Moederdag

Moederdag

Moederdag, de hoogste tijd om de (op één na) belangrijkste vrouw in je leven in het zonnetje te zetten! Op Moederdag worden natuurlijk alle moeders verwend. Een mooie tekening van de kleine kids of een ontbijt op bed om de dag te starten. Een cadeautje is leuk om te geven met Moederdag. Zo kun je je moeder vertellen hoe belangrijk ze voor je is. Moederdag valt ieder jaar op de tweede zondag van mei. Niet vergeten dus!

Moederdag cadeau

In ons tuincentrum hebben wij diverse cadeaus die geschikt zijn om op moederdag te geven en waar je haar zeker blij mee zult maken. Enkele cadeau tips voor moederdag:

  1. Geef moeders een boeket bloemen, wij hebben diverse bossen klaar staan om zo mee te nemen of laat er ééntje samen stellen met de favoriete bloemen van je moeder
  2. Een plant staat langer dan een bos bloemen daar heeft je moeder langer plezier van. De kamerplanten, die vaak cadeau worden gedaan zijn: de orchidee, pannenkoekplant, lepelplant, vetplanten en de cactus. Dit is slechts een greep uit ons assortiment!
  3. Als je een tuinplant cadeau wilt geven, is er nu vollop keuze. Populaire planten voor buiten met Moederdag zijn bijvoorbeeld: een bloempot gevuld met zomerbloeiers zoals geraniums, petunia’s, viooltjes, begonia’s etc. Dit kunnen zowel hangende als staande planten zijn. Hangende zomerplanten op pot zitten vaak in hanging baskets, Opzoek naar een grotere tuinplant op stam of als struik met veel bloemen, dan kun je denken aan: solanum, sundaville, hortensia’s etc. Deze planten kunnen mooi gecombineerd worden met een bloempot van Capi, een kunststof pot van Elho of een rieten mand. 
  4. Bij GroenRijk vind je een cadeautafel met diverse kant en klare cadeaus. Waaronder plateaus met kaarsen. In diverse kleuren, maten en geuren. Huisparfums van onder andere het merk Lampe Berger en meer.

Wil je meer weten over het aanbod kom langs in de winkel of bel ons op: 076-5439332

 

Boeket bloemen voor moederdag  Orchidee voor moederdag

Viooltjes in manden voor moederdag  Fuchsia's hanging baskets voor moederdag

Primula's kopen voor moederdag  Lampe berger cadeau voor moederdag