Een tuin vol met najaarsplanten

Een tuin vol met najaarsplanten

Het najaar komt eraan en dat betekent dat het tijd is om de groene oase in de tuin uit te breiden met adembenemende najaarsplanten! Bij GroenRijk Prinsenbeek weten we dat dit het perfecte seizoen is om je tuin te laten stralen en daarom hebben we een prachtige selectie van bloeiende najaarsplanten voor jou in petto. Bij ons tuincentrum in Prinsenbeek hebben we een ware schat aan kleurrijke mogelijkheden voor je klaarstaan. Het najaar mag dan bekend staan om zijn afnemende temperaturen, maar dat betekent niet dat je tuin er saai uit gaat zien. Integendeel, dit is hét moment om de najaarsplanten in jouw tuin te zetten! 

Herfstplanten bij GroenRijk Prinsenbeek

Wanneer je ons tuincentrum binnenwandelt, word je direct begroet door tal van onze herfstplanten. Juist het najaar is de perfecte periode om najaarsplanten in de tuin te zetten. De wortels van de planten zijn dol op de warmte van de grond en zorgen voor een mooie bloei met als resultaat een kleurenpracht in jouw tuin!

Hebe: de sierlijke tuinplant van de herfst

Hebe, de elegante en sierlijke tuinplant van het najaar, staat te popelen om in jouw tuin te shinen! Met haar sierlijke bladeren en prachtige bloemtrossen straalt deze plant. Plant Hebe bijvoorbeeld langs het tuinpad of in potten op je terras en laat iedereen betoveren met haar charmante verschijning.

GroenRijk Prinsenbeek - Een tuin vol met najaarsplanten

Heide: een zee van paarse passie

Laat de tuin bloeien als nooit tevoren met de betoverende tinten van heide. Deze veelzijdige plant staat garant voor een zee van paarse passie die elke tuin een sprookjesachtige uitstraling geeft. Met heide kun je zowel borders als potten prachtig decoreren. Geniet van dit betoverende uitzicht!

GroenRijk Prinsenbeek - Een tuin vol met najaarsplanten

Violen: kleurrijke kunstwerkjes voor de herfst

Kleur het najaar met onze vrolijke viooltjes! Deze kleine kunstwerkjes toveren een glimlach op ieders gezicht met hun levendige kleuren. Plant ze in groepjes voor een speels effect of meng ze met andere najaarsbloeiers voor een unieke compositie. 

GroenRijk Prinsenbeek - Een tuin vol met najaarsplanten

Potchrysanten: de kroon op jouw najaarstuin

Wat is een herfsttuin zonder potchrysanten? Deze najaarsplant is een ware blikvanger en laat jouw tuin stralen als nooit tevoren. Kies uit een scala aan kleuren en groottes om de perfecte combinatie te vinden die bij jouw stijl past. Potchrysanten zijn de kroon op jouw najaarstuin en zorgen voor kleurrijke tuin.

GroenRijk Prinsenbeek - Een tuin vol met najaarsplanten

Bij GroenRijk Prinsenbeek vind je najaarsgeluk

Kortom, het najaar is meer dan alleen een seizoen van afsluiting. Het is een tijd van bloei! Bij GroenRijk Prinsenbeek begrijpen we dit als geen ander en we nodigen je van harte uit om de magie van najaarsplanten te ontdekken in ons tuincentrum. We hebben een ruim aanbod aan onder andere hebe, heide, violen en potchrysanten voor je klaarstaan. Dus, waar wacht je nog op? Kom naar GroenRijk Prinsenbeek en laat je betoveren door de pracht van het najaar. Verrijk je tuin met kleurenpracht, geef jezelf een reden om naar buiten te gaan en laat je inspireren door de natuurlijke schoonheid die deze najaarsplanten te bieden hebben. Jouw kleurrijke najaar begint bij GroenRijk Prinsenbeek!

Openingstijden GroenRijk Prinsenbeek

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

duurzaam tuinieren
Het belang van biodiversiteit in je natuurlijke tuin

Natuurlijke tuinen zijn niet alleen mooi (en mega interessant) om naar te kijken, maar zijn ook een heel belangrijk onderdeel voor het behoud van biodiversiteit. In deze blog duiken we dieper in op het belang van biodiversiteit in je natuurlijke tuin en ontdekken we hoe jouw eigen groene oase kan bijdragen aan een gezonder ecosysteem.

Lees meer...
Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...