Bedrijfsbeplanting

Bedrijfsbeplanting

Op zoek naar een tuinman voor uw bedrijfsbeplanting in de omgeving van Breda? GroenRijk Prinsenbeek staat voor u klaar. Wij hebben een breed assortiment tuinplanten; van kleine planten tot grote planten en bomen. Hier zitten zeker een paar prachtige planten tussen voor uw bedrijfstuin. Ook voor bedrijfsbeplanting voor binnen kunt u bij ons terecht.

Het belang van bedrijfsbeplanting

Bedrijfsbeplanting is het hart van uw bedrijf. Een frisse groene uitstraling zorgt niet alleen voor een goede indruk bij buitenstaanders; het zal uw medewerkers ook aansporen om harder te werken. Een goede werkomgeving zorgt namelijk voor een goed gevoel en verhoogt zo de productiviteit. Elk terrein is anders en elke bedrijfsbeplanting is uniek. GroenRijk Prinsenbeek weet dit als geen ander. Wij bieden u deskundig advies op het gebied van bedrijfsbeplanting. Wat zijn uw wensen? Denk eens out of the box en vraag vooral uw medewerkers om advies. Wie weet komen zij met leuke, originele ideeën. Wat dacht u bijvoorbeeld van een belevingstuin waar allerlei soorten vruchten kunnen worden geplukt? Een bedrijfstuin waar heerlijk doorheen gewandeld kan worden, wordt sowieso meestal wel gewaardeerd. Uw medewerkers kunnen dan in de pauze lekker een frisse neus halen en u kunt uw klanten meenemen de tuin in voor een ontspannen sfeer.

Soorten bedrijfsbeplanting bij GroenRijk PrinsenbeekBedrijfsbeplanting

Bij GroenRijk Prinsenbeek koopt u heel veel verschillende soorten planten en vele daarvan zijn prima geschikt als bedrijfsbeplanting. U koopt bij ons bijvoorbeeld:

Onze ervaring is dat bedrijven het onderhoud van hun bedrijfstuin vaak beperkt willen houden. U kunt dan het best wat grotere eenheden van beplanting kopen. Informeer ook naar de planten uit ons assortiment die insecten, zoals bijen en vlinders aantrekken. Dit brengt leven naar uw bedrijfstuin!

Tuinmeubelen, bestrating en een vijver in uw bedrijfstuin?

Voor een mooie, moderne bedrijfstuin is bedrijfsbeplanting alleen niet genoeg. Denk ook eens na over de aanschaf van mooie meubelen, waar uw medewerkers even lekker op kunnen uitrusten tijdens de pauzes. Of wat dacht u van een vijver? Dit zorgt ook voor een originele uitstraling. Maak uw bedrijfstuin af met de juiste bestrating. Houdt u van grote tegels of gaat u liever voor kleine stenen of grind? De mogelijkheden zijn eindeloos. Kom snel eens langs in ons tuincentrum en dan maken we samen een plan voor uw nieuwe bedrijfstuin!

Bedrijfsbeplanting voor binnen: luchtzuiverende kamerplanten

Bij GroenRijk kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsbeplanting voor buiten, maar ook voor bedrijfsbeplanting voor binnen. Het is heel belangrijk dat u genoeg planten in uw kantoor heeft staan. Hierbij speelt die goede sfeer weer een rol, maar planten zorgen ook voor een gezond binnenklimaat. Ze zorgen namelijk voor zuurstof, zuiveren de lucht van afvalstoffen en houden het vochtgehalte op peil. Te weinig zuurstof en vocht of te veel afvalstoffen in de lucht veroorzaakt vaak lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn en (in het ergste geval) longproblemen. Investeer dus in een groen kantoor!

Bedrijfsbeplanting voor binnen door GroenRijkBedrijfsbeplanting voor binnen

Wat heeft GroenRijk u allemaal te bieden op het gebied van bedrijfsbeplanting voor binnen? Wij verkopen onder andere:

  • Grote en kleine groene palmen
  • Bloeiende kamerplanten in allerlei kleuren
  • Exotische planten
  • Stijlvolle cactussen

Bekijk het volledige assortiment in ons tuincentrum!

Vacatures