High Tea nabij Breda

Voor een heerlijke High Tea nabij Breda komt u naar GroenRijk Prinsenbeek. Sinds kort kunt u bij ons ook genieten van een High Tea in onze lunchroom Lekker Lunchen & zo! Alle onderdelen van de High-Tea zijn huisgemaakt. Kom naar ons tuincentrum voor een luxe High Tea of een lekkere en gezonde broodjes lunch in onze lunchroom.

High Tea & winkelen een gezellig dagje uit nabij Breda 

Lekker genieten van een heerlijke High Tea of lunch nabij Breda? In Prinsenbeek nog geen 5 minuten van Breda vandaan kunt u een dagje winkelen in het tuincentrum combineren met een heerlijke High Tea in lunchroom Lekker Lunchen & Zo! Bij ons kunt u dagelijks terecht voor een uitgebreide High Tea en gezonde broodjes lunch. Perfect voor een dagje uit met vriendinnen, een verjaardag of een romantisch afspraakje op een zeer groene locatie! Ook kunt u uw kinderen meenemen wij hebben een speelhoek, leestafel en kinderservicegoed.

Gezellige high-tea tuincentrum nabij Breda

Onderdelen High Tea

Onze High Tea nabij Breda is een echte traktatie! 

  • Onbeperkt verschillende soorten thee anders is het natuurlijk geen High Tea. Per High-Tea verstrekken we éénmalig een pot bloemen thee, sluit mooi aan bij onze locatie
  • Huisgemaakt soepje
  • Etagère vol met lekkere sandwiches met huisgemaakte salades, aangevuld met hartige warme gerechtjes
  • Diverse zoete lekkernijen zoals scones, huisgemaakte apple crumble en meer
  • Als afsluiting krijgt u nog een fris/zoete fruit smoothie
  • Kortom alles wat u van een High Tea mag verwachten

Voor slechts € 21,50 per persoon (minimaal 2 personen)

High Tea voor groepen

Onze High Tea dichtbij Breda is uitermate geschikt voor groepen, vrijgezellenfeestjes, familiereünies, verjaardagen, of personeelsuitjes. Bij het ontvangen van groepen is het van belang ruim op tijd te reserveren. Zodat we een mooi gedekte tafel voor u klaar kunnen zetten. De high-tea presenteren wij dan in buffet-vorm. Zijn er specifieke wensen en of personen met allergien dan horen wij dat ook graag van te voren.

High Tea reserveren nabij Breda

U kunt uw High Tea reserveren bij ons in de winkel vlakbij Breda, telefonisch of per email. Gelieve dit minimaal twee dagen van te voren te doen. Zodat we kunnen zorgen voor de lekkerste en verste High Tea! Graag horen wij met hoeveel personen u wenst te komen welke datum en de tijd. Op zondag zijn wij ook geopend!