Zomer voordeel: tot wel 50% korting*

Van 1 juli tot en met 14 juli 2024 profiteer je bij GroenRijk Prinsenbeek van geweldige kortingen tijdens onze speciale zomeractie! Maak je tuin zomerproof met de volgende aanbiedingen:

  • Tot 30% korting op diverse BBQ's: Geniet van heerlijke zomerse grillavonden met onze hoogwaardige barbecues.
  • Tot 50% korting op diverse potten: Geef je planten een stijlvolle nieuwe look met onze ruime selectie potten.
  • Alle waterornamenten 25% korting: Creëer een rustgevende sfeer in je tuin met prachtige waterornamenten.
  • Alle tuinplanten en bomen 20% korting: Zorg met prachtige tuinplanten én bomen voor een groene oase in de tuin.

Kom langs en profiteer van deze zomerse aanbiedingen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuzes voor jouw tuin. Mis het niet en bezoek GroenRijk Prinsenbeek tussen 1 juli en 14 juli voor deze fantastische kortingen!

* Bekijk hier onze actievoorwaarden

Bezoek GroenRijk Prinsenbeek


 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen in de tropische regenwouden van Z...

Lees meer...
tuintips
Een 'lekker' najaar: herfstige soepen uit eigen moestuin

Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of gewoon iemand die de magnetron als je beste vriend beschouwt, met producten uit je eigen moestuin kun je de lekkerste najaarssoepen maken.

Lees meer...
De kleurrijke Cyclaam

Cyclamen ruiken een beetje naar viooltjes. Wie daar niet gelijk een geurbeleving bij heeft, kan het beste denken aan honing. Aan zijn viooltjesgeur dankt de Cyclaam wellicht zijn bijnaam Alpenviooltje. Niet alleen de heerlijke geur maakt de Cyclaam tot een echte herfsttopper…

Kleurrijk: Bont het najaar in!

De Cyclaam is een schitterende najaarsbloeier voor in huis of in je tuin. Uit dit knolgewas groeien fiere bloemen met helder rode...

Lees meer...