Neem gerust contact met ons voor een offerte via 076-5439332 of mail

Moswand

Bent u het saaie kantoor zat en wilt u hier meer sfeer aanbrengen? Kies dan voor een moswand! Op deze manier brengt op een sfeervolle manier groen aan in uw werkomgeving. Bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek in Breda bent u dan ook op het juiste adres voor kantoorbeplanting, zoals een moswand. Lees snel verder!

Verschillende soorten mos voor de moswand

Wanneer u een moswand wilt, dan kunt u bij ons kiezen uit verschillende soorten mos. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Platmos – Dit wordt ook wel Lappenmos genoemd. De naam zegt het eigenlijk: het mos is vrij plat, maar daardoor ziet het er zacht uit. Daarnaast is het vuil-afstotend en blijft het zeer lang zijn kleur behouden. Kunt u het u al voorstellen? Een zachte, groene moswand van platmos. Klinkt goed toch?!
  • Rendiermos – Dit soort mos heeft heel veel kleine vertakkingen en is tevens erg zacht. Kiest u voor een moswand met Rendiermos, dan lijkt dit echt op een boslandschap. Prachtig! Doordat dit mos veel vertakkingen heeft, zorgt een moswand met Rendiermos ervoor dat het geluid goed wordt gedempt.
  • Bolmos – Dit soort mos wordt ook wel Kussenmos genoemd. Het lijkt ook daadwerkelijk op kleine kussentjes. Dit geeft natuurlijk een heel mooi effect wanneer dit op een grote wand wordt geplaatst. Kortom, een prachtige groene wand!
  • Mossenmix – Wilt u verschillende kleuren mos in de moswand? Kies dan voor een mossenmix. Mos is groen, maar er zijn tientallen verschillende soorten groen te verkrijgen.

Moswand: mos op de muur!

Het klinkt heel gek, mos op de muur, maar het staat fantastisch! Maak een ruimte aantrekkelijker door een moswand te plaatsen. Wat natuurlijk ideaal is aan mos, is dat de kleur lang blijft. Daarnaast kan het mos zonder daglicht en is heeft het geen onderhoud nodig, zoals snoeien of water geven. Een onderhoudsvriendelijke verticale tuin met mos, dat klinkt ideaal toch?

Moswand plaatsen

We begrijpen het als u nog vragen heeft over de moswanden of over onze andere soorten kantoorbeplanting. Schroom niet en neem contact met ons op, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt met één van onze beplantingsadviseurs van GroenRijk Schalk Prinsenbeek in Breda vrijblijvend een afspraak maken. Wij kunnen langskomen om de werkomgeving eens te bekijken. Tijdens onze afspraak kunnen we advies geven wat de beste moswand is voor uw kantoor. Heeft u zelf bepaalde wensen? Geen probleem! Geef het aan ons door en wij zullen hier rekening mee houden. Vul onderstaand contact formulier in en dan zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Terug naar Kantoorbeplanting

Kantoorplanten contact formulier

Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.