De voordelen van Solar verlichting

De tuin opfleuren voor de zomer doe je niet alleen met leuke planten, potten en tuinmeubels! Ook nadat het donker wordt kun je je tuin laten stralen, zeker met de sfeervolle Solar verlichting van bijvoorbeeld Luxform. 

Waarom kiezen voor Solar verlichting?

Solar verlichting is tegenwoordig erg populair en dat is niet voor niets, een aantal voordelen van Solar verlichting zijn:

  • Duurzaam
  • Voordeliger
  • Geen snoeren en stopcontacten nodig
  • Eenvoudig te installeren
  • Verschillende lampen voor veel verschillende doeleinde

 

Energie besparen in de tuin met Solar verlichting

Ouderwetse tuinverlichting bestaat vaak uit halogeenlampen op stroom. Dit kan zeker vandaag de dag behoorlijk in de papieren lopen. Dit kan tegenwoordig een stuk duurzamer. De moderne tuinverlichting zoals die van Luxform wekt zijn eigen energie op door middel van een klein zonnepaneeltje. Omdat de Solar lampen bestaan uit LED lampen, hebben deze maar weinig energie nodig om urenlang te branden. Niet alleen beter voor uw portemonnee maar ook voor het milieu!

Luxform - Patio Living | Solar verlichting Groenrijk Prinsenbeek

Hoe werkt Solar verlichting

Solar led verlichting werkt op een meegeleverd zonnepaneeltje dat vaak al vast zit aan de lamp. Hiermee laadt de lamp op in daglicht en slaat deze energie op in een oplaadbaar batterijtje. Afhankelijk van de grootte van de lamp en de bediening, springt deze vanzelf aan als het donker wordt. Je kunt met een eenvoudige timer ook zelf instellen hoe lang de Solar lampen blijven branden. Zo kun je optimaal besparen en branden er niet onnodig lampen ‘s nachts.

Een lichtplan maken voor je tuin is eenvoudiger met Solar lampen

Als je je tuin aan het aanleggen bent en een lichtplan wil maken, gaat dit een stuk eenvoudiger zonder dat je rekening hoeft te houden met kabels, elektriciteitspunten en het laten aanleggen daarvan. Met Solar verlichting kun je paden verlichten of bijvoorbeeld de toegang tot je tuin en huis. Solar verlichting hoeft uiteraard niet alleen functioneel te zijn. Zo zijn er veel verschillende soorten lampen, lantaarns, snoeren en spots. Om bijvoorbeeld een speciaal ornament of bijzondere planten aanschijnen in je tuin en natuurlijk je terras gezellig te verlichten tijdens de barbecue op zwoele zomeravonden.

Luxform - Urban Jungle | Solar verlichting Groenrijk Prinsenbeek

Welke verschillende modellen Solar lampen zijn er van Luxform

Luxform heeft een uitgebreid assortiment aan tuinverlichting. Tegenwoordig leven we buiten steeds meer zoals we binnen doen. Dat is te zien in de trends van bijvoorbeeld tuinmeubels en accessoires en zeker ook in Solar lampen. Naast snoeren, spots en wandlampen kun je ook kiezen voor bijzondere tafelmodellen en zelfs staande lampen. Al deze modellen verlichten je tuin op een bijzonder sfeervolle manier. Bijkomend voordeel is dat de meesten lampen het hele jaar door buiten kunnen blijven. Kortom, er is voor elke stijl tuin bijpassende Solar verlichting verkrijgbaar.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Rosa 'Cutie Pie': appelbloesem look-a-like

De Rosa 'Cutie Pie' is nog maar kort op de markt, maar nu al geweldig populair. Geen wonder, dit lage struikje trakteert je een zomer lang op een overdaad aan appelbloesem-achtige, fijne roze-witte bloemetjes.

 

Super cute

De roos is één van de populairste bloemen in de wereld. In de oudheid kweekten Grieken, Romeinen, Egyptenaren én Chinezen al rozen. Tegenwoordig zijn er, naast 300 wilde soorten, dan ook geweldig veel gekweekte...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.

 

Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:&nb...

Lees meer...
Lavandula angustifolia 'Hidcote': mediterrane klassieker

De Lavandula angustifolia 'Hidcote' heeft fantastische blauwpaarse bloemen en grijsgroene bladeren. Met haar heerlijke geur trekt ze bijen en vlinders als een magneet aan.

 

De populairste lavendel

Lavandula angustifolia 'Hidcote' is een vrij compact en sterk vertakt struikje met opstaande slanke aren vol heldere, paarsblauwe bloemetjes met een heerlijke geur: geen wonder dat het één van de meest gebruikte lavendelsoorten is. Deze...

Lees meer...