Neem gerust contact met ons voor een offerte via 076-5439332 of mail

Plantenwand

Wilt u uw werkomgeving groener inrichten? Kies dan voor een echte eyecatcher op kantoor, namelijk een plantenwand. Planten zijn hartstikke hip en groen kan altijd en overal, dus maak de medewerkers eens blij met een verticale groene muur. Met interieurbeplanting geeft u de leef- en werkomgeving meer sfeer. Voor verschillende vormen van kantoorbeplanting bent u bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek in Breda op het goede adres!

Voordelen plantenwand

U kunt de werk- en verblijfsruimtes een stuk sfeervoller en aangenamer maken door mooie planten te plaatsen. Planten geven nu eenmaal zuurstof en door meer zuurstof in de lucht kan men beter nadenken. Daarnaast zorgen plantenwanden ervoor dat de luchtvochtigheid omhoog gaat. Het hebben van planten op kantoor heeft dus eigenlijk alleen maar voordelen! Heeft u dus op kantoor een kale, lege muur of wand? Laat onze plantenexperts van GroenRijk Schalk Prinsenbeek uit Breda deze dan groen maken door er een verticale plantenwand te plaatsen. Met een groene wand creëert u een soort mini verticale tuin op het kantoor en dat is natuurlijk hartstikke leuk. Daarnaast geeft het ook een soort demping en ook dat is natuurlijk een groot voordeel op een kantoor. In de plantenwand kunnen verschillende soorten planten geplaatst worden. Wilt u rustige beplanting of juist een wilde en springende begroeiing? Het kan allemaal! Tevens is het ook mogelijk om een plantenwand te creëren met kunstplanten. Dit is onderhoudsvriendelijk, maar geeft op kantoor wel die groene sfeer waar iedereen blij van wordt.

Meer informatie over de plantenwand?

Bent u enthousiast geworden over een groene wand op kantoor of wilt u hier meer over weten? Neem gerust eens contact met ons op via telefoonnummer: 076-5439332 of vul onderstaand formulier in. U kunt dan een vrijblijvende afspraak maken met één van onze beplantingsadviseurs van GroenRijk Schalk Prinsenbeek in Breda. Wij kunnen eens bij u langskomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een plantenwand. Dan kunt u uiteraard ook aangeven wat uw wensen zijn voor de kantoorbeplanting. Hebben wij uw kantoor voorzien van een wand met planten? Dan kunnen wij de plantenwand voor u onderhouden en verzorgen door middel van een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. Onze plantenexperts komen dan regelmatig langs om de planten te inspecteren en te verzorgen. Wij zullen dan bijvoorbeeld het verkleurde blad verwijderen, snoeien indien nodig en eventuele ziektes bestrijden.

Terug naar Kantoorbeplanting

Kantoorplanten contact formulier

Kantoorplanten contact formulier

Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Kantoorplanten contact formulier

Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.