Neem gerust contact met ons op voor een offerte via 076-5439332 of mail

Zijdebloemen en -planten

Hieronder vind je een foto-impressie welke bedrijven wij hebben voorzien van zijdebloemen en zijdeplanten. Klik op de foto om nog meer foto's te zien!

Wil je jouw werkomgeving meer sfeer geven, maar weet je niet precies hoe? Dan zijn het plaatsen van zijdebloemen en/of zijdeplanten misschien wel een goed idee! GroenRijk Schalk Prinsenbeek uit Breda is expert in het plaatsen van kantoorbeplanting en interieurbeplanting, zoals zijdebloemen en zijdeplanten. Met onze kennis kunnen wij jou adviseren welke soort beplanting het best bij jouw bedrijf en kantoor past!

Voordelen kunstbloemen en kunstplanten op kantoor

Zijdebloemen en zijdeplanten worden ook wel kunstbloemen en kunstplanten genoemd. Bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek in Breda kun je terecht om jouw werk- en verblijfsruimte te voorzien van deze vorm van kantoorbeplanting. Kunstbloemen en kunstplanten hebben natuurlijk verschillende voordelen en die hebben we voor jou op een rijtje gezet:

  • Tegenwoordig zijn kunstbloemen en kunstplanten niet meer van echt te onderscheiden. De materialen waar ze van worden gemaakt zijn veel beter dan vroeger. Vroeger zagen kunstbloemen en kunstplanten er erg nep uit. Tegenwoordig is dat echt wel anders!
  • Kunstbloemen en kunstplanten passen in elk kantoor, restaurant of andere leef/werkruimte.
  • Met kunstbloemen en kunstplanten kan er goed worden ingespeeld op het seizoen. Zo kun je bijvoorbeeld regelmatig wisselen van verschillende bloemstukken.
  • Wat natuurlijk een heel groot voordeel is, is dat kunstbloemen en kunstplanten nooit verwelken. Water geven hoeft niet en daardoor zijn ze vrijwel onderhoudsvriendelijk. Dat klinkt ideaal, toch?
  • Wij kunnen bloemstukken voor jou op maat leveren. Zoek je bijvoorbeeld nog iets voor bij jouw entree? Kies dan bijvoorbeeld voor een prachtige vaas met mooie, kleurrijke kunstbloemen. Of zoek je meer iets kleins, zoals een mooi bloemstuk voor op de vergadertafel? Het kan allemaal! En zo heb je mooi maatwerk op kantoor staan, dat perfect bij jouw bedrijf past.

Zijdebloemen en zijdeplanten ook bij jou op kantoor?

Ben je benieuwd geworden naar onze kantoorbeplanting met zijdebloemen en zijdeplanten? Onze experts van GroenRijk Schalk Prinsenbeek uit Breda staan voor jou klaar! Je kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij zullen dan een kijkje nemen in de werkomgeving en jou adviseren waar je de juiste kantoorbeplanting kunt plaatsen. Uiteraard houden wij ook rekening met de huisstijl van het bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat de uitstraling en beleving van jouw bedrijf overeenkomen met de keuze voor zijdebloemen en zijdeplanten. Neem gerust eens contact met ons op via telefoonnummer: 076-5439332 en dan hopen we je te ontmoeten en jouw kantoor van mooi groen of kleurrijke bloemen te voorzien!

Terug naar Kantoorbeplanting

Kantoorplanten contact formulier

Wij slaan jouw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.