Lampe Berger

                          

               

Lampe Berger is voor iedereen die graag een persoonlijk tintje wil toevoegen in huis met een geparfumeerde sfeer en een decoratief object die past bij hun stijl. Met een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen; de collectie van Lampe Berger heeft altijd een model te bieden voor ieder interieur.

Momenteel bestaat de collectie uit meer dan 100 verschillende modellen, bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek is de gehele collectie verkrijgbaar. Veel modellen zijn op vooraad.
Verkrijgbaar zijn alle basismodellen, de Vintage Collectie en Gift sets. Tevens beschikken wij over een boek met de volledige collectie zodat u altijd de Lampe Berger kunt vinden van uw keuze.

Parfum Berger

Deze stijlvolle glazen kubus met een verzilverde sierring en een boeket van zwarte sprieten die het eigentijds design onderstrepen. De stokjes die zijn vervaardigd met polymeertechniek zorgen voor een optimale diffusie van het parfum zonder dat de oplossing verkleurt. Product klaar voor gebruik, gevuld met 125ml Parfum.

 

 

 

 

Een zeer subtiele keramische roos met bijgeleverd schaaltje, zodat u hem op elke plaats van uw keuze kunt wegzetten, zonder dat het parfum de ondergrond beschadigt. Verkrijgbaar met 30ml huisparfum Paris Chic en Gourmandises de Provence.

 

 

 

 

Een alternatief voor de bamboestokjes met een subtielere maar net zo constante parfumering. Een fraai bewerkte roos die het heerlijke parfum opneemt door capillaire werking en het geleidelijk verspreidt. Verkrijgbaar met flacon van 200ml Parfum.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment

Vacatures