Kerstbomen Breda

Hebben wij het over kerstbomen, dan hebben wij het over de heerlijk geurende, échte kerstbomen die vanaf 21 november verkrijgbaar zijn in ons tuincentrum nabij Breda. GroenRijk Prinsenbeek zoekt ieder jaar een prachtige collectie kerstbomen uit. Van een Nordmann kerstboom met mooie dikke naalden tot een Fijnspar. Grote kerstbomen, kleine kerstbomen, dikke kerstbomen, dunne kerstbomen, met kluit of zonder kluit; wij halen alles voor jullie in huis, zodat iedereen een boom naar wens uit kan zoeken. Ons team helpt u graag bij het uitkiezen van de perfecte boom!

Soorten kerstbomen nabij Breda

Er gaat niets boven een echte kerstboom in huis tijdens de kerst! In ons tuincentrum nabij Breda kunt u dan ook terecht voor echte kerstbomen, maar ook voor kunstkerstbomen in allerlei soorten en maten. Het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat u uit praktisch oogpunt voor een kunstkerstboom kiest. Dat heeft voordelen: geen naalden om op te vegen en ieder jaar is de kerstboom al in huis aanwezig. Maar een echte kerstboom biedt u de natuurlijke en de heerlijke dennen geur in huis. Dit zorgt natuurlijk voor meer sfeer in huist. Daarnaast is het ook een traditie om een echte boom in huis te hebben.  Als u voor een echte kerstboom kies, dan is het handig te weten dat de sparren in twee families zijn onder te verdelen: 

  • de Abies (zilversparren) 
  • en de Picea (sparren)

De Abies familie is wat duurder, omdat deze twee keer zo langzaam groeien en van betere kwaliteit zijn. De Abies heeft zachte rechtopstaande naalden en de Picea familie heeft meer hangende stekelige naalden. De zilverspar ziet er om die reden veel voller uit dan de gewone sparren. Daar zit ook het prijsverschil in. U kunt het best in ons tuincentrum langskomen om de twee spar families te komen bekijken en de mooiste kerstboom voor in uw huis uit te zoeken.

Kerstbomen kopen bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda

Tips om maximaal van uw kerstboom te genieten

Wilt u maximaal van uw kerstboom genieten? Volg dan onderstaande tips van onze kerstboom specialist!

  • De kerstboom moet aan het temperatuur verschil wennen. Het is niet de bedoeling de boom direct van buiten naar binnen te halen. Plaats de boom eerst in de garage of het schuurtje, zodoende zal de boom minder snel zijn naalden verliezen.
  • Let op waar u de boom neerzet: plaats de kerstboom nooit naast een verwarming of andere warmtebron.
  • Een kerstboom met kluit heeft regelmatig water nodig, zodra de boom binnen is kunt u de boom gelijk een liter water geven.
  • Verleng de levensduur van uw boom met universele plantenvoeding. Vraag hiernaar in ons tuincentrum.

Overigens kunt u bij ons ook een kerstboom adopteren. Lees meer over adoptiebomen!

Kerstbomen kopen bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek, nabij Breda

Kerstboom kopen nabij Breda, bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek

De kerstvreugde start, zodra de boom in huis staat. Samen de boom versieren is natuurlijk een heerlijk ritueel! Ook voor kerstversiering en kerstverlichting kunt u in ons tuincentrum nabij Breda terecht. Kom bij ons langs en maak er een compleet uitje van. Bij ons kunt u namelijk in de lunchroom genieten van een heerlijk kopje koffie of een lekker broodje! Heeft u vragen over ons kerst assortiment? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 076-5439332 of kom langs in ons tuincentrum aan de rand van Breda!

Lees hier meer over onze kerstverlichting!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst