Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

koopzondag tuincentrum Tilburg

Bekijk wanneer er koopzondag in ons tuincentrum nabij Tilburg isBent u op zoek naar een koopzondag van een tuincentrum nabij Tilburg? Tuincentrum GroenRijk Prinsenbeek, nabij Tilburg, is een actief en gezellig tuincentrum die regelmatig een koopzondag heeft. We zijn gespecialiseerd in alle facetten voor het inrichten en onderhouden van uw tuin. U heeft de keuze uit een breed assortiment van kamer- en tuinplanten en ook voor uw huisdier kunt u er prima terecht.  Bovendien kunt u uw voordeel pakken met onze klantenkaart door punten te sparen voor leuke kortingen.

Ook bestellen

Heeft ons tuincentrum geen koopzondag? Voor producten zoals snijbloemen, cadeaubonnen en Elho Pure potten kunt u ook terecht op onze webshop. U betaalt eenvoudig via iDeal en u kunt bij ons op locatie altijd terecht voor vragen betreft garantie en andere kwesties.

Wanneer koopzondag in ons tuincentrum nabij Tilburg?

Wilt u weten of er bij ons koopzondag is? Voor actuele openingstijden zoals koopzondagen raden we u aan het overzicht in het rechterkolom te raadplegen. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van leuke activiteiten en acties.