High tea nabij Breda

Voor een heerlijke high tea nabij Breda kom je naar GroenRijk Prinsenbeek! Naast heerlijke broodjes, gebakjes en koffie kun je in onze lunchroom 'Lekker Lunchen & Zo' ook genieten van een goedverzorgde high tea! Alle onderdelen van de high tea zijn huisgemaakt. Kom dus snel naar ons tuincentrum voor een luxe high tea of lekkere, gezonde lunchbroodjes in onze lunchroom!

High tea & winkelen: een gezellig dagje uit nabij Breda 

Lekker genieten van een heerlijke high tea of lunch nabij Breda? In Prinsenbeek, nog geen 5 minuten van Breda vandaan, kunt u een dagje winkelen in het tuincentrum combineren met een heerlijke high tea in lunchroom 'Lekker Lunchen & Zo'! Het is bij ons elke dag mogelijk om te genieten van een high tea. Een high tea is namelijk perfect voor een dagje uit met vriendinnen, een verjaardag of een romantisch afspraakje op een zeer groene locatie! Ook kun je jouw kinderen meenemen, want wij hebben een speelhoek, leestafel, kinderservicegoed én een groot speeltoestel.

GroenRijk Prinsenbeek | High tea | High tea Breda

Wat kun je verwachten van de high tea?

Onze high tea is een echte traktatie. Wat kun je hiervan verwachten?

  • Onbeperkt verschillende soorten thee, anders is het natuurlijk geen high tea. Per high tea verstrekken we éénmalig een pot bloemen thee; dat sluit mooi aan bij onze locatie!
  • Een heerlijk, huisgemaakt soepje.
  • Etagère vol met lekkere sandwiches met huisgemaakte salades, aangevuld met hartige warme gerechtjes.
  • Diverse zoete lekkernijen, zoals scones, huisgemaakte apple crumble en nog meer.
  • Als afsluiting krijg je nog een fris/zoete fruit smoothie.
  • Kortom, alles wat je van een high tea mag verwachten.
  • De high tea is voor minimaal 2 personen bij 'Lekker Lunchen & Zo' te reserveren.

High tea voor groepen bij GroenRijk Prinsenbeek

Onze high tea dichtbij Breda is uitermate geschikt voor groepen, vrijgezellenfeestjes, familiereünies, verjaardagen of personeelsuitjes. Bij het ontvangen van groepen is het van belang ruim op tijd te reserveren, zodat we een mooi, gedekte tafel voor u klaar kunnen zetten. De high tea presenteren wij dan speciaal voor de groep in buffetvorm. Zijn er specifieke wensen en of personen met allergieën, dan horen wij dat ook graag van tevoren zodat we hier rekening mee kunnen houden.

GroenRijk Prinsenbeek | High tea | High tea Breda

High tea reserveren nabij Breda

Je kunt jouw high tea reserveren bij ons in de winkel vlakbij Breda, telefonisch of per e-mail. Gelieve dit minimaal twee dagen van tevoren te doen, zodat we kunnen zorgen voor een lekkere en verse high tea. Bij het reserveren graag ook doorgeven met hoeveel personen je wilt komen, welke datum en het tijdstip. De lunchroom is van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur geopend en op zondag van 11.00 tot 16.30 uur. Hopelijk tot snel in onze lunchroom voor een heerlijke high tea!

Meer over de lunchroom