Vandaag geopend van 10:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Cadeaubon

Cadeaubon

Opzoek naar een cadeaubon? In ons tuincentrum verkopen we 2 soorten cadeaubonnen, onze eigen cadeaubon maar ook de nationale tuinbon. De eigen GroenRijk cadeaubon kun je  enkel  besteden in ons tuincentrum zelf. De Nationale tuinbon is in diverse tuincentra te verzilveren.

De Tuinbon landelijke cadeaubon

Geef de tuinbon cadeau! De GroenRijk Tuinbon is hét cadeau dat altijd uitkomt! Shop langs trends en originele ideeën, laat je verrassen door de mooiste bloemen en planten. Bewonder de vele accessoires en ontspan en geniet in het tuincafé! Met de GroenRijk Tuinbon geef je een cadeaubon voor een bijzondere winkelbeleving. Je geeft de ontvanger persoonlijke inspiratie voor binnen- en buitenleven.

De cadeaubon is verkrijgbaar in diverse waardes

De GroenRijk Tuinbon is verkrijgbaar met een bedrag naar keuze tussen € 10,- tot € 150,- en kan in meerdere keren worden besteed. Je hoeft dus niet in één keer het hele bedrag op te maken.

De GroenRijk Tuinbon is hét groenste cadeau voor vrienden, familie of jezelf. Met een Tuinbon kun je alles kopen wat er in GroenRijk te koop is. Van planten, potten en barbecues tot voeding en speeltjes voor je huisdier. Elke uitgave wordt van het tegoed (van 10 tot 150 euro) afgetrokken en dat is wel zo handig. Heb je de GroenRijk Tuinbon cadeau gekregen? Bij ieder GroenRijk tuincentrum kan de cadeaukaart besteed worden.

Verras familie en vrienden met hét cadeau dat altijd uitkomt. Een veelzijdig cadeau voor huis, tuin en dier. Met onze cadeaubon geef je gegarandeerd plezier! Kom langs onze service balie om de cadeaubon van ons tuincentrum aan te schaffen, in de waarde van uw wens!