Openingstijden tuincentrum Breda

Ontdek de openingstijden van ons tuincentrum in de buurt van BredaGroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda, is een actief en gezellig tuincentrum met volop inspiratie voor huis en tuin. Op de website vindt u onze openingstijden, de laatste aanbiedingen en een link naar onze webshop. Als u altijd als eerste op de hoogte wilt zijn van de aanbiedingen schrijf u zich dan in voor onze nieuwsbrief en met onze klantenkaart spaart u bij iedere besteding voor extra euro's korting op uw volgende aankoop.

Openingstijden van ons tuincentrum nabij Breda

Naast de reguliere openingstijden is ons tuincentrum ook regelmatig op zondag geopend. Mocht ons tuincentrum toch op zondag gesloten zijn dan kunt u voor producten zoals snijbloemen, cadeaubonnen en Elho Pure potten ook terecht op onze webshop. U betaalt eenvoudig via iDeal en u kunt bij ons op locatie altijd terecht voor vragen betreft garantie en andere kwesties.

Ontdek GroenRijk Prinsenbeek

Woont u in omgeving Breda en wilt u weten of er bij ons tuincentrum koopzondag is? Voor actuele openingstijden zoals koopzondagen raden we u aan het overzicht in het rechterkolom van de website te raadplegen.