Bloemenwinkel Breda

Ontdek de mooiste bloemen in onze bloemenwinkel nabij BredaHeeft u al een bezoek gebracht aan de bloemenwinkel van ons tuincentrum nabij Breda? Elke dag zijn er verse bloemen te vinden met een op de seizoenen afgestemd assortiment. Mooie meeneemboeketten, maar u kunt ook naar eigen keuze een boeket samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken, een ruim assortiment vazen, potten en manden maken het geheel af. Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook thuis.

Kom langs of bestel online

Het is niet alleen mogelijk bloemen te kopen in onze bloemenwinkel nabij Breda, maar vanaf uw luie stoel is een bestelling plaatsen net zo makkelijk en veilig. Bestel bijvoorbeeld een cadeaubon online! Tevens hebben wij een uitgebreide collectie Elho Pure potten in ons assortiment.

Kom langs of contacteer onze bloemenwinkel nabij Breda

Voor een overzicht van boeketten en bloemen heten we u van harte welkom in onze bloemenwinkel nabij Breda. Heeft u vragen over boeketten voor uw bruiloft of rouwstukken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze medewerkers zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.