Een tuin vol met najaarsplanten

Een tuin vol met najaarsplanten

Het najaar komt eraan en dat betekent dat het tijd is om de groene oase in de tuin uit te breiden met adembenemende najaarsplanten! Bij GroenRijk Prinsenbeek weten we dat dit het perfecte seizoen is om je tuin te laten stralen en daarom hebben we een prachtige selectie van bloeiende najaarsplanten voor jou in petto. Bij ons tuincentrum in Prinsenbeek hebben we een ware schat aan kleurrijke mogelijkheden voor je klaarstaan. Het najaar mag dan bekend staan om zijn afnemende temperaturen, maar dat betekent niet dat je tuin er saai uit gaat zien. Integendeel, dit is hét moment om de najaarsplanten in jouw tuin te zetten! 

Herfstplanten bij GroenRijk Prinsenbeek

Wanneer je ons tuincentrum binnenwandelt, word je direct begroet door tal van onze herfstplanten. Juist het najaar is de perfecte periode om najaarsplanten in de tuin te zetten. De wortels van de planten zijn dol op de warmte van de grond en zorgen voor een mooie bloei met als resultaat een kleurenpracht in jouw tuin!

Hebe: de sierlijke tuinplant van de herfst

Hebe, de elegante en sierlijke tuinplant van het najaar, staat te popelen om in jouw tuin te shinen! Met haar sierlijke bladeren en prachtige bloemtrossen straalt deze plant. Plant Hebe bijvoorbeeld langs het tuinpad of in potten op je terras en laat iedereen betoveren met haar charmante verschijning.

GroenRijk Prinsenbeek - Een tuin vol met najaarsplanten

Heide: een zee van paarse passie

Laat de tuin bloeien als nooit tevoren met de betoverende tinten van heide. Deze veelzijdige plant staat garant voor een zee van paarse passie die elke tuin een sprookjesachtige uitstraling geeft. Met heide kun je zowel borders als potten prachtig decoreren. Geniet van dit betoverende uitzicht!

GroenRijk Prinsenbeek - Een tuin vol met najaarsplanten

Violen: kleurrijke kunstwerkjes voor de herfst

Kleur het najaar met onze vrolijke viooltjes! Deze kleine kunstwerkjes toveren een glimlach op ieders gezicht met hun levendige kleuren. Plant ze in groepjes voor een speels effect of meng ze met andere najaarsbloeiers voor een unieke compositie. 

GroenRijk Prinsenbeek - Een tuin vol met najaarsplanten

Potchrysanten: de kroon op jouw najaarstuin

Wat is een herfsttuin zonder potchrysanten? Deze najaarsplant is een ware blikvanger en laat jouw tuin stralen als nooit tevoren. Kies uit een scala aan kleuren en groottes om de perfecte combinatie te vinden die bij jouw stijl past. Potchrysanten zijn de kroon op jouw najaarstuin en zorgen voor kleurrijke tuin.

GroenRijk Prinsenbeek - Een tuin vol met najaarsplanten

Bij GroenRijk Prinsenbeek vind je najaarsgeluk

Kortom, het najaar is meer dan alleen een seizoen van afsluiting. Het is een tijd van bloei! Bij GroenRijk Prinsenbeek begrijpen we dit als geen ander en we nodigen je van harte uit om de magie van najaarsplanten te ontdekken in ons tuincentrum. We hebben een ruim aanbod aan onder andere hebe, heide, violen en potchrysanten voor je klaarstaan. Dus, waar wacht je nog op? Kom naar GroenRijk Prinsenbeek en laat je betoveren door de pracht van het najaar. Verrijk je tuin met kleurenpracht, geef jezelf een reden om naar buiten te gaan en laat je inspireren door de natuurlijke schoonheid die deze najaarsplanten te bieden hebben. Jouw kleurrijke najaar begint bij GroenRijk Prinsenbeek!

Openingstijden GroenRijk Prinsenbeek

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Verse overvloed met de Italiaanse kruiden

Met verse kruiden wordt je keukenkunst gegarandeerd verfijnder. GroenRijk verkoopt een Italiaanse mix van rozemarijn, salie, tijm en lavendel die een geraffineerde smaak geven aan gerechten. Bovendien staan de plantjes mooi in potten in de keuken of op een eigen plek in de tuin.

 

Mediterrane smaakmakers

Met wat verse rozemarijn, tijm, salie en lavendel in je gerechten wordt je in een handomdraai een keukenmaestro. Deze k...

Lees meer...
Vroeg voorjaar met narcissen

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze Narcissus 'Tête-à-tête' al in pot.

 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis g...

Lees meer...
Wat maakt mij éxtra mooi?

Medinilla’s, ofwel trosboemen zijn volgens ons al op zijn mooist. Maar een lichte douche geeft haar wel extra energie. Geregeld lichte nevel verlengt de bloei-periode, die toch al bijzonder lang is. Twee maanden lukt bij iedereen wel en zelfs vijf maanden is geen uitzondering. Die bloeitijd – november tot februari – is echt een sensatie. Per stengel piepen er wel honderden knalroze bloemetjes onder de schutbladen vandaan.

 

Medin...

Lees meer...