Bloemen

Op zoek naar een goede bloemist nabij Breda? GroenRijk Prinsenbeek heeft dagelijks verse bloemen en gezellige bloembindsters die geheel naar wens boeketten samenstellen. Van losse bloemen tot complete boeketten en ook voor rouw- en trouwwerk kun je bij ons terecht. Wil je bloemen kopen in de regio Breda? Kom dan langs in ons tuincentrum, bel om een bestelling door te geven of bestel bloemen heel gemakkelijk online

Bloemen voor elke gelegenheid

Is er iemand jarig? Ben je trots op iemand? Wil je iemand verwennen of een hart onder de riem steken? Of ga je gezellig bij vrienden eten en wil je niet met lege handen binnen komen? Bloemen zorgen altijd voor een glimlach op het gezicht! Wij hebben in onze bloemenwinkel altijd kant-en-klare boeketten staan die je meteen kunt meenemen. Heb je niet veel tijd om naar ons tuincentrum te komen? Bestel dan heel gemakkelijk een boeket online!

GroenRijk Prinsenbeek bloemen & boeketten

7 verzorgingstips voor een boeket

Heb je een mooi boeket gekregen? Dan wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Met onze verzorgingstips houd je de bloemen langer mooi.

  • De bloemen zijn altijd verpakt om het boeket te beschermen tegen warmte en kou. Heb je een boeket gekregen? Laat deze dan eerst acclimatiseren in de schuur of bijkeuken.
  • Wanneer je de bloemen in de vaas gaat zetten, is het natuurlijk belangrijk om de stelen schuin af te snijden. Gebruik hiervoor altijd een scherp mesje!
  • Gebruik een schone vaas waar het boeket genoeg ruimte heeft. Wanneer de bloemen in de vaas zijn 'gepropt', hoopt het vocht zich veel sneller op en is de kans op schimmel ook een stuk groter. 
  • Vul de vaas met water en voeg het zakje met snijbloemenvoedsel bij het water. Snijbloemenvoedsel is speciaal ontwikkeld met alle voedingsstoffen die snijbloemen nodig hebben.
  • Wanneer het boeket in de vaas staat, moet je erop letten dat er geen bladeren in het water hangen. Zo wordt het water snel vies en kunnen de bloemen snel gaan schimmelen.
  • Zet de vaas met bloemen op een mooie plek in huis. Vermijd alleen wel een plek bij de fruitschaal, de verwarming of open haard.
  • Dan kun je nu genieten van een prachtig boeket. Ververs om de paar dagen het water om zo nog langer te kunnen genieten van het boeket.

Boeketten voor speciale gelegenheden

Naast mooie boeketten voor jezelf of voor een ander, kun je bij ons ook speciale boeketten bestellen zoals trouwboeketten en rouwarrangementen. Deze maken wij in verschillende samenstellingen en kleuren, zodat er voor verschillende wensen en voorkeuren een mooi en passend boeket te vinden is. Rouwboeketten kun je in onze webshop gemakkelijk bestellen, met daarbij een persoonlijke rouwlint of rouwkaart. Bestelt u voor 12 uur? Dan is het mogelijk om het rouwstuk op dezelfde dag af te leveren.

Bloemist Breda | Bloemen kopen | GroenRijk Prinsenbeek

Bloemen kopen of online bestellen doe je bij GroenRijk Prinsenbeek

Wil je prachtige bloemen kopen? Kom dan langs in ons tuincentrum voor prachtige boeketten, rozen, witte bloemen, paarse bloemen, oranje bloemen en nog heel veel meer bloemen óf bestel een mooi boeket gemakkelijk online! Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan jouw route en dan zien we je hopelijk snel!

Bestel online bloemen

 

 

Bloemist Breda | Bloemen kopen | GroenRijk Prinsenbeek