig helemaal hip en dat snappen wij wel! Met kamerplanten geeft je het kantoor of bedrijf net even wat meer sfeer. Daarnaast ziet een werkruimte er een stuk aangenamer uit wanneer er mooie planten staan en fris groen zorgt ervoor dat het humeur van jouw werknemers wordt verbeterd. Het hebben van kamerplanten op kantoor heeft nog meer voordelen:

  •  Planten filteren het licht
  •  Verhogen de luchtvochtigheid
  •  Verwijderen fijnstof
  •  Geven zuurstof aan de lucht
  •  Halen kooldioxide uit de lucht
  •  Planten zuiveren de lucht

Diverse soorten kantoorbeplanting

Grote, groene kamerplanten doen het vaak goed op kantoor; ze zijn in staat om een grote ruimte te zuiveren. Maar een combinatie van diverse kleinere kamerplanten of planten in een plantenbak is natuurlijk ook heel leuk! Wat heeft GroenRijk Schalk Prinsenbeek uit Breda jou allemaal te bieden op het gebied van bedrijfsbeplanting voor binnen?

Kantoorplanten met een onderhoudsabonnement

Wil je graag mooie planten op kantoor? Of kies je toch liever voor een bloemen arrangement? Wij komen graag bij jou langs voordat de kantoorplanten of de bloemen worden geplaatst. Bij ons kun je kantoorplanten kopen. Het is niet mogelijk om kantoorplanten te huren. Voor de kantoorplanten worden geplaatst, letten wij bijvoorbeeld op het licht, de lucht, de temperatuur en ruimte. Wanneer wij de planten in jouw werk- en verblijfsruimte hebben geplaatst, zullen we de planten netjes blijven verzorgen indien je dat wilt. Je kunt bij ons namelijk een onderhoudsabonnement afsluiten. Wij komen dan eens per kwartaal of half jaar (ligt eraan welk abonnement je wilt) bij jou langs om de planten te verzorgen en te inspecteren. Zijn je planten bijvoorbeeld ziek? Dan zullen we de ziekte bestrijden, verwijderen we het verkleurde blad, snoeien we de plant zodat hij de juiste vorm houdt en maken we de planten stofvrij. Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar: 076-5439332 of vul onderstaand contact formulier in. Wij vergroenen graag jouw werkomgeving!

Bel ons!

 

Kantoorplanten contact formulier

Wij slaan jouw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.