Neem gerust contact met ons voor een offerte via 076-5439332 of mail

Kantoorbeplanting

Op zoek naar kantoorbeplanting voor op kantoor? GroenRijk Schalk Prinsenbeek in Breda is gespecialiseerd in interieurbeplanting. Wij hebben een breed assortiment met onder andere bloemen arrangementen en kantoorplanten in alle soorten en maten. Wij leggen u graag uit waarom bedrijfsbeplanting zo belangrijk is voor uw kantoor.

Voordelen van kantoorplanten

Vooral kamerplanten zijn tegenwoordig helemaal hip en dat snappen wij wel! Met kamerplanten geeft u uw kantoor of bedrijf net even wat meer sfeer. Daarnaast ziet een werkruimte er een stuk aangenamer uit wanneer er mooie planten staan en fris groen zorgt ervoor dat het humeur van uw werknemers wordt verbeterd.. Het hebben van kamerplanten op kantoor heeft nog meer voordelen:

  •  Planten filteren het licht
  •  Verhogen de luchtvochtigheid
  •  Verwijderen fijnstof
  •  Geven zuurstof aan de lucht
  •  Halen kooldioxide uit de lucht
  •  Planten zuiveren de lucht

Diverse soorten kantoorbeplanting

Grote planten doen het vaak goed in kantoren; ze zijn in staat om een grote ruimte te zuiveren. Maar een combinatie van diverse kleinere planten of planten in een plantenbak is natuurlijk ook heel leuk! Wat heeft GroenRijk Schalk Prinsenbeek uit Breda u allemaal te bieden op het gebied van bedrijfsbeplanting voor binnen?

Het plaatsen en onderhouden van kantoorplanten

Wilt u graag mooie planten in uw kantoor? Of kiest u toch liever voor een bloemen arrangement? Wij komen graag bij u langs voordat de kantoorplanten of de bloemen bij u geplaatst worden. Voor de kantoorplanten letten wij bijvoorbeeld op het licht, de lucht, de temperatuur en ruimte. Wanneer wij de planten in uw werk- en verblijfsruimte hebben geplaatst, zullen we de planten netjes blijven verzorgen indien u dat wilt. U kunt bij ons namelijk een onderhoudsabonnement afsluiten. Wij komen dan eens per maand of half jaar (ligt eraan welk abonnement u wilt) bij u langs om de planten te verzorgen en te inspecteren. Zijn de planten bijvoorbeeld ziek? Dan zullen we de ziekte bestrijden, wordt het verkleurde blad verwijderd, snoeien we de plant zodat hij de juiste vorm houdt en worden de planten stofvrij gemaakt. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar: 076-5439332 of vul onderstaand contact formulier in. Wij vergroenen graag uw werkomgeving!

Kantoorplanten contact formulier

Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.