Neem gerust contact met ons op voor een offerte via 076-5439332 of mail

Bloemen arrangementen

Bekijk hieronder foto's van onze bloem arrangementen. Klik op de foto om meer foto's te bekijken!

Wie houdt er nu niet van verse bloemen? GroenRijk Schalk Prinsenbeek uit Breda kan jouw kantoor of bedrijf naast prachtige kamerplanten, voorzien van kleurrijke, verse bloemen. Je kunt bij ons terecht om een bloemen arrangement af te sluiten. Wij zullen dan regelmatig zorgen voor nieuwe bloemen in jouw werkruimte.

Bloemen abonnement op kantoor

Wanneer er verse snijbloemen op kantoor staan, brengt dat een speciale uitstraling met zich mee. Het straalt luxe uit en daarnaast staat het ook nog eens erg kleurrijk. Laat door ons een mooie vaas met bloemen maken voor op de vergaderkamer. Of wat dacht je van de entree van jouw bedrijf. Zorg voor een echte eyecatcher met een vaas vol met prachtige seizoensbloemen. Is het de tijd van de zonnebloemen? Dan verwerken wij, indien je dat wilt, zonnebloemen in onze arrangementen. Het is niet onbekend dat zowel groen als bloemen zorgen dat het ziekteverzuim wordt teruggedrongen. Nóg een goede reden om te kiezen voor een kleurrijk bloemen arrangement!

Populaire bloemen per seizoen

Ieder seizoen heeft zo zijn eigen soorten bloemen. Daar houden wij ook zeker rekening mee in onze bloemen arrangementen. Bloemen die bijvoorbeeld het hele jaar verkrijgbaar zijn, zijn onder andere Gerbera’s, Rozen, Lelie’s, Anjers en Calla’s.

Maar welke bloemen horen nu eigenlijk bij welk seizoen? Dit hebben we voor jou op een rijtje gezet:

 

Bloemen in de winter:

Bloemen in de lente:

Bloemen in de zomer:

Bloemen in de herfst:

  • Chrysant

Een fijne sfeer op kantoor met verse snijbloemen!

Kies ook voor prachtige bloemen op jouw kantoor! Wellicht heeft je vragen over onze bloemen abonnementen. Bel gerust op naar ons tuincentrum, dan beantwoorden we die vraag graag. Wilt u dat wij eens een kijkje komen nemen op jouw kantoor? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons. Wanneer wij op jouw kantoor langskomen, geven wij je onder andere advies waar je mooie bloemen arrangementen neer kunt zetten. Ook wanneer je bepaalde wensen hebt, kun je dat zeker aan ons doorgeven. Vind je bijvoorbeeld dat Orchideeën goed bij jouw bedrijf passen? Dan kunnen wij dat voor je regelen. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze bloemen arrangementen of bloemen abonnementen? Neem contact met ons op via telefoonnummer: 076-5439332.

Terug naar Kantoorbeplanting

Kantoorplanten contact formulier

Wij slaan jouw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.