Lampe Berger

Opzoek naar de producten van Lampe Berger? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want in ons tuincentrum nabij Breda bieden we u een ruim assortiment branders, huisparfums en kaarsen! Lampe Berger is voor iedereen die graag een persoonlijk tintje wil toevoegen in huis met een geparfumeerde sfeer en een decoratief object die past bij hun stijl. Met een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen; de collectie van Lampe Berger heeft altijd een model te bieden voor ieder interieur.
  Lampe berger in ons tuincentrum nabij Breda

De inspiratie bron van Lampe Berger

De natuur is de inspiratie bron van deze heerlijke producten, de collectie van huisparfums bevat op dit moment meer dan 50 geuren die uitnodigen om even weg te dromen. Iedere nieuw huisparfum wordt geboren uit een persoonlijke ervaring, uit het intieme geheugen van een Lampe Berger parfumeur. Lampe Berger vangt perfect alle momenten van ons leven met een diversiteit aan aroma's: 

  • Warme noten geuren
  • Verse bloemen
  • Koele schittering
  • Exotische geuren
  • Levendige amber tinten

Het assortiment van Lampe Berger huisparfums is zo breed u kunt het zo gek niet bedenken en de geur is er. Liever de geur van echte bloemen en planten, daarvoor bent u ook bij ons aan het juiste adres kom ook even langs bij onze bloemist of bezoek onze Binnen afdeling voor een mooie en geurende kamerplant!

De collectie van Lampe Berger

Momenteel bestaat de collectie uit meer dan 100 verschillende modellen, bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek nabij Breda is de gehele collectie verkrijgbaar. Veel modellen zijn op vooraad.
Verkrijgbaar zijn alle basismodellen, de Vintage Collectie en Gift sets. Tevens beschikken wij over een boek met de volledige collectie zodat u altijd de Lampe Berger kunt vinden van uw keuze. 

                          

 

Lampe berger collectie nabij breda

Parfum van Lampe Berger

Lampe berger huisparfum nabij bredaDeze stijlvolle glazen kubus met een verzilverde sierring en een boeket van zwarte sprieten die het eigentijds design onderstrepen. De stokjes die zijn vervaardigd met polymeertechniek zorgen voor een optimale diffusie van het parfum zonder dat de oplossing verkleurt. Product klaar voor gebruik, gevuld met 125ml Parfum.

 

 

 

 

Parfum berger nabij BredaEen zeer subtiele keramische roos met bijgeleverd schaaltje, zodat u hem op elke plaats van uw keuze kunt wegzetten, zonder dat het parfum de ondergrond beschadigt. Verkrijgbaar met 30ml huisparfum Paris Chic en Gourmandises de Provence.

 

 

 

 

Parfum Lampe bergerEen alternatief voor de bamboestokjes met een subtielere maar net zo constante parfumering. Een fraai bewerkte roos die het heerlijke parfum opneemt door capillaire werking en het geleidelijk verspreidt. Verkrijgbaar met flacon van 200ml Parfum.

 

 

Ruim aanbod Lampe Berger in ons tuincentrum nabij Breda

Kom voor een ruim aanbod Lampe Berger naar ons tuincentrum nabij Breda. Aan de hand van de testers vindt u zeker uw favorite Lampe Berger huisparfum en/of geurkaars. Ook voor de navulling van de Lampe Berger bent u bij GroenRijk aan het juiste adres! Na het shoppen even ontspannen met een heerlijke cappuccino of een broodje? Dat kan in de lunchroom Lekker Lunchen en Zo!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment